Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is de nieuwe bloemkool-korstpizza van Oprah Winfrey goed voor u?

Beleg

 1. Oprah Winfrey heeft onlangs een nieuwe lijn ingevroren pizza's met bloemkoolkorst aangekondigd, maar zullen ze uw pizza-avonden gezonder maken?

 2. O, dat is goed! Frozen Pizza, gemaakt in samenwerking met Kraft Heinz, komt in vier varianten, volgens People (Five Cheese Pizza, Uncured Pepperoni Pizza, Supreme Pizza en Fire Roasted Veggie Pizza). De gezonde kick? Eenderde van elke korst wordt gemaakt van bloemkool. Plus, de $ 6,99 taarten worden bedekt met halfvolle mozzarella om op vet te besparen en bevatten geen kunstmatige ingrediënten.

 3. De nieuwe lijn is een uitbreiding van het gezondheidsbewuste comfort-foodmerk van Winfrey, vorig jaar uitgebracht, dat al gekoelde soepen en bijgerechten bevat.

 4. Als gevolg hiervan kunt u bij de meeste supermarkten, waaronder Whole Foods en Trader Joe's, bloemkoolkorstopties vinden, terwijl restaurants zoals Adoro Lei uit New York en anderen het glutenvrije alternatief bieden op hun menu's. Brian Sullivan, senior vice-president van culinaire innovatie voor California Pizza Kitchen, vertelt Thrillist dat meer dan 10 procent van de CPK-pizza's wordt besteld met bloemkoolkorstjes.

 5. Maar zijn Winfrey's bloemkoolkorstpizza's eigenlijk beter voor u dan een taart met een normale tarwemeelkorst? Een vijfde van de niet-uitgeharde Pepperoni-pizza telt 330 calorieën, 740 milligram natrium, 4,5 gram verzadigd vet en drie gram suiker. Volgens Harris-Pincus is dat aantal calorieën "hoger dan een van de populairste traditionele diepvriespizzamerken, met ook aanzienlijk meer vet."

 6. En hoewel de meeste mensen bevroren pizza niet als gezondheidsvoedsel beschouwen, "ben ik bezorgd dat de introductie van bloemkool in de korst, gecombineerd met de merkherkenning van Oprah als een" dieet " merk, zorgt ervoor dat mensen naar deze bloemkoolpizza kijken met een 'gezondheidshalo', "zegt Harris-Pincus. Met andere woorden, mensen kunnen automatisch aannemen dat elk product van Winfrey gezond is en het voedingsetiket over het hoofd zien. Bovendien is een vijfde van een pizza voor veel mensen geen realistische portie, dus de calorieën kunnen snel oplopen.

 7. Wat betreft de toegevoegde voordelen van bloemkool zoals kankerbestrijdende antioxidanten, fytonutriënten, vezels en vitamine C? Helaas is Winfrey's pizza misschien niet de beste manier om ze te krijgen. Elke portie van O, dat is goed! Frozen Pizza bevat minder dan een volle portie bloemkool, wat betekent dat het volgens Harris-Pincus qua voedingswaarde geen enorm verschil zal maken.

 8. Als u besluit Winfrey's pizza's te proberen en kijkt wat u eet, raadt Harris-Pincus aan om het bij één portie te houden en het te hebben met een grote salade of een stapel groenten. De afhaalmaaltijden? "Eet het omdat je het lekker vindt, niet omdat je denkt dat het je zal helpen af ​​te vallen," zegt ze.

 9. Oprah Winfrey heeft onlangs een nieuwe lijn ingevroren pizza's met bloemkoolkorst aangekondigd, maar zullen ze uw pizza-avonden gezonder maken?

 10. O, dat is goed! Frozen Pizza, gemaakt in samenwerking met Kraft Heinz, komt in vier varianten, volgens People (Five Cheese Pizza, Uncured Pepperoni Pizza, Supreme Pizza en Fire Roasted Veggie Pizza). De gezonde kick? Eenderde van elke korst wordt gemaakt van bloemkool. Plus, de $ 6,99 taarten worden bedekt met halfvolle mozzarella om op vet te besparen en bevatten geen kunstmatige ingrediënten.

 11. De nieuwe lijn is een uitbreiding van het gezondheidsbewuste comfort-foodmerk van Winfrey, dat vorig jaar werd uitgebracht en al gekoelde soepen en bijgerechten bevat.

 12. Als gevolg hiervan kunt u bij de meeste supermarkten, waaronder Whole Foods en Trader Joe's, bloemkoolkorstopties vinden, terwijl restaurants zoals Adoro Lei uit New York en anderen het glutenvrije alternatief bieden op hun menu's. Brian Sullivan, senior vice-president van culinaire innovatie voor California Pizza Kitchen, vertelt Thrillist dat meer dan 10 procent van de CPK-pizza's wordt besteld met bloemkoolkorstjes.

 13. Maar zijn Winfrey's bloemkoolkorstpizza's eigenlijk beter voor u dan een taart met een normale tarwemeelkorst? Een vijfde van de niet-uitgeharde Pepperoni-pizza telt 330 calorieën, 740 milligram natrium, 4,5 gram verzadigd vet en drie gram suiker. Volgens Harris-Pincus is dat aantal calorieën "hoger dan een van de populairste traditionele diepvriespizzamerken, met ook aanzienlijk meer vet."Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407