Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe immigratie de Amerikanen ten goede komt en de sleutel is tot Amerikaans leiderschap in de wereld

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. De reactie van het publiek was vorige week snel na de plannen van de Amerikaanse procureur-generaal Jeff Sessions om het DACA-programma in te trekken (uitgestelde actie voor kinderen die aankomen). Het initiatief uit het Obama-tijdperk bood de kinderen van ongedocumenteerde immigranten jonger dan 31 jaar een wettelijke status vanaf 2012. Het lot van deze 780.000 "dromers" is nu onduidelijk en in handen van het Congres. In gevaar is hun recht om te werken en in de VS te blijven omdat de dreiging van deportatie onheilspellend in de lucht hangt.

 2. Deze beslissing markeert de laatste in een reeks immigratieopdrachten die samen een verontrustende trend van het "America First" -beleid van deze regering schetsen. Deze maatregelen worden vaak gefactureerd als beveiligingsverbeteringen of handhaving van immigratie om een ​​"kapot systeem" op te lossen, maar ze lijken breder en exclusiever van opzet.

 3. Zoals dit artikel illustreert, zit het huidige pad vol met gevolgen voor de Amerikaanse groei en belangen, die, tenzij gecorrigeerd, de Amerikaanse burger zullen schaden. Overweeg de volgende immigratieorders die sinds het begin van het jaar in gestage stappen zijn uitgerold:

 4. Na een campagnebelofte voor een "volledige en volledige sluiting van moslims die de Verenigde Staten binnenkwamen" kwam in januari de "Uitvoerende Orde die de natie beschermt tegen binnenkomst van buitenlandse terroristen in de Verenigde Staten" - oneerbiediger bekend als het 'moslimverbod', dat reizen van zeven islamitische meerderheidslanden naar de VS verbiedt.

 5. In juli, acht maanden na fmr. Hoofdstrateeg van het Witte Huis, Steve Bannon, suggereerde op de radio dat er te veel CEO's van Zuid-Aziatische of Aziatische afkomst in Silicon Valley waren, zou de uitstel (en mogelijke eliminatie) van een programma bijna 3.000 van de meest veelbelovende start hebben toegestaan- ondernemers van over de hele wereld naar hun bedrijf brengen. Het besluit werd met ontsteltenis ontvangen van Amerikaanse bedrijfsleiders die waarschuwden voor de negatieve effecten op de economie; en aan de algemene geest van innovatie en ondernemerschap die de VS haar concurrentievoordeel in de wereld geeft.

 6. In augustus steunde de president een wetsvoorstel van twee republikeinse senatoren dat de legale immigratie naar de VS binnen een decennium met de helft zou verminderen. Als het zou worden goedgekeurd, zou dit de meest ingrijpende veranderingen in het immigratiebeleid sinds 1965 markeren. Toen, tegen het einde van de maand, dreigde hij de regering te sluiten wegens grensmuurfinanciering.

 7. Eindelijk staat DACA vorige week voor een onzekere toekomst; net als een reeks humanitaire en amnestieprogramma's die de komende maanden opnieuw moeten worden geëvalueerd. Het beeld dat naar voren komt, is er een dat ver verwijderd is van een Amerika dat ooit 's werelds helderste en getalenteerdst trok; en diende als een toevluchtsoord voor de arme, vermoeide en 'ineengedoken massa's van de wereld, verlangend om vrij te ademen'

 8. De VS hebben een wisselend record als het gaat om immigratie. Aan de ene kant is er een impliciete erkenning door een groot deel van de bevolking dat de natie is gebouwd door en nog steeds wordt gevormd door immigranten. Anderzijds hebben de bevolkingsgroepen angsten geuit over de negatieve impact van immigratie op het gevoel van nationale identiteit van Amerika en op de algemene lonen en kansen.

 9. Het was het populistische verhaal van laatstgenoemde, gecombineerd met groeiende inkomensongelijkheid die immigratie (niet de economie, het terrorisme of het buitenlands beleid) tot de nummer één beleidskwestie voor Trump-kiezers maakte.

 10. De vaak herhaalde mythen over de negatieve gevolgen van immigratie saboteren op een aantal fronten. Niet alleen omdat ze verdeeld zijn en in strijd zijn met de Amerikaanse waarden van openheid en inclusiviteit, maar ook omdat ze fundamenteel onjuist en slecht zijn voor de economie. De realiteit is dat een verantwoord immigratiebeleid heeft gediend als een opkomend tij voor economische groei en heeft bijgedragen aan het versterken van het Amerikaanse leiderschap in de wereld. [! 2319 => 1140 = 1!

 11. Immigranten zijn banenmakers, geen banenvragers. Hun ondernemerszin gecombineerd met een hoge vertegenwoordiging in programma's voor hoger onderwijs zal helpen de innovatieve geest van het land sterk te houden - evenals zijn concurrentievoordeel in de wereld.

 12. Naar een duurzaam immigratiebeleid

 13. Dat is hoe ik het zag en nog steeds zie.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407