Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kipnuggets en waarom ze # x27 zijn; t zo geweldig

Gebakken weegbree salade

 1. In ons huis is een grote reden waarom we nuggets hebben opgegeven, omdat we het eerst niet konden goedmaken met het idee van fijngemaakte kip en ten tweede het idee van alle andere onzin in deze nuggets. En hoewel ik soms zin heb om goudklompjes te bereiden, vanuit de vriezer (ik zeg "voorbereiden" want laten we eerlijk zijn, we maken of koken niets) is eenvoudig en geeft me 20 minuten extra om dingen als was te doen, het is echt niet zo veel tijdwinst. Waarom? Omdat, tenzij je deze dingen ook als avondeten eet (wat je aan het einde van dit artikel hopelijk nog niet hebt overgegeven), dan maak je waarschijnlijk een apart diner voor jezelf. Je hoeft die wiskunde hier niet eens te doen. Twee diners maken is al inefficiënt! Dus hier is een alternatief voor u dat u 20 minuten kost, uw kind kan het grootste deel van het beenwerk doen en u dineert voor het hele gezin. En het is 100% gepaneerde kip en iedereen zal er dol op zijn, dat beloof ik.

 2. We zijn er inmiddels zeker van dat u de Applegate Farms Chicken Nuggets hebt teruggeroepen vanwege mogelijke plasticvervuiling. En we zijn hier om je vandaag te vertellen dat plastic niet het enige slechte is dat in deze klompjes zit. Laten we eerlijk zijn, onze kinderen zijn dol op hun kipnuggets! Kinderen verslinden ze en met gemengde gevoelens, ons ouders schenken ze uit omdat ze gemakkelijk zijn, kinderen eten ze graag en ze zijn een lay-up voor mensen met kieskeurige eters. Goudklompjes zijn synoniem geworden voor 'kindervoeding'. Je weet dit, ik weet dit en restaurants weten dit, omdat ze meestal het eerste item op elk kindermenu zijn. En zonder oordeel, heb ik een sluipend vermoeden, ze zitten nu rustig in je vriezer.

 3. Hoewel het misschien niet het gezondste is dat er is, denken de meesten van ons misschien niet zo slecht over het gooien van een paar klompjes op een bord en klaar zijn met eten. Het is tenslotte gewoon gepaneerde kip, toch? En wanneer je een schreeuwend kind in je huis hebt, een lange dag op je werk achter je en een diner voor je klaar, is het een gemakkelijke oplossing. Dus hoe erg kunnen deze dingen mogelijk zijn? Nou, eerlijk gezegd, heel erg. Volgens een WSJ-artikel zijn er niet veel voedingsmiddelen die zo "ongezond en verraderlijk" zijn als de kipnugget. We weten al dat we weg moeten blijven van bepaalde voedingsmiddelen zoals hotdogs. Ze zijn ongezond, verwerkt en bevatten twijfelachtige ingrediënten. Maar er is niet zoveel aandacht besteed aan hoe slecht de alomtegenwoordige kipnugget echt is. Nuggets lijken misschien een beter alternatief voor junkfood zoals hotdogs, maar we zijn hier om u te vertellen dat kipnuggets junkfood ZIJN.

 4. Dus laten we praten over wat er zo slecht is aan goudklompjes. En voor alle duidelijkheid: we hebben het over de dozen met bevroren dozen in gang 10 van uw supermarkt. Allereerst is het "kip" gedeelte van "goudklomp" een grove overdrijving. Je moet weten dat het meestal geen kip is. Om die textuur, kleur en perfecte stervorm te krijgen die onze kinderen verwachten, moet het vlees worden "fijngemaakt". Dit betekent dat een stel wit vlees, donker vlees en kippenvel samen tot een roze pasta-achtig mengsel worden verpulverd. Vervolgens worden vulstoffen zoals zetmeel en tandvlees toegevoegd om alles bij elkaar te houden. Voeg extra natrium en extra vet toe om de smaakpapillen van kleine kinderen aan te spreken, en aan het einde komt 50-60% van de calorieën uit de nugget uit vet. Dr. Richard deShazo, een professor in kindergeneeskunde en geneeskunde aan de Universiteit van Mississippi Medical Center, en zijn team ontleedden een steekproef van kipnuggets en concludeerde dat de nuggets 50% vlees waren en de rest was "vet, bloedvaten, zenuw, bindweefsel" weefsel en gemalen bot - het laatste is trouwens spul dat meestal in hondenvoer terechtkomt. " (Lees hier meer van de studie). Om dezelfde reden zijn velen van ons geërgerd door hotdogs, we moeten walgen van kipnuggets.

 5. De hoeveelheid verwerking die moet plaatsvinden om bevroren goudklompjes te maken, is voldoende om Kraft Mac en Cheese op broccoli te laten lijken. Koppel de verwerking met vet, natrium, additieven en in sommige gevallen gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën, en je hebt een huishoudelijk nietje dat bijdraagt ​​aan dikkere kinderen, kinderen met diabetes, gedragsproblemen en hartziekten.

 6. Kijk, wij van Little Global Chefs begrijpen het. Jullie zijn bezig met een miljoen dingen die gaande zijn. En soms moet je je kinderen eten geven zonder na te denken over wat er aan de hand is voordat de goudklomp de plaat raakt. Misschien heb je kieskeurige eters thuis en is de kipnugget de enige goedmaker. En om eerlijk te zijn, het was pas zo lang geleden dat ik de dozen bevroren goudklompjes uit ons huis schopte. Ik diende deze een keer per week aan onze kinderen totdat ik begon te onderzoeken voor dit artikel en besefte hoe slecht goudklompjes echt zijn! Maar we zijn hier om u te vertellen dat er een betere manier is. Hoor ons.

 7. Homemade Chicken Tenders Ingrediënten: 1 pond biologische kip-tenders (als je kipfilet gebruikt, snijd ze in reepjes) 1 kopje bloem 1 1/2 - 2 kopjes panko, paneermeel of gemalen havermout 2 eieren plus een beetje water om een ​​ei te maken wassen zout en peper naar plantaardige olie voor het braden

 8. Fotocredit: Kid Stock / Blend Images / Getty ImagesDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407