Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Memorial Day Weekend in LA: een miljoen redenen waarom u dit weekend niet de stad uit moet gaan

Ooit afgevraagd over al die ingrediënten in Halo Top? Ja, ook wij

 1. Degenen onder u die van Latijnse mannen houden (d.w.z. dames naar ons hart) hebben tegenwoordig veel opties. Kies uit de L.A. En Vivo Block Party in het Nokia Theater L.A. Live, het Hola Mexico Film Festival in Hollywood of de Memorial Weekend Party in Pink Taco in Century City. De super ambitieuze onder jullie kunnen alle drie raken!

 2. Omdat je het hele weekend zo goed bent geweest, geef je je over aan een gratis hamburger in de Burger Lounge in West Hollywood (die ze de hele dag zullen serveren). Later - voordat je je hoofd het kussen laat raken - doe je mee aan onze nieuwste wedstrijd met InStyle Magazine en val je in slaap met visioenen van $ 500 die in je hoofd dansen.

 3. Eerder deze week ontmoette een bergleeuw een ongelukkig einde op een straathoek op loopafstand van het hoofdkantoor van de Broke Girl's Guide. Gezien ons geluk zijn we enigszins geschokt dat we niet werden opgegeten door het avontuurlijke roofdier, dus we gaan door en gebruiken het feit dat we leven als een excuus om dit weekend van Memorial Day echt uit te blazen. Dit is wat we hebben gepland ...

 4. Slootwerk vroeg om de eerste dag van de pop-upwinkel voor de Karen Walker-bril bij TenOverSix te bekijken. De prachtige specificaties zijn echter prijzig, dus hoewel je ze kunt bewonderen, raden we een aankoop niet aan. Als je genoeg hebt van window-shopping, ga dan naar LACMA om wat live jazz te vangen en ga dan naar de New Beverly Cinema voor de eerste avond van de David Lynch retrospective. Als je nog steeds wakker bent tegen de tijd dat de aftiteling begint, stop dan bij het Pico Robertson-blokfeest voor wat foodtruck-actie en eindig de nacht op het fantastische AWOL-feest het hele weekend door op de Roosevelt.

 5. Uitgeput van het omgaan met de psychopaat die zichzelf uw baas noemt, en hopend op een zachte avond? Ga naar Culver City en pak een snack uit het geheime menu van Fraiche, een drankje van de Blind Barber of iets lekkers uit het onlangs geopende Copenhagen Pastry. Vang dan een 20:00 uur. vertoning van de klassieke (we maken geen grapje) film Center Stage, die speelt in Your Neighborhood Studio.

 6. Vroeg wakker worden (we beloven het, het zal het waard zijn) voor deze 09:00 Decadent Raw Foods kookcursus in Sun Cafe. Ga vervolgens naar de Geffen Contemporary op MOCA voor de openingsdag van Ends of the Earth: Land Art tot 1974, en ga dan naar Sunset Junction voor de uitgebreide selectie van lokale bands, komedie, literatuur, artiesten, foodtrucks en winkelen bij het Silver Lake Jubilee.

 7. Als grote muziekfestivals je paniekaanvallen bezorgen, ga dan naar het centrum voor bordspellen + cocktails en pak dan het diner bij de pas geopende Eat.Drink.Americano. Na het diner, beleef je je prom (sans afschuwelijke tafjurk) opnieuw tijdens de Degenerate Prom WTF Art Show. Of vang een 20:30 uur screening van Napoleon Dynamite op het Street Food Cinema-festival (maar vergeet niet de $ 50 seizoenspas te pakken voordat je vertrekt). Als je geluk hebt - of gewoon veel te veel hebt gedronken tijdens bordspellen - zet je een beweging neer in de Napoleon Dynamite dance-off wedstrijd.

 8. Om niet te wijzen, maar we gaan wedden dat u gisteravond meer hebt gegeten en gedronken dan uw eerlijke aandeel. Los de situatie op door alles af te wikkelen (wishful thinking) in het gratis Santa Monica Beach Boot Camp om 10.30 uur. Ga vervolgens verder met de cyclus door direct naar Ozumo te gaan voor hun bodemloze Hawaiiaanse brunch. Blijf daarna rond Santa Monica en volg alle coole kinderen naar de Jurassic Park-triple-functie die om 17:00 uur in de Aero speelt

 9. Degenen die consequent kiezen voor winkeltherapie boven fysieke activiteit, moeten overslaan op bootcamp en in plaats daarvan hun dag beginnen in het Beverly Center Bloomingdale's voor een gratis voordeel wenkbrauw waxen met elke aankoop van $ 50. Ga vervolgens naar het gratis concert van Playboy Jazz Festival in Baldwin Hills en stop daarna bij Post Beam voor het avondeten, tenzij je op weg bent naar het open huis van de Scientology Kerk (?).

 10. Als het idee dat je Baldwin Hills bereikt net zo geloofwaardig is als een monster van Loch Ness op de grachten van Venetië, ga dan in plaats daarvan naar Katana voor de openingsdag van hun jaarlijkse Red Sun BBQ Garden. Stop tijdens zonsondergang bij Mirabelle, waar de nieuwe cocktailartiest in residentie "The Mirabelle" zal maken - Fresno chili wodka met appel-, lavendel- en citroengraslimonade - voor slechts $ 1,97. Dans daarna je hart uit tijdens de Smiths / Morrissey-nacht in de Echoplex.

 11. Tenzij je zo erg bent van het bootcamp van gisteren dat het opheffen van de afstandsbediening vermoeiend is, ga je naar West L.A. voor de Walk a Warriors 5K om 8 uur. Pronk vervolgens met die fit bod op de W Hotel Pool Party van 11.00 - 18.00 uur, of schommel langs het Jazz Reggae Festival op UCLA om te luisteren naar Shaggy (herinner je hem?!?).

 12. FOTO'S VOOR HET WEEKEND VOORUIT:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407