Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Leven in deze ongebonden staten

# 6 Clean Home

 1. Dus kort samengevat:

 2. 1. Mensen die veel minder dan 250K per jaar verdienen, wiens belastingtarieven zullen worden verlaagd, brachten woensdag in het openbaar door en eisten dat Obama stopt met het verhogen van hun belastingen. Ze marcheerden trots en uitdagend en enz., Enz., Drongen erop aan en zwaaiden met hun vuisten tegen hun oppositie tegen iets dat niet het geval is. Ze hebben het hun taak gemaakt om te voorkomen dat er iets gebeurt dat überhaupt nooit zou gebeuren - en ze menen het!

 3. 2. Deze zelfde mensen, wier economische en fysieke welzijn een kwestie van opperste onverschilligheid ten opzichte van de rijkste families in Amerika zijn, zijn overgehaald om aan te dringen op beleid dat alleen de rijkste families in Amerika ten goede zal komen. Er is een term voor deze mensen, en het is niet "rechts" of "conservatief" of "patriottisch" of zelfs "Republikeinen". De term is "sukkel". Deze mensen zijn sukkels. Ze zijn misleid en gemanipuleerd om tegen hun eigen belangen in te werken en voor de belangen van mensen die er letterlijk niets om konden geven. Hun patroonheilige is niet Barry Goldwater of Thomas Paine of Ronald Reagan of Jesus H. Christ. Het is P.T. Barnum.

 4. 3. Mensen die door een aanval van blindedarmontsteking tot faillissement zouden worden gedwongen, die geen idee hebben wat 'socialisme' is of hoe het verschilt van 'communisme' of 'fascisme', zouden woensdag van kracht te zien zijn, zelfingenomen pissig en Obama een socialist, een communist en een fascist noemen, vaak uitwisselbaar. En wat zijn hun ideeën over hoe om te gaan met de ergste economische crisis in tachtig jaar? "Laat ze failliet gaan!" Onwetendheid en verontwaardiging: het wordt niet meer Amerikaans dan dat. Elk van hen - trots, vrij, niet bang om domheid te spreken over macht - is als een huiseigenaar wiens huis in brand staat en toch weigert de brandweerlieden een slang over de vlammen te laten draaien omdat "het mijn spullen allemaal krijgt nat." En wanneer de brandweercommandant de suggestie wekt dat het vuur a) sowieso hun spullen gaat vernietigen, en vervolgens b) zich naar andere huizen verspreidt, wordt hij afgesloten met zulke bekwame, gewone manargumenten als: "Ik betaal uw salaris!"

 5. 4. Glenn Beck - een steigerende, snikkende, brabbelende buffoon die letterlijk alles zal zeggen om de aandacht van zijn publiek te houden - is de nieuwe woordvoerder voor het recht geworden. Ja, net toen je dacht dat Sean Hannity niet alleen zo erg was, maar zo erg als het kon worden, komt hier het volgende niveau in rechtse demagogie op televisie. Glenn Beck - die Dickens zelf uit een roman zou verwijderen als "te voor de hand liggend" - is een ster. Als gevolg hiervan ...

 6. 5. Rush Limbaugh is de "feitelijke leider" van rechts geworden. Denk er eens over na - als je durft! Glenn Beck heeft het onmogelijke bereikt. Dit is wetenschappelijk feit, geen sciencefiction: het is hem op de een of andere manier gelukt om de beroemdste seksverslaafde drugsverslaafde saloon-loudmouth haatzuchtige hypocriet van het land waardig en attent te maken. Glenn Beck is erin geslaagd gravitas te geven aan Rush Limbaugh. Toch moeten we misschien niet verrast zijn. Wanneer de schijnwerper door de dansende aap wordt gepakt, begint de neushoorn op de achtergrond ronduit serieus en nadenkend te lijken.

 7. 6. Fox News, een fabriek van propaganda en leugens op de beste dagen, heeft besloten "in godsnaam mee te doen" en een regelrechte partij van "revolutie" te worden. Terwijl voorheen (zoals een studie tijdens de Bush-jaren aantoonde), het kijken naar Fox News eigenlijk één stupider maakte, maakt het nu gek (als een follow-up zeker zal blijken). Tijdens Bush heeft Fox News alleen leugens afgekondigd. Nu, tijdens Obama, is het de taak van de kijker om het begrip van de kijker zelf voor de werkelijkheid zelf te corroderen. Maar wat kan het nog meer doen, sinds ...

 8. Dit is niet "de loyale oppositie". Dit is Animal House. Elke week brengt een nieuwe hit single van de aantoonbaar losgeslagen Michelle Bachmann. En praten over wetgeving - wat doen deze frat-ratten? Ze geven - dit krijgen - een budget zonder cijfers vrij. Wat een idioot!

 9. Wat betekent dit allemaal? Vraag ik, lezer. Is deze wijdverbreide waanzin leuk? Is het business en politiek zoals gewoonlijk? Moeten we er niets meer aan ontlenen dan goede ouderwetse schadenfreude, en gewoon de popcorn passeren terwijl we kijken naar de mensen die de rampen van de afgelopen acht jaar hebben gecreëerd en ondersteund terwijl ze zich nu wentelen in hun impotentie en irrelevantie?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407