Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe til je Tilapia

Rainbow Trout en Papillote

 1. Sauteren is een kookmethode die intense hitte en een kleine hoeveelheid olie gebruikt om voedsel te koken. Gebakken levensmiddelen hebben een knapperige, gebruinde buitenkant en houden het binnenvocht vast. Sauterende tilapia zeehonden in de natuurlijke smaak van de vis en houdt het vlees mals. Als je tilapia eet vanwege de nutritionele voordelen, zoek dan naar wild gevangen tilapia in plaats van op de boerderij. Volgens Science Daily bevat gekweekte tilapia lage hoeveelheden nuttige voedingsstoffen en een ongezonde, hoge hoeveelheid vet. Bak tilapia met een portie groenten, niet alleen om de maaltijd te voltooien, maar ook om het vlees een frisse smaak te geven.

 2. Giet de olijfolie in de koekenpan en plaats deze op middelhoog vuur.

 3. Voeg de gehakte groenten toe en roer ze 5 tot 8 minuten of tot ze zacht en toch knapperig zijn. Schuif de groenten naar een kant van de koekepan.

 4. Wrijf de kruiden over alle kanten van de tilapiafilets en plaats ze in de koekenpan. Zet het vuur hoger tot middelhoog.

 5. Laat de tilapiafilets 5 minuten per kant koken of tot ze goudbruin beginnen te worden. Wanneer de tilapia volledig gaar is, wordt deze ondoorzichtig wit en schilfert gemakkelijk wanneer met een vork geplukt. Terwijl de tilapia kookt, roer je de groenten af ​​en toe om te voorkomen dat ze verbranden.

 6. Haal de koekenpan van het vuur en serveer de gebakken tilapia met de groenten aan de zijkant of bovenop.

 7. Sauteren is een kookmethode die intense hitte en een kleine hoeveelheid olie gebruikt om voedsel te koken. Gebakken levensmiddelen hebben een knapperige, gebruinde buitenkant en houden het binnenvocht vast. Sauterende tilapia zeehonden in de natuurlijke smaak van de vis en houdt het vlees mals. Als je tilapia eet vanwege de nutritionele voordelen, zoek dan naar wild gevangen tilapia in plaats van op de boerderij. Volgens Science Daily bevat gekweekte tilapia lage hoeveelheden nuttige voedingsstoffen en een ongezonde, hoge hoeveelheid vet. Bak tilapia met een portie groenten, niet alleen om de maaltijd te voltooien, maar ook om het vlees een frisse smaak te geven.

 8. Giet de olijfolie in de koekenpan en plaats deze op middelhoog vuur.

 9. Voeg de gehakte groenten toe en roer ze 5 tot 8 minuten of tot ze zacht en toch knapperig zijn. Schuif de groenten naar een kant van de koekepan.

 10. Wrijf de kruiden over alle kanten van de tilapiafilets en plaats ze in de koekenpan. Zet het vuur hoger tot middelhoog.

 11. Laat de tilapiafilets 5 minuten per kant koken of tot ze goudbruin beginnen te worden. Wanneer de tilapia volledig gaar is, wordt deze ondoorzichtig wit en schilfert gemakkelijk wanneer met een vork geplukt. Terwijl de tilapia kookt, roer je de groenten af ​​en toe om te voorkomen dat ze verbranden.

 12. Haal de koekenpan van het vuur en serveer de gebakken tilapia met de groenten aan de zijkant of bovenop.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407