Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Mardi Gras-thema Boulder Fundraiser om te profiteren van de hulp van het Rode Kruis Haïti

De slowcooker hackt hacks die je hebt gemist

 1. Meldingen ter plaatse van de hulp bij aardbevingen in Haïti wijken steeds vaker af van het avondnieuws, maar een Boulder-voordeel deze vrijdagavond is van plan geld in te zamelen met alle opbrengsten naar de Haïti Hulp en Ontwikkelingsfonds van het Amerikaanse Rode Kruis.

 2. De inzamelingsactie, georganiseerd door Boulder-bewoners Mike en Caron Ellis met een groep vrijwilligers, noemt zichzelf het ABCDEFG Haïti - kort voor het Amazing Boulder Carnival Dance and Earthquake Fund Gathering for Haïti.

 3. Dat is misschien een mondvol, maar voor een donatie van $ 25 sta je in de deur van een nacht vol muziek, een stille en live veiling en gastronomisch eten bereid door Tom McNeill, eigenaar en uitvoerend chef van The Gourmet Cowboy in Vail.

 4. Rockin 'Robin Abb, die Niwot's Rhythm on the Rails organiseert, is de speciale gastheer van het evenement.

 5. Dr. Clayton Harper, een kaakchirurg die onlangs terugkeerde uit Haïti, zal gastspreker zijn op het evenement met een fotodiavoorstelling verzorgd door Dr. Jim Sears van The Doctors TV-show over zijn recente missie naar het land.

 6. De leuke bijeenkomst loopt van 7 tot middernacht in de Boulder Elks Lodge, 3975 25th St. en tickets zijn online beschikbaar op ABCDEFGHaiti.com. Als u het evenement niet kunt bijwonen, kunt u ook rechtstreeks op de site donaties doen.

 7. Caron Ellis zei dat zij en haar man, met de hulp van verschillende vrijwilligers, het evenement in minder dan een maand hadden samengebracht en een non-profit vormden zodat ze de opbrengsten gemakkelijk naar het Rode Kruis konden verplaatsen .

 8. Alle artiesten, waaronder Chris Daniels, Ayo Awoskia, Jaden, Megan Burtt, Rob Drabki, Kyle James Hauser en anderen, doneren hun tijd. Er zullen ook schminken door Eydie Cady, handpalmlezingen door Mryna Lou Goldbaum en karikaturen door Ken Crouse zijn. Veilingmeester Glenn Locke zal de live veiling leiden, die een jaar Comcast Triple Play-service, courside Nuggets-tickets, een elektrische fiets en meer zal omvatten.

 9. Het carnaval is een belangrijke feestdag voor Haïti, en nu kunt u genieten van de kostuumwedstrijd, de dans- en geldbar bij de fondsenwerver met Mardi Gras-thema voor slechts $ 25 op vrijdagavond, februari. 19.

 10. Meldingen ter plaatse van de hulp bij aardbevingen in Haïti wijken steeds vaker af van het avondnieuws, maar een Boulder-voordeel deze vrijdagavond is van plan geld in te zamelen met alle opbrengsten naar de Haïti Hulp en Ontwikkelingsfonds van het Amerikaanse Rode Kruis.

 11. De inzamelingsactie, georganiseerd door Boulder-bewoners Mike en Caron Ellis met een groep vrijwilligers, noemt zichzelf het ABCDEFG Haïti - kort voor het Amazing Boulder Carnival Dance and Earthquake Fund Gathering for Haïti.

 12. Dat is misschien een mondvol, maar voor een donatie van $ 25 sta je in de deur van een nacht vol muziek, een stille en live veiling en gastronomisch eten bereid door Tom McNeill, eigenaar en uitvoerend chef van The Gourmet Cowboy in Vail.

 13. Rockin 'Robin Abb, die Niwot's Rhythm on the Rails organiseert, is de speciale gastheer van het evenement.

 14. Dr. Clayton Harper, een kaakchirurg die onlangs terugkeerde uit Haïti, zal gastspreker zijn op het evenement met een fotodiavoorstelling verzorgd door Dr. Jim Sears van The Doctors TV-show over zijn recente missie naar het land.

 15. De leuke bijeenkomst loopt van 7 tot middernacht in de Boulder Elks Lodge, 3975 25th St. en tickets zijn online beschikbaar op ABCDEFGHaiti.com. Als u het evenement niet kunt bijwonen, kunt u ook rechtstreeks op de site donaties doen.

 16. Caron Ellis zei dat zij en haar man, met de hulp van verschillende vrijwilligers, het evenement in minder dan een maand hadden samengebracht en een non-profit vormden zodat ze de opbrengsten gemakkelijk naar het Rode Kruis konden verplaatsen .

 17. Alle artiesten, waaronder Chris Daniels, Ayo Awoskia, Jaden, Megan Burtt, Rob Drabki, Kyle James Hauser en anderen, doneren hun tijd. Er zullen ook schminken door Eydie Cady, handpalmlezingen door Mryna Lou Goldbaum en karikaturen door Ken Crouse zijn. Veilingmeester Glenn Locke zal de live veiling leiden, die een jaar Comcast Triple Play-service, courside Nuggets-tickets, een elektrische fiets en meer zal omvatten.

 18. Het carnaval is een belangrijke feestdag voor Haïti, en nu kunt u genieten van de kostuumwedstrijd, de dans- en geldbar bij de fondsenwerver met Mardi Gras-thema voor slechts $ 25 op vrijdagavond, februari. 19.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407