Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


It # x27; s National Shrimp Day!

# 6 Clean Home

 1. 10 mei is de Nationale Garnalendag, en het is een perfect moment om het iconische eten te vieren waar zovelen van ons de neiging hebben naar te trekken bij het onbeperkte buffet.

 2. Garnalen zijn de meest populaire zeevruchtenkeuze, maar verrassend genoeg, hoewel we onze borden vullen met garnalencocktail en garnalen na garnaal graag in die pittige rode saus dopen, zijn experts het erover eens dat Amerikanen geen genoeg zeevruchten in hun voeding.

 3. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw beveelt twee porties - slechts acht gram - zeevruchten per week aan, ondersteund door bevindingen van de American Heart Association die de voordelen van zeevruchten bevestigen bij het verminderen van het risico op hartziekte.

 4. "Sterren van de zee, zoals garnalen, zitten vol met gezonde voedingsstoffen zoals magere eiwitten, B-vitamines, ijzer en omega-3 vetzuren, maar niet met calorieën en vet," zei Judy Dashiell van het National Fisheries Institute / The Shrimp Council. "Studies hebben aangetoond dat omega-3 vetzuren, die je lichaam niet zelf kan maken, helpen om hersenen en harten gezond te houden gedurende het leven van een persoon."

 5. De Harvard School of Public Health is het daarmee eens en wijst erop dat de omega-3 vetzuren in zeevruchten de bloeddruk en hartslag verlagen, de bloedvatfunctie verbeteren en, bij hogere doses, lagere triglyceriden en kunnen verlichten ontsteking.

 6. Ondanks al deze voordelen eet de gemiddelde Amerikaan jaarlijks slechts 15 pond vis, vergeleken met ongeveer 70 pond rood vlees en 70 pond gevogelte.

 7. Dus hoe krijgt u de aanbevolen wekelijkse vergoeding? Eenvoudig. Gooi gewoon wat garnalen in je salade, pasta of soep of ovenschotel.

 8. Hier is een eenvoudig recept dat garnalen combineert met spinazie - een superfood vol voedingsstoffen op zichzelf. Ik heb het zelf getest, en het is heerlijk en een geweldige keuze voor een leuke zomer.

 9. Opmerking: als u niet bereid bent uw eigen garnalen te koken, probeer dan enkele van de bevroren selecties van SeaPak. Gebruik hun Popcorn Garnalen om Fiesta Garnalen Taco's te vullen, en beknibbel niet op de garnalen!

 10. Gegrilde Garnalensalade Aantal porties: 4 Ingrediënten 12 grote garnalen (31/35 tellen), gepelde 1/2 kop voorbereide frambozenvinaigrette-slasaus, verdeeld 5 kopjes gescheurde verse spinazie 1/3 kop pecannoten, geroosterd 8 rijpe aardbeien 8 verse asperges, in stukjes van 2 inch gesneden Richtingen

 11. Garnalen met 1/4 kopje slasaus gooien (behalve ander 1/4 kopje); dek de garnalen af ​​en zet ze minstens 30 minuten in de koelkast en laat ze uitlekken. Rijg garnalen op spiesjes. Grill garnalen, bedekt, 4-6 inch boven witgloeiende kolen gedurende ongeveer 4 minuten of tot roze en klaar. Haal de garnalen uit de spiesjes en leg ze in een grote slakom. Voeg de resterende ingrediënten toe en gooi met de resterende 1/4 kopje slasaus. Serveer meteen.

 12. Recept en afbeelding met dank aan The Shrimp Council

 13. 10 mei is de Nationale Garnalendag, en het is een perfect moment om het iconische eten te vieren waar zovelen van ons de neiging hebben naar te trekken bij het onbeperkte buffet.

 14. Garnalen zijn de meest populaire zeevruchtenkeuze, maar verrassend genoeg, hoewel we onze borden vullen met garnalencocktail en garnalen na garnaal graag in die pittige rode saus dopen, zijn experts het erover eens dat Amerikanen geen genoeg zeevruchten in hun voeding.

 15. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw beveelt twee porties - slechts acht gram - zeevruchten per week aan, ondersteund door bevindingen van de American Heart Association die de voordelen van zeevruchten bevestigen bij het verminderen van het risico op hartziekte.

 16. "Sterren van de zee, zoals garnalen, zitten vol met gezonde voedingsstoffen zoals magere eiwitten, B-vitamines, ijzer en omega-3 vetzuren, maar niet met calorieën en vet," zei Judy Dashiell van het National Fisheries Institute / The Shrimp Council. "Studies hebben aangetoond dat omega-3 vetzuren, die je lichaam niet zelf kan maken, helpen om hersenen en harten gezond te houden gedurende het leven van een persoon."

 17. De Harvard School of Public Health is het daarmee eens en wijst erop dat de omega-3 vetzuren in zeevruchten de bloeddruk en hartslag verlagen, de bloedvatfunctie verbeteren en, bij hogere doses, lagere triglyceriden en kunnen verlichten ontsteking.

 18. Ondanks al deze voordelen eet de gemiddelde Amerikaan jaarlijks slechts 15 pond vis, vergeleken met ongeveer 70 pond rood vlees en 70 pond gevogelte.

 19. Dus hoe krijgt u de aanbevolen wekelijkse vergoeding? Eenvoudig. Gooi gewoon wat garnalen in je salade, pasta of soep of ovenschotel.

 20. Hier is een eenvoudig recept dat garnalen combineert met spinazie - een superfood vol voedingsstoffen op zichzelf. Ik heb het zelf getest, en het is heerlijk en een geweldige keuze voor een leuke zomer.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407