Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe voedselzure wrok voedt Crabby conservatisme

De echte reden dure pastasmaak smaakt beter dan de goedkope dingen

 1. WASHINGTON - Janina Riley zag een vrouw achter haar mompelen aan de kassa toen ze in april voor eten betaalde in een Giant Eagle-supermarkt in Pittsburgh.

 2. "Ik kan niet geloven dat ze die grote taart met voedselbonnen koopt," zei de vrouw volgens Riley.

 3. Riley, 19, had net een door de overheid uitgegeven betaalpas gebruikt om voor de meeste boodschappen te betalen, inclusief een taart voor haar zoon met de tekst "Happy First Birthday Xavier" in een thema uit de film 'Cars'. Ze keek de vrouwen even aan en besloot toen om haar te confronteren.

 4. "Ik had zoiets van: 'Hou je bek,'" zei Riley. "Je weet niet wat ik met deze voedselbonnen doe."

 5. Maar veel Amerikanen willen mensen op voedselbonnen geen cake laten eten. Dit sentiment komt vooral voor bij conservatieven in het Congres. Kassa wrok van het soort gericht op Riley voedt Republikeinse animus naar het Supplemental Nutrition Assistance Program.

 6. Het is een kleine weg naar een enorm doel: aangezien de SNAP-inschrijving is gestegen tot bijna 50 miljoen na de Grote Recessie, zijn de jaarlijkse kosten van het programma meer dan verdubbeld tot $ 80 miljard. Republikeinen willen die aantallen verkleinen, maar ze misten hun beste kans in juni, toen een biljet van een biljoen dollar in het Huis van Afgevaardigden mislukte, nadat de GOP diepere bezuinigingen zocht dan de Democraten zouden accepteren.

 7. Na de stemming ging Rep. Louie Gohmert (R-Texas) aan de slag met het vertellen van een bekend verhaal, waarvan hij zei dat hij vaak had gehoord van gebroken en boze kiezers. De hoofdrolspeler is een hardwerkende Texaan die in de rij staat te wachten in de supermarkt. Iemand koopt Alaska-koningskrabbenpoten voor hem en hij kijkt ernaar verlangend en droomt van de dag dat hij zich zo'n luxe kan veroorloven. Dan haalt de persoon die ze koopt zijn EBT tevoorschijn - een elektronische voordelenoverdrachtskaart voor voedselbonnen.

 8. "Hij kijkt naar de poten van de koningskrab en kijkt naar zijn gehakt en realiseert zich," zei Gohmert, "omdat hij inkomstenbelasting betaalt ... hij helpt eigenlijk de koningskrab te betalen benen wanneer hij ze niet zelf kan betalen. "

 9. En zo wordt de wrok van de kassa slechtgehumeurd conservatisme - de overtuiging dat je eigen strijd verstrikt zit in het vangnet van iemand anders.

 10. RIB-EYE STEAKS EN WIJN

 11. Janina Riley zei dat de situatie bij Giant Eagle niet escaleerde nadat ze de mompelende vrouw confronteerde. Ze dacht dat het helemaal niet zou zijn begonnen als de persoon had geweten dat ze studeerde om verpleegster te worden, en dat ze al meer dan 30 uur per week als assistent in een verpleeghuis werkte.

 12. Mensen moeten arm zijn om voedingshulp te krijgen. Het maximale bruto maandinkomen voor SNAP-in aanmerking komen in Pennsylvania, bijvoorbeeld, is $ 2.018 voor een huishouden van twee, en de familie kan geen activa met een waarde van meer dan $ 5.500 bezitten (hoewel er verschillende uitzonderingen zijn, zoals een enkele auto). De meeste ontvangers komen in aanmerking op basis van hun deelname aan een ander middel-getest programma zoals Medicaid.

 13. Voor $ 10 per uur laat Riley's loon haar arm genoeg om in aanmerking te komen voor $ 124 per maand in voedselbonnen. Bij de Giant Eagle die dag gebruikte ze haar volledige maandelijkse uitkering om een ​​deel van haar kar vol voedsel te betalen en ruwweg $ 80 van haar eigen geld voor de rest.

 14. "De meeste mensen werken wel. Het is gewoon dat we niet genoeg geld verdienen, dat is het probleem," zei Riley. "De grootste misvatting is dat mensen met voedselbonnen de hele dag op hun achterste zitten."

 15. Ze maakt deel uit van de 30 procent van de SNAP-ontvangers die geld verdienen door te werken, en de 91 procent met een jaarlijks inkomen op of onder de armoedegrens. De meeste ontvangers zijn kinderen, ouderen of gehandicapten.

 16. Maar in de publieke verbeelding huren hardwerkende alleenstaande moeders een kamer met koninginnenkrabben welzijnskoninginnen.

 17. Het is een klacht van minstens 20 jaar. In 1993 stuurde de Columbus-verzending een brief aan de redacteur waarin hij klaagde over een ontvanger van een voedselzegel die 'twee flessen wijn, biefstuk en een grote zak poten van koningskrab' kocht. ''

 18. In juni leidde burgemeester van New York Michael Bloomberg een coalitie van burgemeesters van de grote steden die het Congres vroegen voedselbonnen te beperken voor het betalen van frisdrank in de naam van het bestrijden van obesitas.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407