Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe leraren kunnen profiteren van online leren

50 van de beste dessertrecepten aller tijden

 1. Studenten moeten een "stick-to-it-heid" ontwikkelen en de neiging hebben om niet ontmoedigd te raken en op te geven. Ze moeten een "nooit opgeven" houding ontwikkelen. Onze afgestudeerde professoren hebben empathie voor de werkende persoon en zijn buitengewoon begripvol in hun cursussen.

 2. 5. Kun je een favoriet verhaal over het programma delen?

 3. Ik werk momenteel samen met een M.Ed-student die in Puerto Rico woont. Ze moet nog twee vakken volgen voordat ze in december afstudeert. Op dit moment hebben zij en haar familie, met een baby van vijf maanden oud, nog steeds geen stroom of water vanwege de schade van orkaan Maria. Ze moet naar haar plaatselijke kerk gaan om internet te hebben. Mobiele telefoon service is ook beperkt. We werken met haar samen om haar te helpen haar werk af te ronden en in december af te studeren. Ik heb contact opgenomen met ons SEU Leadership-team en het verhaal van Joan gedeeld. Ze vonden een donor die bijna $ 1200 heeft bijgedragen aan haar schoolaccount. Ik kijk er naar uit haar in december over dat podium te zien lopen.

 4. 6. Is online lesgeven net zo bevredigend voor jou geweest als de fysieke ruimte?

 5. Ik ben dol op online lesgeven en zoveel mensen helpen hun droom te verwezenlijken tijdens hun educatieve reis. Omdat al mijn lessen nu online zijn, mis ik een beetje de persoonlijke instelling en meer betrokkenheid bij mijn studenten.

 6. 7. Wat is tenslotte je beste advies voor aankomende studenten die geïnteresseerd zijn in het programma?

 7. Ik spreek met veel toekomstige studenten en probeer hen altijd goddelijke raad te geven en het programma te vinden dat het beste bij hun doelen past, zelfs als het niet de M.Ed. programma. Ik vertel ze dat het moeilijkste om ooit te doen is beginnen. Zodra u de "start" hebt voltooid, wordt het programma voltooid voordat u het weet.

 8. 8. Nog een laatste gedachte die je wilt delen?

 9. Ik heb mijn masterdiploma elementair onderwijs ontvangen aan de Clemson University. Toen ik mijn diploma afrondde, was ik me niet eens enigszins bewust van alle deuren van kansen die voor mij zouden openen vanwege deze graad. Ik ben enigszins gedeeltelijk, maar ik geloof dat de M.Ed. diploma is het meest voordelige opleidingsniveau van alle anderen.

 10. Over Dr. Bennett

 11. Voordat hij naar Zuidoost kwam, verzamelde Dr. Samuel Bennett meer dan 20 jaar in het openbare schoolonderwijs, inclusief stints in het basis-, middelbaar, gemeenschapsonderwijs en volwassenenonderwijs. In 2005 werd Dr. Bennett geselecteerd als de Polk County Teacher of the Year. In 2006 werd hij uitgeroepen tot de Florida Teacher of the Year, een eer die hem in de nationale competitie plaatste met de topleraren uit elke staat. Hij werd uiteindelijk geëerd als een van de vier nationale finalisten voor de Nationale Leraar van het Jaar 2006.

 12. Dr. Bennett is actief op zowel provinciaal als staatsniveau van openbaar en parochiaal onderwijs, waar hij deel uitmaakt van verschillende besturen en adviesraden: Ark van Noach in Central Florida, Big Brother / Big Sister of Tampa Bay en Pathways School of Excellence. Hij is ook betrokken bij de Winter Haven Chamber of Commerce en de Winter Haven Optimist Club.

 13. Dr. Bennett geeft verschillende van de cursussen Advanced Methods of Teaching in het Southeastern M.Ed graduate programma. Zijn onderzoeksinteresses zijn ouderlijke betrokkenheid bij onderwijs, onderwijsethiek, pre-service lerarenopleiding, coöperatief leren en aanmoediging en retentie van leraren.

 14. Volgens Babson Survey Research Group is het aantal studenten dat is ingeschreven bij online cursussen landelijk gestegen tot 5,8 miljoen. De groei van online klassen is de afgelopen 13 jaar consistent geweest en meer dan een kwart van de studenten in het hoger onderwijs (of 28%) is ingeschreven voor ten minste één online cursus.

 15. Imo Education voorspelt ook dat tegen 2019 minstens 50% van alle lessen online zal worden geleverd.

 16. Online cursussen bieden veel voordelen voor studenten. Ze kunnen bijvoorbeeld:

 17. Help studenten die hun diploma nooit hebben afgerond en help hen om geld te besparen

 18. Wanneer studenten op zoek zijn naar een online opleiding, zijn de belangrijkste dingen om rekening mee te houden accreditatie, flexibiliteit, kosten en kwaliteit van programma's.

 19. Een groeiende instelling voor hoger onderwijs die verschillende online programma's aanbiedt, is Southeastern University.

 20. SEU is een geaccrediteerde instelling die een groot aantal programma's voor hoger onderwijs biedt.

 21. Ik kreeg de kans om met Dr. Samuel Bennett van SEU te chatten om meer te weten te komen over zijn ervaring met studenten die bezig zijn met hun master in het basisonderwijs via hun online programma. In dit programma hebben ze elk jaar ongeveer 5-15 studenten die beide semesters afstuderen. In december 2017 hebben ze hun grootste afstudeercursus.

 22. In dit interview, dat is bewerkt en gecondenseerd, deelt Dr. Bennett zijn visie op het Master's of Education-programma, de balans tussen werk en privéleven voor studenten en tips om te slagen als volwassen online leerling .

 23. 1. Dr. Bennett, vertel ons alstublieft over uw achtergrond in het onderwijs. Hoe ben je ook begonnen met lesgeven op dit specifieke gebied?

 24. Mijn carrière begon in de rechtshandhaving. Ik heb vier jaar op de politie van St. Petersburg in St. Petersburg, Florida gediend. Mijn politiepartner zag hoe ik met kinderen omging en moedigde me aan om een ​​elementaire onderwijspositie te zoeken.

 25. Nadat ik naar Georgië was verhuisd, ging ik naar het Toccoa Falls College en studeerde ik af met mijn bachelor in de middelste graad.

 26. In 1985 begon ik les te geven aan het 6e leerjaar bij Toccoa Elementary en verhuisde ik terug naar Florida, waar ik mijn elementaire lessen voortzette aan Garner Elementary in Winter Haven. Ik heb 12 jaar les gegeven in de 5e klas.

 27. In 2006 werd ik de eerste decaan van het College van Onderwijs aan de SEU en diende in die hoedanigheid tot 2012. Daarna keerde ik fulltime terug naar het klaslokaal, werkend met leraren en leraren die een masterdiploma wensen.

 28. 2. Vertel ons over het online programma van de Master in het basisonderwijs van SEU. Hoe ziet het behalen van dit diploma eruit voor de gemiddelde afgestudeerde student?

 29. De online Master of Education in Elementary Education is een online programma van 36 studiepunten dat we hebben ontworpen voor de werkende persoon en de praktiserende leraar. Het belangrijkste voordeel van deze graad is dat het studenten 18 credit-uren in het basisonderwijs biedt dat hen kwalificeert om elementaire klassen te geven aan community colleges en universiteiten. We hebben veel van onze eigen M.Ed. afgestudeerden om les te geven aan ons College van Onderwijs.

 30. 3. Laten we het hebben over de voordelen van het ontvangen van de graad in een online formaat. Kun je me twee dingen vertellen die je hebt opgemerkt en die heel nuttig zijn geweest voor afgestudeerde studenten?

 31. De M.Ed. programma biedt studenten de flexibiliteit om cursussen in hun eigen tempo te volgen. Aangezien er geen vereiste cursussen in het programma zijn, kunnen ze elk van de tien kerncursussen volgen wanneer ze dat willen. Ze kunnen één klas per semester volgen en werken in een langzaam tempo of vier cursussen per semester volgen en werken op het snelle spoor.

 32. Voor studenten om overdag te kunnen werken, 's avonds voor hun gezin te zorgen en op elk gewenst moment aan hun cursussen te werken tussen die andere verplichtingen in, is het een aanzienlijk voordeel voor hen.

 33. Een ander enorm voordeel van deze graad zijn de kosten. We hebben de prijs laag kunnen houden. De M.Ed. programma is veel lager dan de meeste, zo niet alle, van onze lokale hogescholen en universiteiten.

 34. 4. Wat zijn twee persoonlijkheidskenmerken denk je dat een student zich moet blijven inzetten voor een online programma?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407