Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Host een Office-potluck met een gezonde sfeer

De gezondste gesneden broodjes in de supermarkt, volgens voedingsdeskundigen

 1. Gebruik potlucks of een werknemersbijeenkomst om aan te tonen dat gezond eten niet saai of onprettig hoeft te zijn. Het aanmoedigen van uw werknemers om goed te eten is een van de beste dingen die u kunt doen voor hun gezondheid en geluk.

 2. Wat zijn enkele van uw favoriete gezonde gerechten om naar een potje op kantoor te brengen? Deel hieronder enkele ideeën of recepten!

 3. Potlucks op kantoor zijn een geweldige manier om uw medewerkers en team samen te brengen - wie houdt er niet van om te eten? Helaas zijn regelmatig potlucks, verjaardagsvieringen en feestdagen niet de beste voor gezonde keuzes op kantoor. Met cupcakes, frisdrank, chips en ander junkfood die het grootste deel van de tafel vullen, komen werknemers in de verleiding om te veel te genieten.

 4. Een potluck op kantoor hoeft echter niet synoniem te zijn met ongezond eten. Het hosten van een gezondere versie van een potluck op kantoor is een uitstekende manier om gezond eten bij werknemers te stimuleren. Lees verder om te leren hoe uw werknemers zullen profiteren van een gezonde potluck en enkele ideeën over hoe u het gezond en lekker kunt maken:

 5. Voordelen van een gezonde potluck

 6. Een gezonde potluck op kantoor is een geweldige manier om gezond eten bij werknemers aan te moedigen. Door smakelijke, gezonde voeding binnen te brengen, krijgen werknemers de kans om nieuwe dingen te proberen en ontdekken dat ze gezonder eten misschien leuker vinden dan ze dachten. Niet al uw medewerkers weten immers hoe gezond gezond eten kan zijn! En wat dacht je van die middagongeluk? Is het je ooit opgevallen dat je werknemers na een kantoorfeest of feest een beetje in een malaise lijken te zitten? Het hosten van een gezond kantoorpotlood zal de productiviteit niet doen dalen. In tegenstelling tot voedingsmiddelen met een hoog suiker- en natriumgehalte, zal voedzaam eten uw werknemers zelfs een energieboost geven.

 7. Een gezond potluck hosten helpt ook bij het bevorderen van een cultuur van welzijn in uw bedrijf. Overschakelen van normale kantoorbenodigdheden naar een gezondere versie is een kleine stap die u kunt nemen om een ​​cultuur van welzijn op uw werkplek te bevorderen door uw werknemers te helpen genieten van gezond eten.

 8. Wat mee te nemen?

 9. Het is misschien moeilijk om te denken aan gerechten voor een gezond potluck omdat velen van ons geconditioneerd zijn om snoep en ongezonde gerechten mee te nemen. Hoewel het altijd een geweldig idee is om vers fruit en groenten binnen te brengen, kan het na een tijdje saai worden. Hier zijn enkele heerlijke ideeën en recepten die je helpen te denken buiten het typische fruit- of groenteblad:

 10. Veggie naacho's met twee kaas. Deze knapperige nacho's bieden werknemers een portie groenten! Vind het recept hier.

 11. Happy-Hour Hummus. Er zijn veel verschillende versies van zelfgemaakte hummus om mee te spelen. Dit gezonde recept duurt maar vijf minuten. Serveer met gesneden groenten of 100% volkoren crackers. Vind het recept hier.

 12. Five-Bean Chili. Dit is een geweldige gezonde kijk op ieders favoriete comfortvoedsel. Vind het recept hier.

 13. Jalapeno-Lime Slaw. Dit lichte bijgerecht is een frisse, citrusachtige variant van koolsalade. Het gaat met alles goed! Vind het recept hier.

 14. Pesto-pastasalade. Deze pastasalade bevat weinig calorieën en is vol van smaak. Vind het recept hier.

 15. Gegrilde Buffalo Chicken Tacos. Dit gerecht brengt alle smaak van traditionele hete vleugels - zonder de lege calorieën. Vind het recept hier.

 16. Courgettemuffins. Uw werknemers zullen dol zijn op deze donzige, chocolade courgettemuffins. Vind het recept hier.

 17. Magere gerookte zalmbeten. Deze zien er chique uit, maar zijn gemakkelijk om op te zwepen! Vind het recept hier.

 18. Tip: zorg voor kleine borden, kommen en kopjes om gezonde porties aan te moedigen.

 19. Bekijk deze lijst met 50 gezonde gerechten om nog meer te ontdekken!

 20. Communiceer een gezond thema

 21. Een gezond thema communiceren met uw kantoorpotlood kan in het begin een beetje uitdagend zijn. U kunt beginnen met het aankondigen van een gezond potluck als traktatie voor uw werknemers. Laat medewerkers hun favoriete gezonde gerecht meenemen als ze willen deelnemen.

 22. Vraag werknemers om gezondere alternatieven of gezondere versies van hun favoriete potluck gerechten of lekkernijen te brengen. Je kunt zelfs proberen om een ​​competitie voor gezonde gerechten te organiseren! Stuur lekkere, gezonde recepten en ideeën om medewerkers enthousiast te maken. Om alles vers te houden, kunt u elk een uniek thema kiezen, zoals brunch, achterklep of saladebar. Je kunt van gezonde potlucks een bedrijfstraditie maken door er elke maand een te organiseren en het succes te gebruikenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407