Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe geweldige noordelijke bonen in een crockpot te koken

Stap 6

 1. Geweldige noordelijke bonen worden vaak gekocht in 2 pond. zakken die 24 porties van 1/2-cup opleveren. Deze bonen, die wit van kleur zijn, zijn een goede bron van vezels, eiwitten, ijzer en calcium en bevatten weinig vet en cholesterol. Bonen zijn een goed stand-alone gerecht en werken ook goed in stoofschotels en soepen. Mensen gebruiken verschillende methoden om geweldige noordelijke bonen te koken, waaronder in een koekepan of een grote pan. Grote noordelijke bonen koken in een crockpot is een goede manier om de voordelen van langzaam koken te krijgen zonder de aandacht die nodig is voor het koken op een kookplaat. [! 32888 => 1140 = 1!

 2. Spoel de bonen in een zeef of vergiet onder koud stromend water en plaats de bonen in een grote pot voor een nacht inweken in ten minste 3 inch water, dat de bonen bedekt. Sommige koks koken het liefst de bonen zonder te weken.

 3. Spoel de bonen na een nacht inweken en plaats ze in een crockpot van 4 tot 6 liter met uw droge kruiden en kruidenvlees, als u dat wilt. Eén recept vereist 1 pond grote noordelijke bonen, 2 liter water toegevoegd als dat nodig is, 1 el. zout, 1 el. peper, één hambot of karbonade zonder been, 1 1/2 theelepel. hete pepervlokken en 1 el. boter. Voeg water toe tot het ongeveer 1 inch boven de bonen uitkomt.

 4. Dek de bonen af ​​en kook ze ongeveer twee uur op de hoge stand en stel de instelling in op laag voor nog eens vier tot vijf uur koken.

 5. Roer de bonen af ​​en toe en voeg water toe als dat nodig is. Pas op dat u niet teveel water tegelijk toevoegt, zodat de jus van de bonen een mooie consistentie heeft. Maak het graf dikker door het deksel in een hoek te plaatsen zodat stoom kan ontsnappen. Voeg per keer 1/4 kopje water toe om de jus langzaam te verdunnen, indien nodig.

 6. Breek het vlees van het hambot of de karbonade zodra de bonen gaar zijn en roer de bonen om het vlees te verdelen. Als ze klaar zijn, moeten de bonen zacht zijn en de jus dik.

 7. Geweldige noordelijke bonen worden vaak gekocht in 2 pond. zakken die 24 porties van 1/2-cup opleveren. Deze bonen, die wit van kleur zijn, zijn een goede bron van vezels, eiwitten, ijzer en calcium en bevatten weinig vet en cholesterol. Bonen zijn een goed stand-alone gerecht en werken ook goed in stoofschotels en soepen. Mensen gebruiken verschillende methoden om geweldige noordelijke bonen te koken, waaronder in een koekepan of een grote pan. Grote noordelijke bonen koken in een crockpot is een goede manier om de voordelen van langzaam koken te krijgen zonder de aandacht die nodig is voor het koken op een kookplaat. [! 32888 => 1140 = 1!

 8. Spoel de bonen in een zeef of vergiet onder koud stromend water en plaats de bonen in een grote pot voor een nacht inweken in ten minste 3 inch water, dat de bonen bedekt. Sommige koks koken het liefst de bonen zonder te weken.

 9. Spoel de bonen na een nacht inweken en plaats ze in een crockpot van 4 tot 6 liter met uw droge kruiden en kruidenvlees, als u dat wilt. Eén recept vereist 1 pond grote noordelijke bonen, 2 liter water toegevoegd als dat nodig is, 1 el. zout, 1 el. peper, één hambot of karbonade zonder been, 1 1/2 theelepel. hete pepervlokken en 1 el. boter. Voeg water toe tot het ongeveer 1 inch boven de bonen uitkomt.

 10. Dek de bonen af ​​en kook ze ongeveer twee uur op de hoge stand en stel de instelling in op laag voor nog eens vier tot vijf uur koken.

 11. Roer de bonen af ​​en toe en voeg water toe als dat nodig is. Pas op dat u niet teveel water tegelijk toevoegt, zodat de jus van de bonen een mooie consistentie heeft. Maak het graf dikker door het deksel in een hoek te plaatsen zodat stoom kan ontsnappen. Voeg per keer 1/4 kopje water toe om de jus langzaam te verdunnen, indien nodig.

 12. Breek het vlees van het hambot of de karbonade zodra de bonen gaar zijn en roer de bonen om het vlees te verdelen. Als ze klaar zijn, moeten de bonen zacht zijn en de jus dik.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407