Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kerstman, de paashaas en traditionele pensioen

20 Spot-On Tweets voor mensen die paddenstoelen haten

 1. Vandaag horen we veel rapporten over hoe Amerikanen falen in hun pensioenplanning: 401 (k) plannen zijn onvoldoende; het trustfonds van de sociale zekerheid is leeg; particuliere besparingen bestaan ​​niet. Wat zeggen we dat deze drie pijlers van het pensioeninkomen niet bieden, hoewel: meer dan 20 jaar fulltime vrije tijd? Dat doel had misschien zin gehad in een snel groeiend Amerika van na de Tweede Wereldoorlog, toen we een enorme hoeveelheid rijkdom genereerden en een aanzienlijk deel ervan aan vrije tijd besteedden, inclusief lange pensioneringen.

 2. Die dagen zijn voorbij.

 3. Tegenwoordig kunnen de meeste Amerikanen - jong en oud - geen 20 jaar vrijetijdsbesteding met pensioen verwachten zonder een vermindering van hun levensstandaard. Onze samenleving - overheid, werkgevers en particulieren - kan dat gewoon niet betalen.

 4. Hier zijn de feiten. Uit het laatste rapport van de Social Security Board of Trustees blijkt dat Social Security beloofde uitkeringen tot 2033 kan betalen, waarna een vorm van uitkeringsverlaging of belastingverhoging nodig is om het programma solvabel te houden. Klinkt goed, maar helaas vereist het 2033-nummer veel extra overheidsleningen omdat de Social Security Administration de IOU's incasseert die het van de Schatkist heeft ontvangen. Dus hoewel 2033 vanuit het perspectief van de Social Security Administration een relevant getal kan zijn, moet de overheid nu geld lenen om onze volledige beloofde sociale zekerheidsvoordelen voor de toekomst te financieren. Verder, zelfs met de geleende middelen en zelfs als de langetermijnkloof in de financiering kan worden opgelost, kan de typische oudere Amerikaan slechts ongeveer $ 1200 per maand aan socialezekerheidsuitkeringen verwachten - nauwelijks genoeg om een ​​gepensioneerde in stand te houden.

 5. Particuliere pensioenen en spaargelden doen het niet beter. De dagen van traditionele toegezegd-pensioenregelingen uit de particuliere sector zijn voorbij, en er zijn geen tekenen dat deze plannen terugkomen. In plaats daarvan staan ​​401 (k) s, en het typische oudere Amerikaanse huishouden heeft minder dan $ 50.000 op deze rekeningen verzameld. Wat privésparen betreft, heeft de typische werknemer minder dan $ 25.000, exclusief eigen vermogen en de waarde van toegezegdpensioenen.

 6. De niet-zo-vreselijke waarheid

 7. Dus, ja, de typische oudere Amerikaan is niet voorbereid op traditioneel pensioen. Nu kunnen we doen alsof dit niet het geval is, en pleiten voor steeds grotere publiek gefinancierde pensioenuitkeringen die het land zich niet kan veroorloven. Of we kunnen de realiteit onder ogen zien en er iets aan doen.

 8. In 2004 heeft het Congressional Budget Office (CBO) een analyse uitgevoerd die onderzocht hoeveel besparingen nodig zouden zijn om de levensstandaard later in het leven te handhaven op basis van het tijdstip van pensionering. Volgens het CBO zal de hoeveelheid geld die nodig is voor het pensioen met meer dan de helft dalen als een werknemer nog vier jaar aan het werk blijft - van 62 tot 66 jaar. Uitstel van pensionering met acht jaar - van 62 tot 70 jaar - vermindert het bedrag dat nodig is voor pensionering met 90 procent!

 9. Met zulke enorme voordelen lijkt werken voor de meeste Amerikanen op zijn minst tot de leeftijd van 66 een slamdunk. Verder, omdat een extra werkuur noodzakelijkerwijs één uur minder vrije tijd betekent, is het erkennen van de noodzaak van voortgezet werk ook het erkennen dat traditionele pensionering tot het verleden behoort.

 10. Degenen die denken dat het verlengen van hun personeelsbestand een nieuwe moeilijkheid is, moeten opnieuw nadenken. Wat echt nieuw is in de Amerikaanse samenleving is het idee dat 20 jaar vrije tijd de normale manier is om met pensioen te gaan. Tegenwoordig is de gemiddelde pensioenleeftijd van mannen ongeveer 65 jaar - hoger dan in ongeveer 30 jaar, dus als land zijn we al in de goede richting begonnen te bewegen. In 1950 was de gemiddelde pensioenleeftijd van mannen echter 70 en in 1910 - meer dan honderd jaar geleden - was dat 73. Het verschil tussen pensioen vandaag en in het verleden is nog groter wanneer men rekening houdt met stijgingen van levensverwachting. Met verbazingwekkende verbeteringen in gezondheid en levensduur en met banen die minder fysiek zwaar zijn dan in het verleden, zegt het gezond verstand dat de overgrote meerderheid van ons later in het leven kan werken.

 11. Dit stuk is co-auteur van Gene J. Kovacs, PhD, vice-president bij Analysis Group, Inc. De standpunten in dit artikel zijn die van de auteurs en weerspiegelen niet noodzakelijk de standpunten van Analysis Group of ECONorthwest.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407