Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ik dronk citroenwater elke dag een week lang en dit is wat er gebeurde

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. Dag 3 Als ik wakker word, heb ik meteen dorst en wil ik een glas citroenwater. Ik ben meestal niet zo dorstig als ik wakker word, toch? Ik maak mezelf een glas water en maak me klaar voor het werk. Ik vind het een beetje humoristisch dat ik mezelf een glas water moet maken in plaats van het gewoon uit mijn Brita te schenken, maar over het algemeen lijkt het exclusief consumeren van citroenwater het eens met mijn uitgevoerde onderhoudsarme esthetiek.

 2. Ik heb een glas citroenwater bij het avondeten en één later die avond.

 3. Dag 4 Nogmaals op het werk, met citroenwater in mijn S'well. Ik realiseer me dat ik waarschijnlijk de gezondheidsvoordelen van citroenwater moet opzoeken, dus ik weet waar ik op moet letten als ik mijn status evalueer. Volgens mijn modebijbel en go-to magazine, Glamour, helpt het drinken van citroenwater wanneer je voor het eerst wakker wordt de enzymen van je lichaam functioneren en stimuleert het je lever en helpt het te ontgiften. Het levert ook hydratatie en verhoogt de energie. Ze melden dat mijn collega's Miranda Kerr, Lauren Conrad en Jennifer Aniston naar verluidt ook citroenwater drinken, dus ik ben in uitstekend gezelschap.

 4. Hoewel een Jen Aniston-goedkeuring meestal voldoende voor mij is, wil ik ook een wetenschappelijke, medische of op zijn minst op wellness gebaseerde site. Na een beetje surfen op het internet, vind ik mezelf op de website HealthLine.com, die de voordelen van citroenwater opsomt als: het bevorderen van hydratatie, het verstrekken van vitamine C, het verbeteren van de huidkwaliteit, het ondersteunen van gewichtsverlies, het helpen van de spijsvertering, het verfrissen van de adem en het voorkomen van nierstenen .

 5. Ik ben een voorstander van frisse adem, dus dit is spannend nieuws! Ik ben ook doodsbang om op een dag nierstenen te krijgen, dus dit bevalt me ​​ook enorm. Ik ben niet geschokt over citroenwater dat de kwaliteit van mijn huid verbetert. Ik heb sowieso een goede huidweek (waarschijnlijk omdat ik al dit water drink), maar ik merkte vanmorgen dat ik er vooral helder uitzie onder invloed van citroensap.

 6. Dag 5 Ik heb gemerkt dat omdat mijn water een smaak heeft, ik merk dat ik de smaak verlang. Ik vergeet vandaag citroenen mee te nemen naar mijn werk en heb alleen mijn waterfles met citroenwater erin om mijn verlangen te genezen. Ik denk dat ik het misschien wel kan rantsoeneren?

 7. Uiteindelijk drink ik de hele fles water voor de middag.

 8. Ik drink nu smerig fonteinwater. Het is icky.

 9. Het is zo icky dat ik naar beneden ga in mijn kantoorgebouw en een fles Aquafina koop uit een automaat. Het is heerlijk koud, maar het gebrek aan citroen is zo deprimerend!

 10. Thuis maak ik een glas citroenwater en geniet ervan tijdens het eten. Ik heb ook een glas witte wijn en herinner me wat Glamour zei over citroenwater dat je lever ontgift, dus ik achtervolg het met nog een kopje citroenwater. Mijn mond smaakt naar witte wijn met citroensmaak - wat ik nu wou dat het iets was.

 11. Dag 6 Ik besluit mijn dag te beginnen met heet citroenwater. Ik weet dat acteurs en muzikanten dit vaak doen als ze keelpijn hebben, en hoewel ik dat niet doe, wil ik een warme drank die geen koffie is - schokkend, ik weet het. Maar het is het weekend. Ik heb geen cafeïne nodig!

 12. Allereerst is warm citroenwater niet geweldig. Dit voelt jammer. Ik besluit het niet te laten verspillen en er een zak Earl Grey-thee in te doen. Nu drink ik thee met citroen, wat goed is. Ik weet niet zeker wat er mis was met het citroenwater, behalve dat het voor het eerst ongelooflijk flauw smaakte. Ik merk dat ik alleen maar koud citroenwater verlang, omdat het verfrist, in tegenstelling tot warm citroenwater, dat smaakt naar ... afwaswater.

 13. Ik ga lunchen met mijn grootmoeder en bestel water met "veel citroenen." Ze geven me water met twee citroenpartjes die ik in mijn glas pers.

 14. Ik drink koud citroenwater alleen de rest van de dag. Ik besluit geen foundation te dragen omdat mijn huid best blij is. Misschien was het de moeite waard om die 800 keer van mijn bureau weg te stappen om te plassen!

 15. Dag 7 Mijn laatste dag! Of is het? Ik heb nog geen citroenen meer in mijn achtertuin. Hoewel ik geen toename van energie, gewichtsverlies of verbeterde spijsvertering heb opgemerkt, heb ik gemerkt dat mijn huid er behoorlijk goed uitziet, en als ik mijn binnenkant kon zien, zou ik wedden dat mijn lever positief sprankelt.

 16. Ik maak me licht zorgen over het zuur in de citroenen dat het glazuur op mijn tanden erodeert, maar ik gebruik een beschermend mondwater, dus hopelijk ben ik in orde.

 17. Ik drink citroenwater bij het ontbijt en drink nog een glas voordat ik zondagse boodschappen doe. Als een persoon die altijd behoorlijk ijverig is geweest met het drinken van water, denk ik dat mijn belangrijkste afname van dit experiment is dat ik nog meer water wil drinken als het een smakelijke smaak heeft.

 18. Door Lily Rose, Editor

 19. Ik ben nog nooit in mijn hele leven zo gehydrateerd

 20. Gedurende de hele universiteit had ik een regenboogkleurige CamelBak-waterfles die als een bijna dagelijks accessoire voor mijn schoolensembles diende. Het geluid van klotsende water volgde me van klas tot klas en waarschuwde zowel vrienden als professoren dat ik zou komen.

 21. MEER OVER 'Ik heb geprobeerd'

 22. Water is een centraal onderdeel van mijn leven. Ik heb een bijna Pavloviaanse reactie op water dat in restaurants in mijn glas wordt gegoten. Ik zal het drinken, ongeacht hoeveel water ik eerder heb geconsumeerd. Ik heb ooit ergens gelezen dat omdat koffie uitdroogt, je voor elk kopje dat je drinkt, een glas water moet hebben - en ik drink veel koffie, dus ik drink veel water. Ik eet ook veel fruit en groenten met een hoog watergehalte zoals komkommer, watermeloen en ananas.

 23. Ik geloof volledig in de hele "drink water" -cultuur die beautyblogs, Instagrams en Twitters heeft overgenomen. Het is aangeprezen als een remedie - alles voor huidproblemen, hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en slaapproblemen, en ik heb gemerkt dat wanneer ik drink wat ik als veel water beschouw, mijn huid er beter uitziet, krijg ik minder hoofdpijn, en ik slaap dieper.

 24. Dus toen mijn redacteur voorstelde om een ​​hydraterende uitdaging aan te gaan - een week lang elke dag citroenwater te drinken - dacht ik: cool, dat kan ik doen! Cameron Diaz voegt tenslotte alles aan citroen toe en zij is mijn tweede favoriete Charlie's Angel! Waarom niet volgen?

 25. Dag 1 Ik had mijn lieve collega citroenen namens Instacart kopen voor dit project. Hij heeft me zes enorme citroenen gegeven.

 26. Toch was ik bang dat dat misschien niet genoeg zou zijn. Maar gelukkig woon ik in Los Angeles en heb ik citroenbomen in mijn achtertuin. Ik zou zeker een paar sappige kunnen kiezen als het op was.

 27. Ik snoeide slordig een in twee aan mijn bureau en kneep het al in het water in mijn hete roze S'well-fles. Ik krijg overal citroen op mijn bureau en op de vloer, maar ik ben dol op de manier waarop citrus ruikt, dus ach. Mijn enige probleem - niet dat het een enorm probleem is - is dat er nu citroenzaden in mijn water rondzweven en ik wil ze echt niet doorslikken.

 28. Ik neem een ​​slokje uit mijn fles en het is heerlijk. Het gebruik van een halve citroen heeft het water op smaak gebracht met mijn gewenste niveau van scherpheid. Wat is mijn gewenste niveau dat u vraagt? Ergens tussen bijten in een citroen en zeer scherpe limonade. Mijn mond voelt verfrist, mijn dorstlessend.

 29. Ik vul mijn waterfles 's middags nog een keer bij en knijp in de andere helft. Dit citroenwater is nog steeds verfrissend, zelfs met water uit de semi-vervelende fontein. Als het iets wordt, maakt het de smaak van de fontein mat. Ik beschouw dit als een persoonlijk succes.

 30. Ik breng de citroenen naar huis en bewaar ze op een caketoren in mijn keuken. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook esthetisch! Nu zal iedereen die me bezoekt denken dat ik een coole vrouw ben die kookt met citroen (wat ik eigenlijk wel ben, als citroenwater telt). Ik pers nog een halve citroen in mijn water met het avondeten.

 31. Dag 2 Ik drink de helft van mijn citroenwater tijdens de autorit naar het werk, dus ik moet mijn waterfles opnieuw vullen met het water van de fontein. Het verdunt de smaak van de citroen, waar ik niet van hou. Ik sneed deze keer mijn citroen in de keuken en wring het sap over de gootsteen. Vier citroenzaden zinken naar de bodem van mijn fles.

 32. Ik vul mijn waterfles vandaag drie keer met de fontein en gebruik alle citroen die ik naar mijn werk heb gebracht, en gooi de vervelende zaden weg als ik klaar ben. Ik zou moeten investeren in een zeef, of een kleine lepel om ze eruit te vissen.

 33. Thuis raak ik opnieuw in paniek dat ik geen citroenen meer heb voordat deze opdracht voorbij is. Ik ga naar buiten en pak een paar sappig ogende exemplaren van de citroenboom in mijn achtertuin. Ik drink een glas citroenwater terwijl ik een oude aflevering van Real Housewives uit New York bekijk en voel me ongelooflijk chic en gezond. Wanneer Ramona en Sonja proosten met een glaasje pinot grigio, hef ik mijn kopje citroenwater in solidariteit op. Aan ons!

 34. Ik heb vandaag twee citroenen aan het werk gezet in afwachting dat we ze nodig hebben. Ik heb gelijk. Ik drink veel citroenwater aan mijn bureau. Ik probeer mezelf ervan te overtuigen dat het drinken van al dit water de moeite waard is om elke 20 minuten op te staan ​​om het toilet te gebruiken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407