Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe het is om te koken met een budget voor voedselzegel

Ga gewoon.

 1. In 2013 woonden 49,1 miljoen Amerikanen in huishoudens die worstelden met honger, een grimmig aantal met 15,8 miljoen kinderen en 4,8 miljoen senioren. Voedselonzekerheid is een dagelijkse realiteit voor ongeveer een op de zeven huishoudens. Dus waarom lijken we er alleen gepassioneerd over te praten als er een beroemdheid bij betrokken is?

 2. Als u aandacht besteedt aan de recente controverse rond de $ 29 SNAP-supermarktuitdaging van Gwyneth Paltrow, weet u wat ik bedoel. Toen ze een foto plaatste van de boodschappen die ze had gekocht met het weekbudget van een typische SNAP-ontvanger (voedselzegel), inspireerde Paltrow veel snarky artikelen om plezier te maken in de cluelessness van de actrice en opmerkingen waarin ze alle manieren noemde waarop haar gecharmeerde leven niet zoals de typische SNAP-ontvanger, maar uiteindelijk was het gewoon meer media-aandacht van een rijke beroemdheid.

 3. Wat zijn de uitdagingen van winkelen, maaltijdplanning en koken wanneer uw budget afhankelijk is van SNAP-voordelen? Iemand die het een week uitprobeert, is niet de juiste persoon om het te vragen. In plaats daarvan sprak ik met gewone mensen met echte ervaring met SNAP - sommigen die een uitkering ontvangen, anderen wiens baan het werken met ontvangers inhoudt - om meer te leren over de personen achter de statistieken en de realiteit van het voeden van jezelf en je gezin met behulp van SNAP.

 4. Wat is SNAP? SNAP (Supplemental Nutrition Assistance Program) is een federaal hulpprogramma van de USDA dat voedselhulp verleent aan Amerikanen met een laag of geen inkomen. Voorheen bekend als het Food Stamp Program, gebruikt het nu een debetkaartsysteem om voordelen te verdelen, zodat ontvangers hun aankopen betalen met een EBT-kaart (Electronic Benefits Transfer). Het bedrag dat huishoudens ontvangen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, maar is vaak gemiddeld ongeveer $ 4 per persoon per dag.

 5. Ontvangers kunnen hun EBT-kaarten alleen gebruiken om etenswaren te kopen, wat betekent dat niet-etenswaren - zoals zeep, papieren producten, dierenvoeding, alcohol, sigaretten en bereide voedingsmiddelen - niet kunnen worden gekocht met SNAP-fondsen.

 6. Sommige boerenmarkten accepteren ook EBT-kaarten en staatsprogramma's zoals Market Match in Californië geven ontvangers extra geld om aan verse producten te besteden.

 7. Volgens het Center on Budget and Policy Priorities is SNAP het belangrijkste anti-hongerprogramma van het land. Meer dan 70 procent van de deelnemers woont in huishoudens met kinderen, en in 2014 voedden meer dan 46 miljoen Amerikanen zichzelf met de hulp van SNAP.

 8. Afbeelding credits: Seacoast Eat Local / Flickr onder CC BY-SA 2.0

 9. Wie ontvangt SNAP-voordelen? Carolyn, een grafisch ontwerper woonachtig in Baltimore, besloot SNAP aan te vragen toen ze in het voorjaar werd ontslagen. "Het leek een programma dat de moeite waard was om te profiteren van deze overgangsperiode waarin ik me bevind", zegt ze. "Deze programma's zijn er om mensen in dergelijke situaties te helpen."

 10. Ouida verhuisde vanuit het zuiden - waar ze een klein bedrijf had - naar Pennsylvania zodat haar partner full-time naar school kon gaan, maar hun financiële plannen veranderden drastisch toen ze niet in staat was om een werk na de verhuizing. "Het is alsof je het kleed onder je hebt uitgetrokken", zegt ze. "Toen we erachter kwamen dat we de SNAP-voordelen konden aanvragen, was het een moeilijke beslissing om het te doen, maar als er geen geld binnenkomt, moet je iets doen."

 11. GERELATEERD: 6 tips voor eten met een zeer krap budget

 12. Elisa is een alleenstaande moeder met een 12-jarige dochter met twee medische aandoeningen waarvoor tot nu toe vier openhartoperaties en vier spinale operaties nodig waren. Ze verliet de verpleegschool om haar tijd te wijden aan de zorg voor haar dochter en vanwege de onzekerheid over de gezondheid van haar dochter, is ze niet in staat om fulltime te werken. "[!Maatschappelijk werkster van mijn dochter

 13. Dit zijn natuurlijk slechts drie verhalen van de 46 miljoen in het hele land. Maar ze bieden een kleine glimp van de realiteit van boodschappen doen, maaltijden plannen en koken met een SNAP-budget.

 14. Afbeelding credits: Zsolt Biczo / ShutterstockDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407