Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kip koken in pinda-olie

Kippenspiermagen koken

 1. Van comfortvoedsel tot picknick of zondagavond, kip is een van de meest veelzijdige soorten vlees. Vaak genoten gebakken in olijf- of canola-olie, kan een eenvoudige verandering van olie de smaak van uw gebakken-kiprecept veranderen. Pinda-olie bevat veel gezonde vetten, zoals onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten, naast antioxidanten, fytosterolen en vitamine E, die allemaal goed zijn voor de gezondheid van het hart. Pinda-olie is aangeprezen om zijn verrassende gezondheidsvoordelen; het "American Journal of Clinical Nutrition" noemde pinda-olie in 1999 voor het helpen verminderen van de kans op hart- en vaatziekten met 21 procent. Het koken van kip in arachideolie geeft een nieuwe en interessante smaak en een gezonde draai aan een oude favoriet.

 2. Giet voldoende pinda-olie in een koekepan om de bodem volledig te bedekken en verwarm de olie voor op 375 graden Fahrenheit. Gebruik een thermometer om de temperatuur te controleren.

 3. Kruid of bagger de kip naar wens en plaats hem in de koekenpan.

 4. Laat de kip 15 tot 20 minuten koken en draai hem na 10 minuten om zodat hij gelijkmatig aan beide kanten kan koken.

 5. Controleer de binnentemperatuur van de kip met een vleesthermometer om er zeker van te zijn dat deze 165 graden Fahrenheit heeft bereikt en dat de sappen helder zijn voordat u deze met een tang uit de pan haalt.

 6. Leg de kip op een met keukenpapier bekleed bord zodat hij kan afkoelen en de sappen kunnen bezinken voordat u hem opeet.

 7. Van comfortvoedsel tot picknick of zondagavond, kip is een van de meest veelzijdige soorten vlees. Vaak genoten gebakken in olijf- of canola-olie, kan een eenvoudige verandering van olie de smaak van uw gebakken-kiprecept veranderen. Pinda-olie bevat veel gezonde vetten, zoals onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten, naast antioxidanten, fytosterolen en vitamine E, die allemaal goed zijn voor de gezondheid van het hart. Pinda-olie is aangeprezen om zijn verrassende gezondheidsvoordelen; het "American Journal of Clinical Nutrition" noemde pinda-olie in 1999 voor het helpen verminderen van de kans op hart- en vaatziekten met 21 procent. Het koken van kip in arachideolie geeft een nieuwe en interessante smaak en een gezonde draai aan een oude favoriet.

 8. Giet voldoende pinda-olie in een koekepan om de bodem volledig te bedekken en verwarm de olie voor op 375 graden Fahrenheit. Gebruik een thermometer om de temperatuur te controleren.

 9. Kruid of bagger de kip naar wens en plaats hem in de koekenpan.

 10. Laat de kip 15 tot 20 minuten koken en draai hem na 10 minuten om zodat hij gelijkmatig aan beide kanten kan koken.

 11. Controleer de binnentemperatuur van de kip met een vleesthermometer om er zeker van te zijn dat deze 165 graden Fahrenheit heeft bereikt en dat de sappen helder zijn voordat u deze met een tang uit de pan haalt.

 12. Leg de kip op een met keukenpapier bekleed bord zodat hij kan afkoelen en de sappen kunnen bezinken voordat u hem opeet.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407