Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Interview met Dr. John Chef Donald Link van Frog Legs to Bal Masqué

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. DRJ: "JA, u rite!"

 2. Vraag: U zult geen grotere fan van kikkerbilletjes vinden dan Dr. John. Mac, wat is een van je andere favorieten?

 3. DRJ: "Mijn tante Guerneri heeft een taart gemaakt met bepaalde dingen erin, ze zou alles vullen met alles dat was toegeëigend. En ze zou meesterlijk werk doen. En ik vroeg me af waarom niemand haar recept kreeg . "

 4. V: We hebben nog nooit de code van die taart gekraakt. Donald, is er iets dat je Dr. John altijd moet vragen?

 5. DL: Ik zou niet weten waar ik moest beginnen. Ik denk dat hij dit hele muziekgenre en een erfenis heeft gecreëerd. Ik heb veel gelezen over Buddy Bolden, zijn foto hangt bij Herbsaint. Louis Armstrong krijgt veel lof, maar Buddy stapte echt uit en bracht die verandering aan in hoe oude muziek werd gemaakt. Hij was zo'n pionier. En Dr. John, jouw muziek heeft net de toon gezet voor zoveel muzikanten. "

 6. DRJ: "Weet je dat ik meer van Buddy Bolden hield dan wie dan ook? En Buddy Bolden kwam naar Danny Barker toen Danny Barker zijn bijl kreeg en hem teruggaf. En hij zei ' Ik ga dit nooit meer spelen. Louis Armstrong en iedereen verdiende al het geld. En ik ben geneukt. ' Dat is wat Buddy Bolden tegen Danny Barker zei. En het was alsof ... het leven. " Vraag: Laatste vraag Dr. John, een bericht aan de fans op een vooravond van de winterzonnewende?

 7. DRJ "Hé, weet gewoon dat ik me gezegend voel om iets te bieden op een winterzonnewende. En dat is een goede zaak."

 8. Q Dat is het. Iedereen kan u beiden persoonlijk zien op Link-Stryjewski Foundation Bal Masque op 7 januari in het Orpheum. Donald, zijn het maskers met zwarte stropdas of kostuum? DL: "Dat is wat we doen. Dr. John, ik kan niet wachten om u persoonlijk te zien, man. Ik kan niet wachten op de show."

 9. DRJ: "Oké, mijn Dawlin."

 10. Hieronder is mijn Q A met Dr. John Donald Link die varieerde van kikkerbilletjes tot Buddy Bolden voorafgaand aan de Link Stryjewski Foundation Bal Masque in New Orleans.

 11. Vraag: Donald, dit is je tweede jaar van het Link Stryjewski Foundation gala. Waarom was Dr. John jouw keuze voor de headliner van de muziek?

 12. DL: "Het is een vrij eenvoudige vraag. Het hele idee achter dit feest, deze Bal Masque, werd geïnspireerd door de oude traditionele Mardi Gras Balls en 12th Night Balls uit de jaren 1700, de 1800's. Niet zozeer de who's who van New Orleans soort ballen. Iedereen is uitgenodigd en het is een groot feest - een beetje gewaagder, een beetje meer onstuimig. Uiteraard, Dr. John, ik denk dat je daar perfect voor bent en ik kan het niet je vertellen hoe opgewonden we zijn om je daar te hebben. Het past goed bij wat we doen, man. "

 13. DRJ: "Hé, dat is goed." V Dr. John was als kind een Mardi Gras-pagina - er is een foto van hem in zijn paginakleding bij de collectie Historic New Orleans.

 14. DL "Nou, dat zou het moeten zijn."

 15. Q Amen. Dr. John, de Band Cha-Wa inclusief kleinzoon J'Wan van Monk Boudreaux speelt het gala. Jij en Monk hebben net New Orleans Legends Awards gekregen van burgemeester Landrieu. Wat vindt u van Monk and the Mardi Gras Indianen?

 16. DRJ "Hallo, ik hou van Monk en alle Mardi Gras-indianen. Het Creoolse Wilde Westen, het kan me niet schelen wie het is, ik hou van ze allemaal."

 17. V Donald, gerenommeerde chef-koks zoals jij en Mario Batali maken deel uit van dit voordeel om programma's te ondersteunen voor jongeren in New Orleans die risico lopen. Waarom lijken chefs altijd in een crisis te belanden?

 18. DL: "Nou, met name deze koks die allemaal komen, zijn echt goede vrienden van mij. Ik werk al sinds mijn 15e, dus 35 jaar nu. En we hebben soort van samen komen en we zijn allemaal op dit punt gekomen dat we teruggeven aan onze gemeenschappen. Ik doe hun evenementen en zij doen de mijne, en we geven allemaal echt om wat elkaar aan het doen zijn in de steden waar we wonen We dachten dat het tijd was dat we opstonden en zeiden: "Hoe kan ik hier deel van uitmaken? Wat kan ik doen? Ik ben hier, dit is mijn stad." En we zijn nu in een goede positie om te helpen. Als we dat kunnen doen via eten en muziek, wat uiteraard onze locatie is en wat we doen, is dat de beste manier om het te doen. Het brengt gewoon iedereen bij elkaar.

 19. Over Mardi Gras-indianen gesproken, deze chefs kwamen vorig jaar naar beneden en uit alles wat ze zagen, was die muziek wat hen echt trof. Ze zeiden: 'Dat krijgen we niet waar we wonen. We hebben deze muziek niet en we hebben die cultuur niet. ' Daarvoor komen mensen naar New Orleans om dat te zien en te voelen als ze naar beneden komen. Je ziet het wonder in hun ogen en hoe spectaculair ze denken dat het is. Omdat het zo is. Het is zo uniek voor ons. " Vraag: Dr. John, muzikanten staan ​​er ook om bekend dat ze hulp nodig hebben, inclusief jij en The Roots of Music die de show spelen. Wat vind je van hun werk?

 20. DRJ: "Ik denk dat ze slammin zijn. Ik heb altijd gewaardeerd wat ze doen en ik weet dat ze overgaan op jongeren, en dat is het belangrijkste."

 21. DL: "Ik heb een paar nachten geleden deelgenomen aan een privé-optreden waar ze oefenen, en het past echt bij wat we doen met de stichting. Deze kinderen dingen geven om te doen in de middag, ze eruit halen en ze betrekken bij iets dat belangrijk is. Het heeft cultuur, het heeft betekenis, het heeft waarde. We hebben dit hele vakantiediner voor hen gedaan. Je ziet ze altijd in Mardi Gras-optochten, maar om te kunnen gaan zitten in een auditorium en luisteren naar het hele bandspel? Man, het was fantastisch. "

 22. DRJ: "Cool!"

 23. Vraag: Terugkomen op eten, vooral wat Dr. John's betreft, wat is je favoriete wild om te koken?

 24. DL: "Ik zal je vertellen wat mijn favoriet is - het zijn kikkerbilletjes." DRJ "Yeah you rite!"

 25. DL: "Het is een verloren kunst. Je kunt ze niet meer vinden, je moet ze gaan halen. Het maakt ze echt speciaal. Je moet erop uitgaan het moeras midden in de nacht, breng koud bier en pak ze zelf. Je kunt ze niet bestellen, je kunt ze nergens vinden. Het is een van de laatste speciale, wilde gerechten. Ik hou van wilde eend in een gumbo, maar als ik mijn keuze moest maken tussen poten van herten, eend en kikker, zou ik de hele dag kikkerbilletjes nemen. "Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407