Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Investeer in voordelen voor vrouwen en iedereen

Voordelen voor duurzaam verblijf

 1. Deze week is de RaiseForWomen Challenge van start gegaan, een initiatief om non-profitorganisaties te helpen die zich op vrouwen richten, geld te verdienen en meer erkenning te krijgen. Door de bekendheid van 80 verschillende vrouwenorganisaties in het hele land te vergroten, helpt de uitdaging de vele verschillende manieren te benadrukken waarop we in vrouwen kunnen investeren.

 2. Als een levenslange voorstander van empowerment van vrouwen, ben ik me goed bewust van de waarde van investeren in vrouwen. Ik leerde dit eerst als kind, toen ik mijn moeder zag worstelen om mijn zus groot te brengen en ik nadat mijn vader ons in de steek had gelaten. Veel later, toen mijn man, Tony Blair, premier was, had ik het geluk dat ik allerlei vrouwen over de hele wereld kon ontmoeten en ontmoeten, die dagelijks voor grote uitdagingen staan. Ondanks hun worstelingen waren deze vrouwen ongelooflijk hardwerkend en vastbesloten om een ​​beter leven voor zichzelf te maken - heel erg zoals mijn moeder eigenlijk - maar vaak misten ze de juiste soort ondersteuning.

 3. Geïnspireerd door deze geest besloot ik een Stichting voor Vrouwen op te richten om vrouwelijke ondernemers in opkomende markten, zoals het opbouwen van vertrouwen en toegang tot financiering, te ondersteunen. Er zijn zoveel barrières, cultureel en anders, die vrouwen beletten een volledige rol in de samenleving te spelen. Maar als een vrouw haar eigen geld kan verdienen door haar eigen bedrijf op te zetten en uit te breiden, kan ze volledig beginnen de leiding over haar leven te nemen en beslissingen voor zichzelf en haar gezin te nemen. Financiële onafhankelijkheid brengt echte autonomie en de kracht om nee te zeggen. Dat is de grote prijs voor vrouwen.

 4. Het voordeel houdt hier niet op - onderzoek heeft aangetoond dat het ondersteunen van vrouwelijke ondernemers een geweldig domino-effect heeft. In tegenstelling tot mannen, hebben vrouwen de neiging om 90 procent van hun inkomen terug te investeren in hun families en gemeenschappen. Dit betekent dat vrouwen niet alleen een extra inkomen in huis hebben en voedsel op tafel leggen, maar dat ze ook het geld hebben om hun kinderen naar school te sturen en ook in hun toekomst te investeren. Goldman Sachs heeft geconstateerd dat "vrouwen nu markten opnieuw definiëren en groei creëren door hun koopkracht te concentreren op ... voedsel, gezondheidszorg, onderwijskleding, duurzame consumptiegoederen en financiële diensten." Naarmate vrouwen verder investeren in hun gemeenschappen, ontwikkelen ze ook hun economieën en een bredere samenleving. Zoals Christine Lagarde zo nauwkeurig zei op het recente World Economic Forum in Davos: "Als vrouwen het beter doen, doen economieën het beter." Het bewijs is duidelijk: investeren in vrouwen is niet alleen een goede ethiek, het is een degelijke economie!

 5. Bij de Foundation weten we hoe belangrijk de fondsen en donaties zijn die we ontvangen. We zijn enorm gegroeid door de jaren heen en bereiken nu 60.000 vrouwen in 50 landen, een prestatie die alleen mogelijk werd gemaakt door de genereuze steun van bedrijven, trusts, stichtingen en individuen die onze interesse en passie delen in het investeren in vrouwen. Samen hebben we deze vrouwen in staat gesteld om als individu financieel sterker te worden en dus - omdat geld status brengt - ook binnen hun eigen gemeenschap. Er zijn veel organisaties die graag het verschil willen maken en veel verschillende manieren om vrouwen overal te helpen hun volledige plaats in de samenleving te veroveren. Voor de RaiseForWomen Challenge roep ik op tot actie - neem de tijd om bij te dragen aan een oorzaak die resulteert in positieve verandering, niet alleen voor vrouwen, maar ook voor hun kinderen en gemeenschappen. Investeer in vrouwen en iedereen heeft er baat bij.

 6. Deze week is de RaiseForWomen Challenge van start gegaan, een initiatief om non-profitorganisaties te helpen die zich op vrouwen richten, geld te verdienen en meer erkenning te krijgen. Door de bekendheid van 80 verschillende vrouwenorganisaties in het hele land te vergroten, helpt de uitdaging de vele verschillende manieren te benadrukken waarop we in vrouwen kunnen investeren.

 7. Als een levenslange voorstander van empowerment van vrouwen, ben ik me goed bewust van de waarde van investeren in vrouwen. Ik leerde dit eerst als kind, toen ik mijn moeder zag worstelen om mijn zus groot te brengen en ik nadat mijn vader ons in de steek had gelaten. Veel later, toen mijn man, Tony Blair, premier was, had ik het geluk dat ik allerlei vrouwen over de hele wereld kon ontmoeten en ontmoeten, die dagelijks voor grote uitdagingen staan. Ondanks hun worstelingen waren deze vrouwen ongelooflijk hardwerkend en vastbesloten om een ​​beter leven voor zichzelf te maken - heel erg zoals mijn moeder eigenlijk - maar vaak misten ze de juiste soort ondersteuning.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407