Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is de maaltijd van 30 minuten mogelijk? Ontdek het met Bon Appétempt (VIDEO)

Hier is de deal met dat witte spul dat uit uw zalm sijpelt

 1. "Dus het is een doordeweekse avond, oké? Het leven is niet altijd leuk, weet je? Je moet werken. En je moet naar huis komen, en je moet eten maken ." Dat is de manier waarop Amelia van Bon Appetempt deze aflevering begint, getiteld "30 Minute Meal?"

 2. Op dit moment zijn we allemaal bekend met het idee van de (poging tot) maaltijd van 30 minuten. Hoewel het geen nieuw concept was, werd dit idee gepopulariseerd en in onze cortices verbrand door de kookshow van Rachael Ray. Het idee lijkt goed - eenvoudige, gezonde recepten die gemakkelijk uitvoerbaar zijn voor een doordeweeks diner en je niet begraven in voorbereidend werk, noch je met een hoop schoonmaak laten. Het is zo'n leuk idee, maar helaas werkt het echte leven zelden zo, toch? Als je het op tv kijkt, lijkt het altijd alsof de timer zijn werk doet, maar hij houdt zelden rekening met stappen zoals het spoelen en drogen van sla, fijn scherende sjalotten, hardkokende eieren. Al deze dingen worden gedaan in het magische land genaamd "Ahead Of Time."

 3. Tegen de tijd dat je een moment in Amelia's video bent, kun je zien dat ze je een duwtje en een knipoog geeft over hoe lang een doordeweekse maaltijd echt kan duren.

 4. "Het ding met het doordeweekse avondmaal is dat je gewoon alles van tevoren doet en het maakt het supereenvoudig ... het is niet eenvoudig."

 5. We zijn hier dol op. We houden van Amelia. We houden ervan op te staan ​​voor een beetje echt gepraat en eerlijk te zijn. Om slasaus te maken, hardgekookte eieren, zelfgemaakte croutons te bakken, worstjes te bakken en een samengestelde maaltijd samen te stellen in 30 echte, real life, neemt menselijke minuten een intense organisatie, tijdbeheer, vertrouwen in je mogelijkheden en geen afleiding. Klinkt dit als je leven? Verbazingwekkend! Het klinkt niet als het onze.

 6. Maak je geen zorgen. Het is mogelijk om een ​​respectabel diner in 30 minuten samen te stellen (soms kun je zelfs in 10 minuten dineren!), Het belangrijkste om te onthouden is dit: koken onder tijdsdruk is zelden leuk of lonend. Als je hart vast staat aan een maaltijd van 30 minuten en uiteindelijk 40 wordt, maak je geen zorgen! Het zal je minder tijd kosten de volgende keer dat je het maakt. Of je weet van tevoren wat je kunt doen om dingen te versnellen. OF je kiest helemaal een ander, realistischer recept.

 7. Het idee dat voedsel alleen toegankelijk of doordeweeks geschikt kan zijn als het 30 precieze minuten of minder duurt, is eigenlijk zo dom dat we niet kunnen geloven dat we ons er soms zo druk over maken. Als je schema dit soort snelheidsduivelgedrag oplegt, zijn er een paar dingen die je kunt doen waardoor je leven veel minder stressvol wordt:

 8. [!Via PBS Digital Studios

 9. "Dus het is een doordeweekse avond, oké? Het leven is niet altijd leuk, weet je? Je moet werken. En je moet naar huis komen, en je moet eten maken ." Dat is de manier waarop Amelia van Bon Appetempt deze aflevering begint, getiteld "30 Minute Meal?"

 10. Op dit moment zijn we allemaal bekend met het idee van de (poging tot) maaltijd van 30 minuten. Hoewel het geen nieuw concept was, werd dit idee gepopulariseerd en in onze cortices verbrand door de kookshow van Rachael Ray. Het idee lijkt goed - eenvoudige, gezonde recepten die gemakkelijk uitvoerbaar zijn voor een doordeweeks diner en je niet begraven in voorbereidend werk, noch je met een hoop schoonmaak laten. Het is zo'n leuk idee, maar helaas werkt het echte leven zelden zo, toch? Als je het op tv kijkt, lijkt het altijd alsof de timer zijn werk doet, maar hij houdt zelden rekening met stappen zoals het spoelen en drogen van sla, fijn scherende sjalotten, hardkokende eieren. Al deze dingen worden gedaan in het magische land genaamd "Ahead Of Time."

 11. Tegen de tijd dat je een moment in Amelia's video bent, kun je zien dat ze je een duwtje en een knipoog geeft over hoe lang een doordeweekse maaltijd echt kan duren.

 12. "Het ding met het doordeweekse avondmaal is dat je gewoon alles van tevoren doet en het maakt het supereenvoudig ... het is niet eenvoudig."

 13. We zijn hier dol op. We houden van Amelia. We houden ervan op te staan ​​voor een beetje echt gepraat en eerlijk te zijn. Om slasaus te maken, hardgekookte eieren, zelfgemaakte croutons te bakken, worstjes te bakken en een samengestelde maaltijd samen te stellen in 30 echte, real life, neemt menselijke minuten een intense organisatie, tijdbeheer, vertrouwen in je mogelijkheden en geen afleiding. Klinkt dit als je leven? Verbazingwekkend! Het klinkt niet als het onze.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407