Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe studenten kunnen profiteren van enige mindfulness-training

50 van de beste dessertrecepten aller tijden

 1. College zit vol afleiding, maar mindfulnesstraining kan studenten helpen op koers en gefocust te blijven, suggereert een nieuwe studie.

 2. Onderzoekers van de Universiteit van Miami ontdekten dat studenten die een mindfulness-training van zeven weken volgden, de aandacht hadden verbeterd en minder mind-dwalen hadden vergeleken met een controlegroep die de training niet had ontvangen.

 3. "Dit werk was de eerste om mindfulness-training in het academische semester te integreren door training in de cursusplanning van studenten in te bedden, training in het academische gebouw te organiseren om het beste aan hun planning te voldoen en een bewaakte ruimte te bieden voor mindfulness-oefeningen, "verklaarde onderzoeker Amishi Jha, universitair hoofddocent aan het Departement Psychologie van het College of Arts and Sciences, in een verklaring.

 4. De studie, gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Human Neuroscience, omvatte 58 niet-gegradueerde studenten aan de Universiteit van Miami. De studenten werden ofwel toegewezen aan de mindfulness-training, ofwel kregen ze geen training. De aandacht van de studenten werd getest aan het begin van het semester en vervolgens tegen het einde van de trainingsperiode (bijna aan het einde van de examens).

 5. "Deelnemers aan MT [!mindfulness training

 6. Mindfulness-training kan ook de testmogelijkheden van studenten verbeteren. Een recente studie in het tijdschrift Psychological Science suggereerde dat mindfulness-training studenten kon helpen bij het nemen van het verbale redeneringsgedeelte van het Graduate Record Examination, beter bekend als de GRE.

 7. Uit een apart onderzoek in het tijdschrift Mindfulness bleek dat studenten die vóór een lezing mediteerden, het beter deden in een quiz na de lezing dan degenen die niet mediteerden.

 8. College zit vol afleiding, maar mindfulnesstraining kan studenten helpen op koers en gefocust te blijven, suggereert een nieuwe studie.

 9. Onderzoekers van de Universiteit van Miami ontdekten dat studenten die een mindfulness-training van zeven weken volgden, de aandacht hadden verbeterd en minder mind-dwalen hadden vergeleken met een controlegroep die de training niet had ontvangen.

 10. "Dit werk was de eerste om mindfulness-training in het academische semester te integreren door training in de cursusplanning van studenten in te bedden, training in het academische gebouw te organiseren om het beste aan hun planning te voldoen en een bewaakte ruimte te bieden voor mindfulness-oefeningen, "verklaarde onderzoeker Amishi Jha, universitair hoofddocent aan het Departement Psychologie van het College of Arts and Sciences, in een verklaring.

 11. De studie, gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Human Neuroscience, omvatte 58 niet-gegradueerde studenten aan de Universiteit van Miami. De studenten werden ofwel toegewezen aan de mindfulness-training, ofwel kregen ze geen training. De aandacht van de studenten werd getest aan het begin van het semester en vervolgens tegen het einde van de trainingsperiode (bijna aan het einde van de examens).

 12. "Deelnemers aan MT [!mindfulness training

 13. Mindfulness-training kan ook de testmogelijkheden van studenten verbeteren. Een recente studie in het tijdschrift Psychological Science suggereerde dat mindfulness-training studenten kon helpen bij het nemen van het verbale redeneringsgedeelte van het Graduate Record Examination, beter bekend als de GRE.

 14. Uit een apart onderzoek in het tijdschrift Mindfulness bleek dat studenten die vóór een lezing mediteerden, het beter deden in een quiz na de lezing dan degenen die niet mediteerden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407