Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoeveel van uw voormalige kamergenoten komen naar uw bruiloft?

Dus ja, ik weet het, je wilt graag weten wat ik voor mijn huwelijksreis heb gedaan.

 1. Heeft u of uw verloofde met een van de "vrienden" op uw gastenlijst geslapen? En zo ja, weten jij en je verloofde allebei van de eerdere seksuele relatie, en hebben jullie samen een bewuste beslissing genomen om je ex-vriendjes, geliefden en vrienden uit te nodigen met voordelen voor je huwelijk? Weet iemand anders die je bruiloft bijwoonde dat jij en de jongen naast wie ze zaten vroeger meer deden dan alleen algebra-huiswerk samen in zijn kelder na school? Ik vroeg het me af.

 2. Laat me als huwelijksprofessional beginnen met u te adviseren om voormalige bedgenoten niet uit te nodigen voor een bestemmingshuwelijk. Ik heb een aantal erg ongemakkelijke scènes 's avonds laat zien neerkomen op terrassen van Caribische villa's en hotels. "Het huwelijk van mijn beste vriend" is geen grapje, mijn vrienden. Maar als je terug gaat trouwen in de echte wereld en je hebt een grote bruiloft, kan de situatie onvermijdelijk zijn. Je moeder gaat je buren helemaal op de gastenlijst zetten. En als je buren had zoals ik buren had ... nou, het kan op zijn zachtst gezegd lastig zijn.

 3. Stel je het dronken, hysterische meisje voor dat we achter de bar cabana zagen snikken omdat nu haar levenslange bff "die heks" trouwde, het leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Um, ze heeft gelijk. Maar ik liep nog steeds weg van de bruiloft en sprak haar van de richel af. Op een andere bruiloft was er de jaloerse, oudere, niet erg aantrekkelijke zus van de bruid die het hele weekend doorbracht alsof ze op een begrafenis was. Ze droeg zelfs zwart. Blijkbaar was de bruidegom eerst van haar. Hij kuste haar toen ze acht waren. Belachelijk toch? Maar ze is nog steeds vrijgezel en nu ziet ze hem met haar zus trouwen, zodat de context en de tijdlijn er niet toe doen. De bruid koos er in dat geval wijselijk voor om een ​​bruiloftsfeest over te slaan, anders zou ze vastzitten in een nog ongemakkelijkere situatie met haar zus als MoH.

 4. Ik kan eerlijk zeggen dat ik acht jaar geleden een paar van mijn exen heb uitgenodigd voor mijn bruiloftsreceptie in DC, maar geen van beiden was aanwezig. Dat was prima. Ik heb echter beide huwelijken bijgewoond en ik ben hier om je te vertellen dat het ongemakkelijk was. In één geval was een voormalig vriendje waar ik dicht bij was gebleven, getrouwd toen hij en zijn verloofde in onze omgeving zijn ouders bezochten. Mijn toenmalige echtgenoot Bill en ik woonden samen de bruiloft bij, en in het begin was het niet zo raar omdat we een paar keer samen op pad waren gegaan. Mijn ex-vriend woont nu aan de andere kant van de wereld en heeft dat vele jaren gedaan, maar hij was een van mijn beste vrienden en de liefde van mijn leven voor een deel van de middelbare school en universiteit. Het was een soort emotioneel kijken hoe hij geloften met iemand anders uitwisselde, ondanks het feit dat ik haar heel leuk vond en, belangrijker nog, ik met niemand anders wilde trouwen dan met Bill. Toch is het moeilijk om iemand te zien waarvan je je ooit de rest van je leven had voorgesteld om met iemand anders te trouwen. Vooral wanneer iedereen op de bruiloft je geschiedenis kent met de bruid of bruidegom. Maar hier is het meest ongemakkelijke deel: op de dansvloer vertelde zijn vader me dat hij altijd had gedacht dat hij ooit met me zou dansen als zijn nieuwe schoondochter. Pijnlijk onhandig.

 5. Dus wanneer is het goed, en wanneer het niet goed is, om voormalige paramours uit te nodigen voor uw bruiloft? Ik denk allereerst dat je iedereen elimineert met wie je enige vorm van schandaal hebt gedeeld. Mensen zouden over je toekomst op je bruiloft moeten praten, niet over je verleden. Schakel ook iedereen uit die niet blij is dat je gaat trouwen. En iedereen die je verloofde niet leuk vindt of wil op zijn of haar bruiloft. Dat is waarschijnlijk het eerste wat je moet doen - deze bruiloft gaat over jullie beiden. Als je, nadat je het zover hebt bereikt, nog steeds mensen op de lijst hebt die vleselijke kennis hebben van één (of beiden) van jou, moet je je oordeel gebruiken over wie je moet uitnodigen.

 6. Niemand wil drama op hun bruiloft dus nodig niemand uit die er niet zou moeten zijn. U hoeft niemand iets te bewijzen. Vergeet niet dat je niet de enige bent die je ongemakkelijk gaat voelen, afhankelijk van wie je uitnodigt - laat me je vertellen hoe raar het is om idle te kletsen met de ex-vriend van de bruid in de ontvangende lijn. En met wie ga je hem plaatsnemen? Nogmaals - je bruiloft gaat over je toekomst. Laat het verleden achter je. Als je niet klaar bent om dat te doen, ben je misschien nog niet klaar om te trouwen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407