Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Meer verjaardagen: een reden om te vieren!

# 6 Clean Home

 1. Recente onderzoeksresultaten vrijgegeven door de American Cancer Society bevestigen nogmaals de voordelen van een gezonde levensstijl, en de bevindingen zijn absoluut reden voor een feestje. De online enquête, die een sterk verband aantoonde tussen gezondheid en attitudes over verjaardagen, liet zien dat mensen die zeggen dat ze in uitstekende gezondheid verkeren, eerder geneigd zijn om verjaardagen als speciale en opwindende evenementen te beschouwen.

 2. Bovendien bleek uit het onderzoek dat mensen die zeggen dat ze in uitstekende gezondheid verkeren bijna twee keer zoveel geneigd zijn om verjaardagen te vieren, ze over het algemeen leuk vinden en zich specialer voelen op hun verjaardag dan mensen die zeggen ze zijn in slechte gezondheid.

 3. Deze resultaten zijn duidelijk een andere herinnering aan de voordelen van een gezonde en evenwichtige levensstijl. Je zult er niet alleen geweldig uitzien en je goed voelen, maar je zult ook een briljante verjaardagsfeestgast zijn!

 4. De resultaten maken deel uit van de campagne 'Officiële sponsor van verjaardagen' van de Society, die mensen vraagt ​​zich een wereld voor te stellen met meer verjaardagen. Meer verjaardagen betekenen meer tijd met onze vrienden en familie, en meer kansen om de belangrijke mijlpalen in hun leven te vieren.

 5. Een groot deel van de inspanningen van de American Cancer Society om meer verjaardagen te creëren, is mensen helpen goed te blijven door gezonde keuzes te maken in hun dagelijks leven. Of je nu een feest voor een kind, een volwassene of jezelf plant, er zijn leuke en creatieve manieren om je feest zo te maken dat het de komende jaren nog meer verjaardagen kan creëren.

 6. Actief worden. Om uw gasten in beweging te krijgen, kiest u een actiegericht thema voor uw verjaardag - poolparty's, voetbalwedstrijden, dansfeesten of speurtochten zijn erg leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Er gaat niets boven een beetje gezonde concurrentie!

 7. Wees voorbereid. Als je een buitenfeest organiseert, zorg dan voor zonnebrandcrème (minimaal SPF 15) en extra hoeden voor gasten die ze misschien zijn vergeten. Als u uw feest binnenshuis organiseert, zoek dan een rookvrij restaurant of locatie of houd het bij u thuis en herinner gasten eraan dat sigaretten niet welkom zijn.

 8. Blijf Food-Smart. We weten dat verjaardagen over vieren gaan, maar je kunt je taart ook hebben en gezond blijven. Er zijn veel gezonde en heerlijke gerechten die u kunt kiezen om met uw gasten te delen. Overweeg het serveren van magere snacks zoals popcorn, pretzels en gebakken chips en salsa en gezonde maaltijdopties zoals gegrilde kip of spiesjes met garnalen. Je kunt ook gezonder bakken door je verjaardagstaart helemaal opnieuw te maken, zodat je de ingrediënten kunt controleren en slimme vervangingen kunt maken, zoals boter ruilen voor appelmoes.

 9. Geef het geschenk van meer verjaardagen. Deelnemen aan de beweging om een ​​wereld met meer verjaardagen te creëren, is niet beperkt tot je eigen speciale viering. Door het hele jaar door verjaardagscadeaus te geven aan vrienden en geliefden met het oog op gezondheid en welzijn, kunt u de mensen waar u om geeft helpen om meer kaarsen aan te steken. Hier zijn enkele creatieve geschenkideeën om mensen te helpen goed te blijven: Voor koks of aspirant-koks: Smaakoliën en azijn in een grote kom voor salades. Maak een mand gevuld met gezond kookgerei zoals een appelboor, zester, citroen- / limoensap, knoflookpers, gember en nootmuskaatrasp. Overweeg voor de portiegrootte kok (en eter) een voedselweegschaal, maatbekers en / of aantrekkelijke maatlepels te geven.

 10. Mede dankzij de inspanningen van de American Cancer Society zullen dit jaar elf miljoen overlevenden van kanker hun verjaardag vieren. Wat valt daar niet te vieren?

 11. Bezoek www.morebirthdays.com om me en de Society in de beweging voor meer verjaardagen te voegen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407