Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Mardi Gras: waarin ik in het hoofd ben gespietst

De slowcooker hackt hacks die je hebt gemist

 1. Dit zou ik een Mardi Gras live geblogd hebben als ik niet op de fiets had gereden. We gaan proberen dit jaar het Global Green / New Orleans Musicians Relief Fund / NOLA Nu live te bloggen Backstage bij Mardi Gras Benefit dat veilig binnenshuis wordt gehouden.

 2. One Mardi Gras Morning:

 3. 8.20 uur rijden met de Krewe van Bikus - dit is een geweldig idee, waarom hebben we niet elk jaar met een fietsgroep gereden? Makkelijk om overal te geraken en onze gele slickers houden de regen tegen. De mijne is bedekt met bloemen en die van mijn man heeft overal gele eenden.

 4. 9:00 uur Susan Cowsill en Russ Broussard worden dit jaar door Paul en Shelley Sanchez tot koning en koningin gekroond. Twee jaar geleden waren het de heer en mevrouw M.C. Gainey. Wat is beter dan de Naked Husband van Sideways en de bekroonde singer / songwriters als royalty te hebben? We gaan dit elk jaar doen.

 5. 11:20 uur Cajun Robbie pakte een morsing van zijn fiets en zal niet stoppen met het zingen van Aqualung.

 6. "Bloed stroomt over mijn gezicht! Dum Dum Daa Dum!"

 7. Ik heb nooit geweten dat dat nummer zo geschikt was voor een fietsongeluk. Het is een beetje moeilijk om in de menigte rond te komen. Volgend jaar hebben onze fietsen drankhouders nodig.

 8. 12:45 De Zulu Parade rolt voorbij Lee Circle, maar ik heb vanmorgen al een kokosnoot van St. Charles Avenue opgehaald. Iemand zei dat het pech was om er een van de grond te halen, maar hoe erg kan het zijn?

 9. 13:15 uur Ik ben in het hoofd gespietst. Het duurde een minuut om erachter te komen wat er was gebeurd sinds de Zulu-speer van een groot balkon viel, maar toen begon het bloed langs mijn gezicht te stromen. Super goed. Nu neurie ik Aqualung. Jeff heeft een brandweerwagen gevonden en ze staren alleen maar naar mijn bloederige kroon.

 10. 13:17 uur Een van onze ruiters, Dr. Slick, houdt mijn hoofd op. Ze is een ER-arts die een vooruitziende blik had om een ​​volledige medische kit en verpleegster mee te nemen op Mardi Gras Day. Ze is gekleed als een dummy voor een crashtest en heeft Robbie al opgelapt. Hij zit naast me te praten over het belang van voorzichtigheid bij Mardi Gras. Ik wil hem eigenlijk van het spatbord duwen.

 11. 13:20 uur De snee in mijn hoofd is schoongemaakt en Dr. Slick hecht hem dicht door mijn haar in een bizar klein mohawk met medische lijm te binden. Ze zegt het af te snijden als het uitgroeit. Haar verpleegster observeert en becommentarieert de procedure alsof we in een aflevering van House zitten.

 12. 1:25 Jeff heeft me ervan overtuigd dat mijn voorouders uit Dalton Gang hen niet door een speer zouden laten stoppen. De Krewe van Bikus juicht, en we stappen weer op onze fietsen en rijden. MC's vrouw geeft me haar luipaardhandschoenen om een ​​ijszak op mijn hoofd te houden. De bloemrijke kroon houdt hem in balans als ik me niet omdraai om ergens naar te kijken.

 13. 1:32 Wat als ik een van die mensen ben die de namen van alle groenten vergeet na een stomp hoofdtrauma en mensen moet vragen om de hottentots te passeren terwijl ik echt aardappelen bedoel?

 14. 2:45 We stoppen bij een andere bar en ik vraag Jeff: "Denk je dat ze me volgend jaar koningin maken?"

 15. 15.15 uur Nu gaan we naar Frenchman Street en het regent weer. Dit is de laatste keer dat ik ooit op Mardi Gras wil fietsen, maar als je geen speer in je hoofd krijgt is het waarschijnlijk geweldig.

 16. Postscript: ik vraag mijn kapper of het het ergste Mardi Gras-haarincident is dat ze ooit heeft gezien en ze zegt: "Nee." Als we na 8/29 inpakken om naar het noorden te gaan, vind ik mijn mohawk topknot en denk: 'awww. Mardi Gras. ' Ik kan me de namen van groenten nog herinneren, maar ik weet zeker dat ik iets vergeet.

 17. Dit zou ik een Mardi Gras live geblogd hebben als ik niet op de fiets had gereden. We gaan proberen dit jaar het Global Green / New Orleans Musicians Relief Fund / NOLA Nu live te bloggen Backstage bij Mardi Gras Benefit dat veilig binnenshuis wordt gehouden.

 18. One Mardi Gras Morning:

 19. 8.20 uur rijden met de Krewe van Bikus - dit is een geweldig idee, waarom hebben we niet elk jaar met een fietsgroep gereden? Makkelijk om overal te geraken en onze gele slickers houden de regen tegen. De mijne is bedekt met bloemen en die van mijn man heeft overal gele eenden.

 20. 9:00 uur Susan Cowsill en Russ Broussard worden dit jaar door Paul en Shelley Sanchez tot koning en koningin gekroond. Twee jaar geleden waren het de heer en mevrouw M.C. Gainey. Wat is beter dan de Naked Husband van Sideways en de bekroonde singer / songwriters als royalty te hebben? We gaan dit elk jaar doen.

 21. 11:20 uur Cajun Robbie pakte een morsing van zijn fiets en zal niet stoppen met het zingen van Aqualung.

 22. "Bloed stroomt over mijn gezicht! Dum Dum Daa Dum!"Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407