Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe kook je een sinaasappel

Goede bron van magnesium

 1. De sinaasappel is een ingrediënt in veel recepten, waaronder die voor vlees, salades, drankjes en desserts. De zure sinaasappel wordt zelden rauw gegeten en wordt gebruikt om marmelades of etherische oliën te maken. De zoete sinaasappel, waaronder de variëteiten Valencia, navel en bloed, komt vaker voor in de Verenigde Staten. De sinaasappel voegt een zoete, citrusachtige smaak toe aan gerechten, maar de sinaasappel kan als een zelfstandig gerecht dienen wanneer het wordt gekookt. U kunt genieten of serveren de gekookte sinaasappel als een speciale traktatie of dessert. U kunt kiezen uit verschillende kookmethoden om sinaasappels te koken.

 2. Was en schil de sinaasappels en verwijder zoveel mogelijk van het witte membraan van het vruchtvlees.

 3. Snijd de sinaasappels doormidden of snijd ze in kleinere plakjes en leg de plakjes op een bakplaat.

 4. Breng een suiker-water glazuur aan op de sinaasappelplakken of bestrooi de plakjes met suiker en kaneel. Sla de suiker over als je dat wilt.

 5. Bak de sinaasappel op een kookblad in de oven op 350 graden Fahrenheit gedurende 15 tot 25 minuten of totdat de sinaasappels heet zijn. Je kunt ook een glazuur over de sinaasappelplakken gieten en ze grillen. Je kunt ervoor kiezen om de sinaasappels te laten sudderen in je keuze van een stroperijvloeistof, zoals water, suikerwater of wijn, totdat de sinaasappels heet zijn. Andere kookmethoden zijn het grillen van sinaasappelschijfjes gedurende vijf tot 10 minuten, afhankelijk van de grootte van de stukken, of bak de sinaasappelschijfjes gedurende drie minuten.

 6. De sinaasappel is een ingrediënt in veel recepten, waaronder die voor vlees, salades, drankjes en desserts. De zure sinaasappel wordt zelden rauw gegeten en wordt gebruikt om marmelades of etherische oliën te maken. De zoete sinaasappel, waaronder de variëteiten Valencia, navel en bloed, komt vaker voor in de Verenigde Staten. De sinaasappel voegt een zoete, citrusachtige smaak toe aan gerechten, maar de sinaasappel kan als een zelfstandig gerecht dienen wanneer het wordt gekookt. U kunt genieten of serveren de gekookte sinaasappel als een speciale traktatie of dessert. U kunt kiezen uit verschillende kookmethoden om sinaasappels te koken.

 7. Was en schil de sinaasappels en verwijder zoveel mogelijk van het witte membraan van het vruchtvlees.

 8. Snijd de sinaasappels doormidden of snijd ze in kleinere plakjes en leg de plakjes op een bakplaat.

 9. Breng een suiker-water glazuur aan op de sinaasappelplakken of bestrooi de plakjes met suiker en kaneel. Sla de suiker over als je dat wilt.

 10. Bak de sinaasappel op een kookblad in de oven op 350 graden Fahrenheit gedurende 15 tot 25 minuten of totdat de sinaasappels heet zijn. Je kunt ook een glazuur over de sinaasappelplakken gieten en ze grillen. Je kunt ervoor kiezen om de sinaasappels te laten sudderen in je keuze van een stroperijvloeistof, zoals water, suikerwater of wijn, totdat de sinaasappels heet zijn. Andere kookmethoden zijn het grillen van sinaasappelschijfjes gedurende vijf tot 10 minuten, afhankelijk van de grootte van de stukken, of bak de sinaasappelschijfjes gedurende drie minuten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407