Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe teveel pompoen eten uw huid kan veranderen (VIDEO)

Er is een verklaring waarom u altijd ziek wordt tijdens vrije tijd

 1. Het is oktober! Breng op de pompoentaart, pompoenbrood, pompoensoep en pompoen alles ... toch? Misschien niet, zegt dermatoloog Whitney Bowe. Zoals ze #OWNSHOW vertelt, kan het eten van te veel pompoen een onbedoeld effect op je huid hebben.

 2. "Als je te veel groenten of voedsel eet dat een oranjegele kleur heeft, kan je huid een beetje oranje worden", zegt Bowe.

 3. Pompoen is niet het enige voedsel dat je huidskleur kan kleuren. Verschillende oranje voedingsmiddelen, legt Bowe uit, dragen een bepaalde verbinding die de oranje tint veroorzaakt.

 4. "Als je dingen eet als pompoen, wortelen, paprika's, squash, kan dit zelfs leiden tot zeer hoge niveaus van bètacaroteen in het bloed", legt Bowe uit. "U kunt een oranje of geel getinte huid ontwikkelen."

 5. Het eerste teken dat u mogelijk te veel bètacaroteen in uw systeem heeft, is naar uw handen en voeten te kijken.

 6. "Het verschijnt meestal eerst in de handpalmen en voetzolen, dus dat zijn plaatsen om te kijken. De huid daar is zo dik dat die bètacaroteen zich begint op te hopen en je zult echt zien dat sinaasappel kleur daar, "zegt Bowe.

 7. Geen paniek als u een oranje of gele tint opmerkt. "Meestal is het gewoon een cosmetisch probleem, maar heel zelden kan het een teken zijn van een trage schildklier. Het kan ook een teken zijn van een nier- of leverprobleem," zegt Bowe. "Het is dus de moeite waard om uw arts te vragen of u het begint op te merken, maar ik zou er geen slaap over verliezen."

 8. Meer van #OWNSHOW

 9. @ Alleen media-scherm en (min-width: 500px) {.ethanmobile {display: none; } }

 10. Vind ons leuk op Facebook | Volg ons op Twitter

 11. Het is oktober! Breng op de pompoentaart, pompoenbrood, pompoensoep en pompoen alles ... toch? Misschien niet, zegt dermatoloog Whitney Bowe. Zoals ze #OWNSHOW vertelt, kan het eten van te veel pompoen een onbedoeld effect op je huid hebben.

 12. "Als je te veel groenten of voedsel eet dat een oranjegele kleur heeft, kan je huid een beetje oranje worden", zegt Bowe.

 13. Pompoen is niet het enige voedsel dat je huidskleur kan kleuren. Verschillende oranje voedingsmiddelen, legt Bowe uit, dragen een bepaalde verbinding die de oranje tint veroorzaakt.

 14. "Als je dingen eet als pompoen, wortelen, paprika's, squash, kan dit zelfs leiden tot zeer hoge niveaus van bètacaroteen in het bloed", legt Bowe uit. "U kunt een oranje of geel getinte huid ontwikkelen."

 15. Het eerste teken dat u mogelijk te veel bètacaroteen in uw systeem heeft, is naar uw handen en voeten te kijken.

 16. "Het verschijnt meestal eerst in de handpalmen en voetzolen, dus dat zijn plekken om te kijken. De huid daar is zo dik dat die bètacaroteen zich begint op te hopen en je zult echt zien dat sinaasappel kleur daar, "zegt Bowe.

 17. Geen paniek als u een oranje of gele tint opmerkt. "Meestal is het gewoon een cosmetisch probleem, maar heel zelden kan het een teken zijn van een trage schildklier. Het kan ook een teken zijn van een nier- of leverprobleem," zegt Bowe. "Het is dus de moeite waard om uw arts te vragen of u het begint op te merken, maar ik zou er geen slaap over verliezen."

 18. Meer van #OWNSHOW

 19. @ Alleen media-scherm en (min-width: 500px) {.ethanmobile {display: none; } }

 20. Vind ons leuk op Facebook | Volg ons op TwitterDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407