Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kinderen voorop stellen: de beste cadeau Gescheiden ouders kunnen hun kinderen dit vakantieseizoen geven

37 grappige tweets over bedrijfsfeestjes

 1. Hoe onconventioneel het ook klinkt, sommige gescheiden of gescheiden ouders kunnen overwegen een deel van de vakantie samen met hun kinderen te vieren. In nog zeldzamere situaties kunnen ouders overeenkomen om de vakantie te vieren met hun kinderen en hun uitgebreide families - bestaande uit zowel gescheiden ouders en hun voormalige schoonouders allemaal samen. Mensen zijn vaak geschokt als ze horen dat gescheiden gezinnen samen vakantie vieren, net zoals toen ze getrouwd waren en samenwoonden. Deze regeling komt voor in de minderheid van gescheiden gezinnen en werkt meestal alleen in gezinnen waar de gescheiden ouders coöperatief zijn en goed functioneren in het co-ouderschap van hun kinderen. Om brood te breken en erin te slagen aan de eettafel te zitten met je ex-partner en zijn of haar uitgebreide familieleden, moeten ouders echt 'volwassenen' zijn, misschien een beetje in hun tong bijten en boven de problemen van hun eerdere huwelijk uitstijgen. Gescheiden of gescheiden ouders die in staat zijn om samen vakantie te vieren zoals ze deden toen ze samenwoonden als een intact gezin, moeten extreem 'kindgericht' zijn. Als er de minste kans is op een conflict tussen de ouders of uitgebreide familieleden, kies dan voor een andere regeling voor vakantiebewaring. Er is niets erger dan een vakantie of andere feestelijke tijd in het leven van een kind verwennen dan deelnemen aan conflicten, vijandigheid en onnodig drama. Het laatste wat een ouder wil doen, is een vakantieherinnering vol angst of ruzie maken, omdat dit een blijvende indruk op de kinderen zal maken. Voor die ouders die kunnen instemmen met het delen van de vakantie, moeten ze ervoor zorgen dat hun kinderen begrijpen dat mama en papa gewoon samen zijn om de vakantie als gezin te vieren, en het betekent niet dat de ouders zich verzoenen.

 2. Als er vorig jaar een 11e uur vakantieplanning was en er geen vakantieplanning voor dit jaar was, stel dan nu een vakantieplanning in. De beste praktijk is om via e-mail of sms met de andere ouder te communiceren. Zorg ervoor dat u specifieke details opgeeft over wanneer de vakantieperiode begint en eindigt, waar de bewaringsuitwisselingen zullen plaatsvinden, wie verantwoordelijk is voor de afhandeling van de uitwisseling en zorg ervoor dat u speciale kledingstukken inpakt die de kinderen nodig hebben om de betreffende vakantie te vieren. Ervoor zorgen dat uw kinderen zich veilig voelen (in tegenstelling tot teleurgesteld) gaat veel verder dan de pijn van een kort gesprek met de andere ouder. Beter nog, schrijf een objectieve zakelijke e-mail om vakantieplannen zo ver mogelijk van tevoren glad te strijken. Plan bovendien van tevoren met uw uitgebreide familie en wees niet bang om hun begrip en hulp te vragen als uw voogdij-vakantieschema niet overeenkomt met hun verwachtingen van de vakantie. Onzekerheid veroorzaakt angst. Gescheiden gezinnen kunnen op dezelfde manier van vakantie genieten als intacte gezinnen - misschien zelfs met een beetje minder drama. Iedereen zal gelukkiger zijn om te weten wat te verwachten en het vermijden van conflicten aan de vooravond van de vakantie geeft beide ouders de mogelijkheid om tradities voort te zetten en nieuwe te creëren, die een leven lang bij hun kinderen blijven. Welk beter cadeau kan een ouder geven?

 3. Randi L. Rubin is lid van de Family Law Group van Klehr Harrison Harvey Branzburg LLP in Philadelphia, Pennsylvania.

 4. Vakanties kunnen voor iedereen stressvol zijn, maar voor kinderen van gescheiden of gescheiden ouders kan de vakantie bijzonder uitdagend zijn. Ondanks deze realiteit kunnen gescheiden ouders (evenals ouders die gescheiden zijn en een scheiding overwegen) de spanning verlichten, hun gezond verstand en gratie behouden en gelukkige vakantieherinneringen creëren voor hun kinderen en zichzelf voor de komende jaren. De mogelijkheid om een ​​positieve te creëren uit wat vaak als een negatieve wordt beschouwd, hangt af van het vermogen van de gescheiden ouders om vooruit te plannen en het niveau van conflict tussen hen. Wanneer er een ouderlijk of voogdijconflict bestaat, beslissen rechtbanken - in tegenstelling tot de ouders - vaak hoe kinderen hun vakantie zullen doorbrengen. Er zijn echter veel manieren waarop gescheiden of gescheiden ouders de voogdij kunnen voeren tijdens de vakantie.

 5. Sommige ouders wisselen elke vakantie jaarlijks af. In dit scenario kan de ene ouder bepaalde feestdagen in even genummerde jaren hebben en de andere ouder dezelfde feestdagen in oneven genummerde jaren of vice versa. Een nadeel van alternerende vakanties per jaar is dat een ouder de teleurstelling zal moeten tegenkomen dat hij niet elk jaar met zijn of haar kinderen is. Om te proberen de impact van dit verlies te verzachten, moeten gescheiden ouders vooruit plannen op de afwezigheid van hun kinderen tijdens de vakantie door alternatieve plannen te maken met hun uitgebreide families of geliefden, van plan te zijn weg te zijn of evenementen te plannen om de klap van niet te verzachten bij je kinderen zijn bij deze speciale gelegenheden. Al deze omleidingen kunnen helpen om de emotionele toestand en gezondheid van de niet-verzorgende ouder in deze tijden te handhaven.

 6. Andere gescheiden of gescheiden ouders kunnen ervoor kiezen om de uren van de dag voor elke vakantie gelijk te verdelen. Met deze methode kunnen beide ouders elk jaar tijdens elke vakantie tijd met hun kinderen doorbrengen. Afhankelijk van het kind of de kinderen kan dit echter stressvol voor hen zijn, omdat het kan leiden tot een hectisch schema over wat een zorgeloze en met plezier gevulde tijd moet zijn. Bovendien betekent het opsplitsen van de vakantie op jaarbasis dat het aantal en de frequentie van overgangen voor de kinderen wordt verhoogd, evenals de interacties van de ouders, wat vaak kan leiden tot meningsverschillen of extra stress voor een al chaotisch vakantieseizoen. Als er sprake is van een conflict of zelfs een waarschijnlijkheid voor een conflict, is het misschien niet de beste optie om kinderen elk jaar tijdens vakanties op te splitsen.

 7. Alvorens te beslissen om de vakantie op jaarbasis gelijkelijk te splitsen of af te wisselen welke ouder de voogdij over de kinderen heeft, moeten gescheiden ouders overwegen of er een grotere "chaos" is voor hun kinderen en een schema kiezen dat past het best bij de persoonlijkheid van hun kind of kinderen.   Een alternatief voor het gelijkelijk opsplitsen van de vakantie op jaarbasis is dat een ouder in het weekend direct voor of na de vakantie een familiediner organiseert. Als bijvoorbeeld het uitgebreide gezin van een vader buiten de stad woont, kan Thanksgiving met moeder worden doorgebracht en kan papa een Thanksgiving-vakantiemaaltijd vieren in het weekend na Thanksgiving. De sleutel tot een geslaagde vakantieplanning voor gescheiden en gescheiden ouders is om van tevoren te plannen, een consistent niveau van flexibiliteit en samenwerking te handhaven en consequent het minst storende schema voor hun kinderen te overwegen.

 8. Ten slotte zijn er enkele gescheiden ouders die tijdens de vakantie helemaal niet bij hun kind of kinderen kunnen zijn. In deze situaties kan de afwezige ouder overwegen om een ​​audio- of videoband te maken voor het kind of de kinderen om te spelen tijdens hun afwezigheid of, met technologie, kan de onbeschikbare ouder plannen om telefonisch of via Skype te spreken. Sommige psychologen suggereren dat de afwezige ouder met jongere kinderen een video- of audioweergave van een vakantieboek maakt of een speciaal videoboodschap naar het kind of de kinderen stuurt om de leegte van de afwezigheid van die ouder op te vullen.

 9. Het belangrijkste voor gescheiden ouders om te onthouden is dat de vakantie gaat over hun kinderen, niet over hen. Zelfs als u tijdens uw vakantie niet bij uw kinderen kunt zijn, moedig ze aan om zich te vermaken met de andere ouder en hun uitgebreide gezin. Probeer de geest van het vakantieseizoen te omarmen, woede los te laten en dankbaar te zijn voor wat je hebt versus wat je hebt verloren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407