Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Lessen in financiële geletterdheid komen ten goede aan studenten en staat

50 van de beste dessertrecepten aller tijden

 1. Een van de belangrijkste problemen waarmee huishoudens in onze staat worden geconfronteerd, is persoonlijke schuld. Uit onderzoek blijkt dat Noord-Carolijnen een verontrustende toename van de hoeveelheid persoonlijke schuld hebben ervaren in vergelijking met persoonlijk inkomen. De Algemene Vergadering van North Carolina onderkende dit probleem en keurde wetten goed om instructies te vragen over persoonlijke financiële geletterdheid aan studenten en om een ​​Financial Literacy Council op te richten, die samenwerkt met het NC Department of Public Instruction (NCDPI) om educatieve programma's voor financiële geletterdheid te implementeren over de staat.      Velen zullen het erover eens zijn dat het nooit te vroeg is om te leren hoe je verstandig geld kunt uitgeven en besparen. Hoe eerder studenten leren over schulden, sparen en kredietwaardigheid, hoe minder waarschijnlijk ze in de toekomst met schulden zullen worstelen en hoe groter de kans dat ze actieve en productieve deelnemers worden aan de economie van de staat. Dit is de reden waarom financiële geletterdheidconcepten zijn ingebed in een aantal wiskundecursussen in de rangniveaus in North Carolina. Wiskunde is echter niet het enige vak waarin studenten de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om slimme financiële beslissingen te nemen. In december 2010 keurde de North Carolina State Board of Education nieuwe essentiële normen voor sociale studies goed, waaronder concepten voor economie en persoonlijke financiële geletterdheid die op alle niveaus worden gegeven. In feite is Civics and Economics een verplichte cursus voor afstuderen op de middelbare school en het bevat diepgaande instructies over persoonlijke financiële geletterdheid. Bovendien richten studenten die zich inschrijven voor cursussen Carrière en technisch onderwijs ook op persoonlijke financiële geletterdheid als onderdeel van hun voorbereiding op de werkplek en burgerschap.

 2. Deze lessen over financiële geletterdheid volgen een belangrijke tijdlijn gedurende de educatieve carrière van een student. Kinderen vanaf vijf jaar leren bijvoorbeeld economische en financiële basisconcepten zoals wensen en behoeften en hoe het hebben van een baan hen kan helpen geld te verdienen en dingen te kopen die ze willen. Vroege beheersing van deze fundamentele concepten stelt studenten in de middelbare school in staat om te onderzoeken hoe persoonlijke financiële beslissingen hun kwaliteit van leven en levensstandaard beïnvloeden, en hoe de beslissingen die ze nemen hun staat, natie en wereld kunnen beïnvloeden. Tegen de tijd dat studenten naar de middelbare school gaan, zijn ze klaar om complexere kwesties met betrekking tot persoonlijke financiële geletterdheid te verkennen, waaronder de oorzaken en gevolgen van een faillissement, de kleine lettertjes in kredietaanvragen, juiste en effectieve budgettering, voordelen en nadelen van het lenen van geld, en hoe u een woninghypotheek kunt aanvragen of een appartement kunt huren. Deze lessen bereiden hen voor op de belofte en gevaren van de financiële onafhankelijkheid die ze zullen gaan ervaren op de universiteit of in een carrière.

 3. Studenten zijn niet de enigen die leren over financiële geletterdheid op openbare scholen. De NCDPI blijft professionele ontwikkeling bieden gericht op financiële geletterdheid, waaronder een reeks regionale workshops die worden ondersteund door een federale College Access Challenge Grant. NCDPI heeft ook een Personal Financial Literacy Summit gesponsord in samenwerking met de Jump $ tart Coalition om leraren en beheerders tal van middelen en training te bieden in persoonlijke financiële geletterdheid van nationale en nationale experts.

 4. Uiteindelijk moet persoonlijke financiële geletterdheid een gemeenschappelijk doel zijn voor alle Noord-Carolijnen. Het cultiveren van de ontwikkeling van financiële geletterdheid in de jeugd van vandaag houdt veel belofte in voor alle burgers in North Carolina en we kijken uit naar een betere en rijkere toekomst als gevolg van deze opleiding en samenwerking.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407