Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe Kerstmis is voor een werkende arme familie die $ 10.000 per jaar verdient (en hoe te helpen)

Hoe maak je een zelfzorgroutine die eigenlijk blijft plakken

 1. Rachel Britton had gehoopt deze kerst een ham voor haar gezin te kopen. Het hoefde niet eens perfect beglaasd te zijn of alle bevestigingen te hebben.

 2. Maar ze kan het zich niet veroorloven. Britton en haar man, Terry, en de 11-jarige zoon, Justin, leven van een netto-inkomen van ongeveer $ 10.000 per jaar, vertelde ze The Huffington Post. De familie, uit Wise, Va., Zal een bescheiden kerst hebben in het huis van de moeder van Britton, waar ze onlangs zijn verhuisd om geld te sparen en hulp te bieden. De familie zal waarschijnlijk een kerstdiner eten uit een voorraadkast.

 3. "Het is beschamend," zei Britton. "Eerst dacht ik dat het alleen voor mensen was die lui of dakloos zijn, maar toen begon ik erover na te denken en we doen alles wat we kunnen en we schieten nog steeds tekort."

 4. Het gezin van drie viel in april op extra moeilijke tijden. Terry Britton, die 's nachts onderhoud uitvoert in een Walmart-winkel, had overuren opgehaald en werkte 39 uur per week. Maar in het voorjaar vertelde de retailer hem dat hij om 32 uur parttime moest werken. Walmart-woordvoerder Kory Lundberg zei dat Britton werd aangenomen als parttime medewerker, maar parttimers kunnen extra uren werken wanneer ze beschikbaar zijn.

 5. Het gezin is een van de zeven Amerikanen die voedselbonnen ontvangen. Terry Britton verdient $ 8 per uur - meer dan het minimumloon van $ 7,25, maar verre van genoeg om voor een gezin te zorgen, zelfs in het zuidwesten van Virginia. Volgens een studie voor The Huffington Post van Wider Opportunities for Women, een non-profitorganisatie die gezinnen in nood ondersteunt, kost het een loon van $ 10,20 per uur voor een persoon om basisbehoeften in de goedkoopste provincie van Amerika te betalen. [! 8437 => 1140 = 1!

 6. Rachel Britton zei dat ze onlangs naar een Feeding America-voorraadkast ging, als aanvulling op wat ze kan kopen met de $ 260 aan voedselbonnen die haar familie elke maand ontvangt. Met grote specificiteit beschreef Britton hoe ze maaltijden voor haar gezin samenvoegt, zwaar afhankelijk van rijst, brood, bonen, appels en paprika's.

 7. Deze vakantie zal het gezin kerstfilms kijken, bordspellen spelen en gewoon tijd samen doorbrengen, zei ze. Rachel en Terry zullen geen cadeaus uitwisselen, maar ze zijn erin geslaagd genoeg te sparen om hun zoon een paar videogames te kopen.

 8. "We zijn gezegend met een zeer begripvol kind," zei Britton. "We hebben altijd geprobeerd hem te leren dankbaar en verantwoordelijk te zijn en gaven hem een ​​toelage voor klusjes. Nou, dat krijgt hij niet meer. Hij begrijpt dat het geld er gewoon niet is."

 9. Het was moeilijk voor de jonge jongen, die onlangs om $ 20 vroeg om op schoolreisje te gaan. Hij temperde zijn verzoek door te zeggen dat het goed was als zijn familie niet over het geld beschikte.

 10. "Toen [!mijn zoon

 11. Britton heeft wat oppaswerk gedaan, maar besteedt vooral haar tijd aan het verzorgen van haar moeder, die lijdt aan epileptische aanvallen, diabetes en chronische obstructieve longziekte, waardoor ze moeilijk kan ademen. Britton controleert haar suikerinname en regelt schoten en andere medicijnen.

 12. Het is een essentiële rol - maar toch wil ze dat ze zou kunnen werken.

 13. Werkgelegenheid is een van de kernproblemen van honger Feeding America wil samen met onderwijs en armoede het hoofd bieden.

 14. "Mijn God, mensen willen werk," zei Fraser. "Er zijn geen of, als er zijn, ze zijn minimumloon. Willen mensen het beter doen? Ja, ze willen werken."

 15. Rachel Britton kan dit bevestigen.

 16. Haar man werkte 's nachts bij Walmart en ging overdag naar school om zijn lascertificering te halen. Hij heeft nu zijn cursussen afgerond, maar heeft problemen met het vinden van een baan.

 17. Maar Rachel Britton, die fulltime in een callcenter werkte voordat ze haar moeder ging helpen, zei dat ze hoopvol bleef.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407