Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ja, er is # x27; s een nationale havermoutdag en It # x27; s Serious Business

37 grappige tweets over bedrijfsfeestjes

 1. Nationale Havermoutdag is een echte feestdag; Ik verzin het niet alleen. Geen federaal erkende feestdag, maar desalniettemin een themaviering. Het is enigszins onder de radar geweest.

 2. Slechts drie jaar geleden ontdekte satirische site The Oatmeal zelf de merkgestuurde vakantie. In de afgelopen jaren heeft de viering van haver de aandacht getrokken van lokale nieuwskanalen en mooi afgestemde merken - en ook niet alleen leveranciers van ontbijtproducten.

 3. Omdat havermout is gemaakt van gemalen haver, kan het worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan voedingsmiddelen en producten te maken, van koekjes en granen tot bodywash en lotions. En vanwege de rijke bron van in water oplosbare voedingsvezels, met name bèta-glucaan, zijn er studies in overvloed waaruit blijkt dat het voedsel een schat aan gezonde voordelen heeft.

 4. Havermout kan de gestresste huid helpen verlichten

 5. Je kunt havermoutbaden associëren met verlichting van waterpokken of gifsumak. Maar Elizabeth Forester van HowStuffWorks merkt op dat havermoutbaden uitzonderlijk rustgevend en verjongend kunnen zijn, zelfs als je niet worstelt met een jeukende huidaandoening.

 6. "Havermout kan helpen de pH van uw huid te normaliseren, wat jeukende, ongemakkelijke huid kan verlichten," zegt Forester. "Havermoutbaden verzachten en hydrateren ook uw huid [!en

 7. Havermout kan u helpen af ​​te vallen

 8. Havermout bevat weinig vet en veel eiwitten, waardoor het een uitstekende keuze is om aan het begin van je dag te tanken. Volgens het Journal of the American College of Nutrition biedt havermout mogelijk nog krachtiger voordelen voor mensen die proberen lichaamsgewicht te verliezen of te behouden. In één onderzoek kreeg een groep proefpersonen havermout als ontbijt, terwijl een tweede groep traditioneel ontbijtgranen kreeg. Terwijl de maaltijden identieke calorietellingen hadden, voelden de havermouteters minder honger en meer tevreden, zelfs vier uur nadat ze klaar waren met eten.

 9. "Onderzoekers denken dat het te maken heeft met het feit dat havermout dikker is en meer vullende vezels levert dan andere granen," merkt Women's Health op. Als je je dag begint met havermout, krijg je een krachtige dosis gezonde eiwitten en vezels, die je de hele ochtend vol houdt, waardoor je minder snel ongezond wilt eten.

 10. Havermout kan uw dagelijkse schoonheidsroutine transformeren

 11. Van hydraterende huid tot behandeling van acne tot kalmerende jeukende huid, havermout kan worden gebruikt in dagelijkse gezondheids- en schoonheidsbehandelingen. Care2, de 'grootste gemeenschap ter wereld', noemt 15 problemen die kunnen worden verholpen met het gebruik van havermout. Aveeno formuleert sinds 1945 producten met havermout, toen de oprichters een speciaal maalproces ontwikkelden om colloïdaal havermout te maken en vervolgens het allereerste product van het merk lanceerde: Aveeno Soothing Bath Treatment.

 12. Het merk identificeert vijf voedingsstoffen in zijn producten op basis van haver, eiwitten, enzymen, vitamines, antioxidanten en lipiden, die een geheel nieuwe dimensie van verzorging kunnen toevoegen aan uw dagelijkse huid- en haarregime.

 13. Havermout kan unieke ambachten maken

 14. Haver kan worden gecombineerd met bloem en water om havermoutklei te maken. Kneed de ingrediënten tot een kleverige, stevige klei ontstaat. Havermoutklei kan gemakkelijk worden gemanipuleerd door een volwassen crafter, maar het werkt ook prima als een volledig natuurlijk vormmateriaal voor kinderen om mee te spelen. Rauwe havermoutvlokken kunnen worden bestrooid over knutsellijm om een ​​echt unieke, schaalachtige textuur voor multimedia-kunstprojecten te creëren. Je kunt zelfs kleuren toevoegen aan de rauwe haver om gradiënten van getextureerde tinten te maken. Vergeet niet om de havermoutbussen opnieuw te gebruiken voor nog meer knutselen en creativiteit. Pinterest toont een enorm assortiment ambachten met havermoutbussen, van houders voor hoofdbanden tot geschenkverpakkingen met vakantiebeleg.

 15. Van kalmerende huidverzorging tot ondersteuning bij gewichtsverlies tot creatief knutselen, havermout is een verrassende maar uiterst veelzijdige stof. En kennelijk verspreidt het woord zich elke 29 oktober verder.

 16. Vier de nationale dag van havermout en proost op je haver!

 17. Nationale Havermoutdag is een echte feestdag; Ik verzin het niet alleen. Geen federaal erkende feestdag, maar desalniettemin een themaviering. Het is enigszins onder de radar geweest.

 18. Slechts drie jaar geleden ontdekte satirische site The Oatmeal zelf de merkgestuurde vakantie. In de afgelopen jaren heeft de viering van haver de aandacht getrokken van lokale nieuwskanalen en mooi afgestemde merken - en ook niet alleen leveranciers van ontbijtproducten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407