Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kinderen kunnen profiteren van probiotica: de vriendelijke bacteriën voor baby's en kinderen

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. Probiotica zijn bacteriën die helpen de natuurlijke balans van organismen (microflora) in de darmcamera te handhaven. Het normale menselijke spijsverteringskanaal bevat ongeveer 400 soorten probiotische bacteriën die de groei van schadelijke bacteriën verminderen en een gezond spijsverteringsstelsel bevorderen. De grootste groep probiotische bacteriën in de darm zijn melkzuurbacteriën, waarvan Lactobacillus acidophilus, gevonden in yoghurt met levende culturen, de bekendste is. Gist is ook een probiotische stof. Probiotica zijn ook verkrijgbaar als voedingssupplementen.

 2. Het afgelopen decennium is de verkoop van probiotica enorm toegenomen, dankzij een beter onderzoek naar de krachtige voordelen van goede bacteriën. Hoewel er velen zijn die ineenkrimpen bij de gedachte aan het consumeren van bacteriën, zijn probiotica eigenlijk cruciaal voor het functioneren van je spijsvertering, humeur en zelfs botgezondheid. Probiotica worden niet langer verbannen om alleen de spijsvertering te ondersteunen. In feite blijken deze nuttige micro-organismen ook het immuunsysteem te ondersteunen. Vitamine C was vroeger de belangrijkste voedingscomponent die wordt toegeschreven aan immuunondersteuning; recente rapporten tonen echter aan dat probiotica (evenals vitamine D) een extra voordeel bieden, legt Dr. Edward Group DC, NP, DACBN, DCBCN, DABFM uit.

 3. Uit recent onderzoek is gebleken dat het nuttig kan zijn om probiotica voor kinderen in hun dieet op te nemen.

 4. 14 Voordelen van Probiotics for Kids:

 5. Hier is een glimp van de geselecteerde soorten waaruit Kid's Probioticum in het BIO-kanaal bestaat, en enkele van hun gezondheidsvoordelen voor kinderen.

 6. Lactobacillus plantarum:

 7. Bifidobacterium infantis:

 8. Bifidobacterium lactis:

 9. Studies tonen aan dat peuters en kinderen die probiotische formules met B. lactis ontvingen significant minder zorgaandacht nodig hadden en ook significant lagere hoeveelheden en frequentie van antibioticabehandelingen ontvingen.

 10. Lactobacillus acidophilus:

 11. Studies tonen aan dat L. acidophilus nuttig is bij het beheersen van H. pylori-niveaus in de darm.

 12. En vergeet niet dat je tegenwoordig zo voorzichtig moet zijn met wat je neemt, omdat iedereen een vitamine of supplement kan maken en er een etiket op kan zetten. Een van de belangrijkste redenen waarom ik Earth's Pearl Probiotic voor kinderen leuk vind, is omdat het geen schadelijke ingrediënten bevatte. Je zou verbaasd zijn wat je vindt in sommige van deze vrij verkrijgbare producten. Dit is echter niet het geval met Earth's Pearl Children's Probiotic. Alle ingrediënten in hun probioticum zijn natuurlijk en mijn dochter die lijdt aan zure reflux zag een significante verbetering in haar toestand en het hielp haar ook met haar lactose-intolerantie, prikkelbare spijsverteringssymptomen en constipatie.

 13. "We kunnen ons leven lang profiteren van probiotica. Onze behoeften veranderen echter in de loop van de tijd naarmate we van het ene stadium naar het andere gaan. En net als we bepaalde voorspelbare problemen tegenkomen, kunnen probiotica oplossingen bieden "(Huffnagle 95).

 14. WERKEN GENOEMD

 15. Huffnagle, Gary B. en Sarah Wernick. De revolutie van Probiotica: de definitieve gids voor veilige, natuurlijke gezondheidsoplossingen met behulp van probiotische en prebiotische voedingsmiddelen en supplementen. New York: Bantam, 2007. Afdrukken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407