Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Nationale dag voor personeelsvoordelen: de beste vakantie waar u nog nooit van hebt gehoord

Er is een uitleg waarom u altijd ziek wordt tijdens vrije tijd

 1. Elk jaar in april rolt de Nationale Dag van de Personeelsbeloningen rond, een in het hele land erkende vakantie die mensen eert die werken in de sector van de personeelsbeloningen. De voordelen die uw werkplek biedt voor werknemers, komen u misschien niet regelmatig te binnen, maar ze spelen waarschijnlijk een grote rol bij het gezond en financieel veilig houden van u. Dus vier deze dag met werknemersvoordelen (4 april 2016) door optimaal te profiteren van de voordelen van uw bedrijf voor werknemers. Hier zijn enkele voorbeelden om u op weg te helpen:

 2. 1. Wanneer uw financiën slap zijn en u moet werken aan uw fiscale fitheid - Tweederde van de werkgevers biedt financiële educatie om werknemers te helpen hun persoonlijke financiën te beheren.

 3. 2. Wanneer u uw fitness- en gewichtsverliesdoelstelling wilt verhogen - biedt bijna 40% gezondheidscoaching, gezonde voedingskeuzes en programma's voor gewichtsverlies / -management.

 4. 3. Wanneer u naast de griep wilt bieden, biedt 71% van de werkplekken een gratis of kortingsprogramma tegen griep.

 5. 4. Wanneer het tijd is om je slechte gewoonte in de maling te nemen - 54% biedt stoppen met roken-programma's aan.

 6. 5. Als je het casual wilt houden - 21% biedt de hele week een casual kledingcode en 40% biedt alleen casual kleding op vrijdag.

 7. 6. Als je het volgende niveau wilt bereiken, biedt 83% van de organisaties educatieve ondersteuning of collegegeld.

 8. 8. Wanneer uw financiële toekomst er duister uitziet, biedt 64% van de organisaties een 401 (k) -plan en 40% biedt een vaste passende bijdrage voor uw pensioenaccount.

 9. 10. Wanneer u een pick-up nodig heeft om uw dag door te komen - biedt 62% koffieservice. Op een afzonderlijke, maar gerelateerde opmerking, biedt 5% van de werkplekken slaapruimtes.

 10. Ga op pad en vier de nationale dag voor personeelsvoordelen. Dit jaar moedigt de International Foundation of Employee Benefit Plans u aan om de dag te vieren door uw financiële conditie op te voeren (hier is een afspeellijst om u nog gemotiveerder te maken). Lees meer over de beste vakantie waar je nog nooit van hebt gehoord op www.ifebp.org/benefitsday.

 11. Elk jaar in april rolt de Nationale Dag van de Personeelsbeloningen rond, een in het hele land erkende vakantie die mensen eert die werken in de sector van de personeelsbeloningen. De voordelen die uw werkplek biedt voor werknemers, komen u misschien niet regelmatig te binnen, maar ze spelen waarschijnlijk een grote rol bij het gezond en financieel veilig houden van u. Dus vier deze dag met werknemersvoordelen (4 april 2016) door optimaal te profiteren van de voordelen van uw bedrijf voor werknemers. Hier zijn enkele voorbeelden om u op weg te helpen:

 12. 1. Wanneer uw financiën slap zijn en u moet werken aan uw fiscale fitheid - Tweederde van de werkgevers biedt financiële educatie om werknemers te helpen hun persoonlijke financiën te beheren.

 13. 2. Wanneer u uw fitness- en gewichtsverliesdoelstelling wilt verhogen - biedt bijna 40% gezondheidscoaching, gezonde voedingskeuzes en programma's voor gewichtsverlies / -management.

 14. 3. Wanneer u naast de griep wilt bieden, biedt 71% van de werkplekken een gratis of kortingsprogramma tegen griep.

 15. 4. Wanneer het tijd is om je slechte gewoonte in de maling te nemen - 54% biedt stoppen met roken-programma's aan.

 16. 5. Als je het casual wilt houden - 21% biedt de hele week een casual kledingcode en 40% biedt alleen casual kleding op vrijdag.

 17. 6. Als je het volgende niveau wilt bereiken, biedt 83% van de organisaties educatieve ondersteuning of collegegeld.

 18. 8. Wanneer uw financiële toekomst er duister uitziet, biedt 64% van de organisaties een 401 (k) -plan en 40% biedt een vaste passende bijdrage voor uw pensioenaccount.

 19. 10. Wanneer u een pick-up nodig heeft om uw dag door te komen - biedt 62% koffieservice. Op een afzonderlijke, maar gerelateerde opmerking, biedt 5% van de werkplekken slaapruimtes.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407