Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Monoi-olie is de sexier neef van kokosolie (FOTO'S)

12 Offbeat Smoothie-recepten om u uit uw Rut te halen

 1. Monoi-olie wordt volgens het Monoi-instituut beschouwd als de 'heilige olie van de Polynesiërs', omdat het traditioneel door priesters werd gebruikt in erediensten om pasgeborenen te zalven en objecten te zuiveren. Het wordt gekweekt door Tiare Tahiti-bloesems (een exotische gardenia) te weken in geraffineerde kokosolie. Dit produceert een lichte en geurige olie met immense kalmerende en hydraterende eigenschappen. En het was dit proces dat Carol's Daughter-oprichter Lisa Price tot mono-olie aantrok.

 2. "Gardenia's zijn altijd een van mijn meest favoriete bloemen geweest en ik had gelezen over een heilig, oud ritueel dat ze gebruikte op de Polynesische eilanden," vertelde Price ons. "Ik werd zo overweldigd door het intrigerende verhaal en de prachtige geur dat ik meer wilde weten over de geschiedenis en de doeltreffendheid."

 3. Ze legde uit: "Vrouwen doen [!mono-olie

 4. Price introduceerde in 2011 een haarverzorgingscollectie geïnspireerd op mono-olie met een shampoo, conditioner en masker. De lijn is de afgelopen jaren gegroeid met een split-end sealer en anti-breukspray.

 5. "Monoi-olie is ongeëvenaard in zijn natuurlijke kracht om te genezen en te herstellen," zei Price. "Maar ik vind het vooral nuttig bij gebruik op het haar. De intensief herstellende eigenschappen versterken het haar van binnenuit na slechts één gebruik - genezing en het voorkomen van haarbeschadiging, van wortel tot einde."

 6. Dermatoloog Dr. Whitney Bowe ondersteunt deze bewering door ons te vertellen: "Monoi-olie bevat kokosolie, waarvan is aangetoond dat het enorme hydraterende voordelen heeft voor de huid en het haar. De essentiële vetzuren in kokosnoot olie, zoals laurinezuur, kan haarbeschadiging herstellen en de glans verhogen. "

 7. De schoonheidsvoordelen van Monoi-olie breiden zich verder uit dan de hoofdhuid, volgens Dr. Bowe. "Kokosolie zit vol met beschermende antioxidanten zoals vitamine E en ferulazuur, een plantaardig ontstekingsremmend middel dat vrije radicalen neutraliseert, tekenen van veroudering bestrijdt en bepaalde huidaandoeningen behandelt die vatbaar zijn voor infecties, met name atopische dermatitis," zei ze.

 8. Dr. Bowe beveelt aan om mono-olie te slikken na het douchen om vocht vast te houden, vooral op die gebieden die de neiging hebben om droog te worden, zoals je hielen en ellebogen. Het toevoegen van een paar druppels mono-olie aan een warm bad zorgt ook voor een ontspannend nachtelijk ritueel. Het kan zelfs worden gebruikt voor een diepe weefselmassage.

 9. Nu je nog een geheim hebt geleerd over sexy (en gezond) haar en huid, wil je monoi-olie eens proberen?

 10. Bekijk onze Monoi-olieproducten in de onderstaande diavoorstelling:

 11. Monoi-olie wordt volgens het Monoi-instituut beschouwd als de 'heilige olie van de Polynesiërs', omdat het traditioneel door priesters werd gebruikt in erediensten om pasgeborenen te zalven en objecten te zuiveren. Het wordt gekweekt door Tiare Tahiti-bloesems (een exotische gardenia) te weken in geraffineerde kokosolie. Dit produceert een lichte en geurige olie met immense kalmerende en hydraterende eigenschappen. En het was dit proces dat Carol's Daughter-oprichter Lisa Price tot mono-olie aantrok.

 12. "Gardenia's zijn altijd een van mijn meest favoriete bloemen geweest en ik had gelezen over een heilig, oud ritueel dat ze gebruikte op de Polynesische eilanden," vertelde Price ons. "Ik werd zo overweldigd door het intrigerende verhaal en de prachtige geur dat ik meer wilde weten over de geschiedenis en de doeltreffendheid."

 13. Ze legde uit: "Vrouwen doen [!mono-olie

 14. Price introduceerde in 2011 een haarverzorgingscollectie geïnspireerd op mono-olie met een shampoo, conditioner en masker. De lijn is de afgelopen jaren gegroeid met een split-end sealer en anti-breukspray.

 15. "Monoi-olie is ongeëvenaard in zijn natuurlijke kracht om te genezen en te herstellen," zei Price. "Maar ik vind het vooral nuttig bij gebruik op het haar. De intensief herstellende eigenschappen versterken het haar van binnenuit na slechts één gebruik - genezing en het voorkomen van haarbeschadiging, van wortel tot einde."

 16. Dermatoloog Dr. Whitney Bowe ondersteunt deze bewering door ons te vertellen: "Monoi-olie bevat kokosolie, waarvan is aangetoond dat het enorme hydraterende voordelen heeft voor de huid en het haar. De essentiële vetzuren in kokosnoot olie, zoals laurinezuur, kan haarbeschadiging herstellen en de glans verhogen. "Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407