Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Is er plaats voor bier in een gezond dieet? Ja, als het # x27; s het juiste soort bier

7. Eten smaakt beter in kleine porties.

 1. Bier heeft niet de gezondste reputatie, maar wanneer het met mate wordt geconsumeerd, kan het gezond blijken te zijn. Als je ooit wilt zien hoe je bier op een ongezonde manier drinkt, hoef je alleen maar een aflevering van The Simpsons te bekijken. Een observatie-analyse van 15 minuten van Homer (of, meer nog, Barney Gumble) zal je laten zien wat te veel bier drinken kan doen, niet alleen je lichaam maar ook je geest. In een poging om te voorkomen dat je een Homer-achtige bierbuik krijgt, hebben we een aantal gezonde opmerkingen over bierdrinken samengesteld.

 2. Klik hier om te zien hoe bier in uw gezonde voeding past.

 3. Veel bieren worden geclassificeerd als "sessiebieren", wat betekent dat u er een paar in één sessie of vergadering kunt hebben. Deze bieren hebben een laag alcoholgehalte, maar de gemakkelijke drinkbaarheid van dit soort bieren kan mogelijk tot een valkuil leiden: overconsumptie.

 4. Overconsumptie is vooral gemakkelijk met lichte bieren. Het ene moment barst je je eerste Coors Light open bij de Broncos-achterklep en dan ben je ineens 12 bier diep en je vraagt ​​je af hoe je 45 minuten in Boulder bent beland zonder schoenen aan. Licht bier staat niet gelijk aan gezond bier, en er is niet veel aan om echte ambachtelijke bierliefhebbers aan te trekken.

 5. Ambachtelijke brouwerijen, zoals die worden geprezen in onze 50 beste ambachtelijke brouwerijen in Amerika, produceren bier zo eenvoudig en licht als een pils en zo zwaar en complex als een Russische imperiale stout gerijpt in whiskyvaten. Het ding aan ambachtelijk bier dat veel lichte bieren missen, is precies dat: complexiteit. Hoewel de eenvoudigste ambachtelijke bieren niet veel meer te doen hebben dan een conventioneel licht bier, doen sommigen dat wel. Dat kan vaak meer vitamines en een hogere aanwezigheid van antioxidanten betekenen.

 6. Vitaminen en antioxidanten zijn echter niet de enige dingen die bier tot een geweldige aanvulling op het dieet van gezondheidsliefhebbers maken. Af en toe een of twee biertjes drinken kan om vele redenen gunstig zijn. Klik vooruit om te zien waarom matige bierconsumptie mooi in een gezond voedingspatroon past. Oh, en ja: we zullen onderweg een paar geweldige bieren voorstellen.

 7. Volg The Daily Meal op Twitter: www.twitter.com/thedailymeal

 8. Bier heeft niet de gezondste reputatie, maar wanneer het met mate wordt geconsumeerd, kan het gezond blijken te zijn. Als je ooit wilt zien hoe je bier op een ongezonde manier drinkt, hoef je alleen maar een aflevering van The Simpsons te bekijken. Een observatie-analyse van 15 minuten van Homer (of, meer nog, Barney Gumble) zal je laten zien wat te veel bier drinken kan doen, niet alleen je lichaam maar ook je geest. In een poging om te voorkomen dat je een Homer-achtige bierbuik krijgt, hebben we een aantal gezonde opmerkingen over bierdrinken samengesteld.

 9. Klik hier om te zien hoe bier in uw gezonde voeding past.

 10. Veel bieren worden geclassificeerd als "sessiebieren", wat betekent dat u er een paar in één sessie of vergadering kunt hebben. Deze bieren hebben een laag alcoholgehalte, maar de gemakkelijke drinkbaarheid van dit soort bieren kan mogelijk tot een valkuil leiden: overconsumptie.

 11. Overconsumptie is vooral gemakkelijk met lichte bieren. Het ene moment barst je je eerste Coors Light open bij de Broncos-achterklep en dan ben je ineens 12 bier diep en je vraagt ​​je af hoe je 45 minuten in Boulder bent beland zonder schoenen aan. Licht bier staat niet gelijk aan gezond bier, en er is niet veel aan om echte ambachtelijke bierliefhebbers aan te trekken.

 12. Ambachtelijke brouwerijen, zoals die worden geprezen in onze 50 beste ambachtelijke brouwerijen in Amerika, produceren bier zo eenvoudig en licht als een pils en zo zwaar en complex als een Russische imperiale stout gerijpt in whiskyvaten. Het ding aan ambachtelijk bier dat veel lichte bieren missen, is precies dat: complexiteit. Hoewel de eenvoudigste ambachtelijke bieren niet veel meer te doen hebben dan een conventioneel licht bier, doen sommigen dat wel. Dat kan vaak meer vitamines en een hogere aanwezigheid van antioxidanten betekenen.

 13. Vitaminen en antioxidanten zijn echter niet de enige dingen die bier tot een geweldige aanvulling op het dieet van gezondheidsliefhebbers maken. Af en toe een of twee biertjes drinken kan om vele redenen gunstig zijn. Klik vooruit om te zien waarom matige bierconsumptie mooi in een gezond voedingspatroon past. Oh, en ja: we zullen onderweg een paar geweldige bieren voorstellen.

 14. Volg The Daily Meal op Twitter: www.twitter.com/thedailymealDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407