Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe te veel azijn in aardappelsalade tegen te gaan

Tips

 1. De aardappel is een veelzijdige groente, geschikt voor meer dan solopresentaties in gebakken, gepureerde of geschulpte zijkanten. Aardappelsalades kunnen rode, witte, gele, nieuwe of fingerling aardappelen gebruiken en worden warm, warm of koud geserveerd. De meeste salades gebruiken een dressing op basis van vinaigrette. Als er te veel azijn in de dressing komt, corrigeer dit dan met een beetje keukenchemie.

 2. Bewaar de salade zo lang mogelijk in de koelkast voor het opdienen zodat de aardappelen azijn kunnen absorberen. Giet de vloeistof die door de aardappelen wordt geproduceerd af terwijl ze azijn absorberen voordat je ze proeft om te bepalen of er verder moet worden gekruid.

 3. Voeg een beetje suiker, een theelepel per keer, toe. Meng grondig alvorens te proeven. Als u liever kunstmatige zoetstof gebruikt, onthoud dan dat 1 theelepel suiker overeenkomt met slechts 1/8 theelepel. van sommige zoetstoffen. Lees de etiketten op kunstmatige zoetstoffen voor theelepelequivalenten.

 4. Voeg mayonaise toe aan Amerikaanse aardappelsalade, een eetlepel per keer. Mayonaise plus azijn en suiker maakt de romige slasaus die mensen op sandwiches gebruiken, dus je aardappelsalade kan smaken zoals je slasaus hebt gebruikt in plaats van mayo.

 5. Voeg als laatste redmiddel meer gekookte aardappelen toe. Tenzij u een evenredige hoeveelheid groenten en andere ingrediënten toevoegt - minus de azijn - zal het eindresultaat een beetje anders smaken dan het originele recept, maar de overtollige azijn zal worden geabsorbeerd door de aardappelen.

 6. De aardappel is een veelzijdige groente, geschikt voor meer dan solopresentaties in gebakken, gepureerde of geschulpte zijkanten. Aardappelsalades kunnen rode, witte, gele, nieuwe of fingerling aardappelen gebruiken en worden warm, warm of koud geserveerd. De meeste salades gebruiken een dressing op basis van vinaigrette. Als er te veel azijn in de dressing komt, corrigeer dit dan met een beetje keukenchemie.

 7. Bewaar de salade zo lang mogelijk in de koelkast voor het opdienen zodat de aardappelen azijn kunnen absorberen. Giet de vloeistof die door de aardappelen wordt geproduceerd af terwijl ze azijn absorberen voordat je ze proeft om te bepalen of er verder moet worden gekruid.

 8. Voeg een beetje suiker, een theelepel per keer, toe. Meng grondig alvorens te proeven. Als u liever kunstmatige zoetstof gebruikt, onthoud dan dat 1 theelepel suiker overeenkomt met slechts 1/8 theelepel. van sommige zoetstoffen. Lees de etiketten op kunstmatige zoetstoffen voor theelepelequivalenten.

 9. Voeg mayonaise toe aan Amerikaanse aardappelsalade, een eetlepel per keer. Mayonaise plus azijn en suiker maakt de romige slasaus die mensen op sandwiches gebruiken, dus je aardappelsalade kan smaken zoals je slasaus hebt gebruikt in plaats van mayo.

 10. Voeg als laatste redmiddel meer gekookte aardappelen toe. Tenzij u een evenredige hoeveelheid groenten en andere ingrediënten toevoegt - minus de azijn - zal het eindresultaat een beetje anders smaken dan het originele recept, maar de overtollige azijn zal worden geabsorbeerd door de aardappelen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407