Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe varkenslende geroosterd koken in een smaakgolf

Chips met groene bonen in uw dieet

 1. De FlavorWave-oven combineert halogeenwarmte, infraroodgolven en convectie-kooktechnologie met als doel gebruikers een alternatief te bieden om het kookproces te vergemakkelijken. De oven kookt een verscheidenheid aan verschillende gerechten, variërend van hoofdgerechten tot desserts. De voordelen van het koken van een varkenslende in de FlavorWave-oven omvatten niet alleen een snellere kooktijd, maar u hoeft niet uw hele huis op te warmen om de klus te klaren.

 2. Breng uw varkenslende naar smaak op smaak. Combineer olie, zout, peper, tijm, rozemarijn, basilicum, knoflookpoeder of andere specerijen die je lekker vindt in een kleine kom. Wrijf het mengsel over het lichaam van uw gebraden varkenslende.

 3. Plaats het varkenslendebraadstuk in de FlavorWave-oven met behulp van het bovenste rooster. Zorg ervoor dat u ten minste een 1/2 inch ruimte laat tussen het gebraden varkenslende en de zijkant van de glazen kom.

 4. Zet het deksel op de FlavorWave-oven.

 5. Stel de timer in op 29 minuten per pond van de geroosterde varkenslende als deze vers is. Stel in voor 34 minuten per pond als het bevroren is.

 6. Stel de thermostaat in door de knop met de klok mee te draaien naar 360 graden Fahrenheit en zet de FlavorWave aan door de veiligheidshendel naar beneden te drukken totdat deze vastklikt in de "Aan" positie. Druk op start."

 7. Verwijder het deksel en plaats het op de dekselhouder wanneer de timer afgaat. Draai de hendel omhoog naar de positie "Uit".

 8. Gebruik een tang om het bovenste rek uit de FlavorWave-oven te verwijderen.

 9. Bevestig de gaarheid van de varkenslende door te testen op een interne temperatuur van 163 graden Fahrenheit.

 10. De FlavorWave-oven combineert halogeenwarmte, infraroodgolven en convectie-kooktechnologie met als doel gebruikers een alternatief te bieden om het kookproces te vergemakkelijken. De oven kookt een verscheidenheid aan verschillende gerechten, variërend van hoofdgerechten tot desserts. De voordelen van het koken van een varkenslende in de FlavorWave-oven omvatten niet alleen een snellere kooktijd, maar u hoeft niet uw hele huis op te warmen om de klus te klaren.

 11. Breng uw varkenslende naar smaak op smaak. Combineer olie, zout, peper, tijm, rozemarijn, basilicum, knoflookpoeder of andere specerijen die je lekker vindt in een kleine kom. Wrijf het mengsel over het lichaam van uw gebraden varkenslende.

 12. Plaats het varkenslendebraadstuk in de FlavorWave-oven met behulp van het bovenste rooster. Zorg ervoor dat u ten minste een 1/2 inch ruimte laat tussen het gebraden varkenslende en de zijkant van de glazen kom.

 13. Zet het deksel op de FlavorWave-oven.

 14. Stel de timer in op 29 minuten per pond van de geroosterde varkenslende als deze vers is. Stel in voor 34 minuten per pond als het bevroren is.

 15. Stel de thermostaat in door de knop met de klok mee te draaien naar 360 graden Fahrenheit en zet de FlavorWave aan door de veiligheidshendel naar beneden te drukken totdat deze vastklikt in de "Aan" positie. Druk op start."

 16. Verwijder het deksel en plaats het op de dekselhouder wanneer de timer afgaat. Draai de hendel omhoog naar de positie "Uit".

 17. Gebruik een tang om het bovenste rek uit de FlavorWave-oven te verwijderen.

 18. Bevestig de gaarheid van de varkenslende door te testen op een interne temperatuur van 163 graden Fahrenheit.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407