Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Natuurlijk van Tan afkomen

Moet ik probiotica toevoegen?

 1. Of het nu gaat om een ​​voor de hand liggende boer, of een zonnebank-verkeerd-situatie, het verminderen van de huidtintvariaties geassocieerd met het bruinen is heel eenvoudig, maar kan enige tijd duren. De lange zomerdagen bieden vele uren intens zonlicht zodat u kunt genieten van het maken van herinneringen met vrienden en familie, of gewoon kunt genieten van een warme middag. Deze dagelijkse blootstelling aan UVA- en UVB-stralen van de zon veroorzaakt een reactie met de melatonine van de huid, waardoor de huidtint donkerder wordt op de gebieden die het meest worden blootgesteld aan het zonlicht. Je kunt na verloop van tijd van een donkere kleur afkomen.

 2. Vermijd uitgebreide blootstelling aan direct zonlicht van 10.00 tot 15.00 uur. Deze uren bieden de meest intense blootstelling aan de zon en kunnen uitgebreide reacties op de huidskleur en een ongunstige algehele gezondheid van de huid veroorzaken. Geniet 's ochtends van de zon voor een wandeling, of' s avonds wanneer de intensiteit lager is, stelt personeel van NSC.org voor.

 3. Breng zonnebrandcrème van SPF 35 of meer aan op uw gezicht, nek, armen en benen, of een ander gebied waar u wilt dat de kleur wordt geëlimineerd en dat wat kan worden blootgesteld aan zonlicht, beveelt personeel aan met CosmeticsDesign.com. Zelfs bewolking beschermt niet tegen de krachtige aanraking van de zon, dus bescherm uw huid tegen verder bruinen door voldoende zonnebrandcrème te gebruiken.

 4. Draag kleding die de donkere huid bedekt en beschermt die u wilt herstellen naar de normale huidskleur. De harde stralen van de zon hebben moeite met het doorboren van de lagen katoen of polyester die het lichaam bedekken. Draag gepaste kleding wanneer u op pad bent om verdere blootstelling te voorkomen.

 5. Scrub en exfolieer uw huid onder de douche om de andere dag. Hiermee worden dode huidcellen verwijderd en wordt het celverloop bevorderd om nieuwe huid zichtbaar te maken, leg het personeel uit met Living.Health.com. Gebruik zachte exfoliërende crèmes in combinatie met een luffaspons of een natuurlijke borstel voor het borstelen van de huid.

 6. Of het nu gaat om een ​​voor de hand liggende boer, of een zonnebank-verkeerd-situatie, het verminderen van de huidtintvariaties geassocieerd met het bruinen is heel eenvoudig, maar kan enige tijd duren. De lange zomerdagen bieden vele uren intens zonlicht zodat u kunt genieten van het maken van herinneringen met vrienden en familie, of gewoon kunt genieten van een warme middag. Deze dagelijkse blootstelling aan UVA- en UVB-stralen van de zon veroorzaakt een reactie met de melatonine van de huid, waardoor de huidtint donkerder wordt op de gebieden die het meest worden blootgesteld aan het zonlicht. Je kunt na verloop van tijd van een donkere kleur afkomen.

 7. Vermijd uitgebreide blootstelling aan direct zonlicht van 10.00 tot 15.00 uur. Deze uren bieden de meest intense blootstelling aan de zon en kunnen uitgebreide reacties op de huidskleur en een ongunstige algehele gezondheid van de huid veroorzaken. Geniet 's ochtends van de zon voor een wandeling, of' s avonds wanneer de intensiteit lager is, stelt personeel van NSC.org voor.

 8. Breng zonnebrandcrème van SPF 35 of meer aan op uw gezicht, nek, armen en benen, of een ander gebied waar u wilt dat de kleur wordt geëlimineerd en dat wat kan worden blootgesteld aan zonlicht, beveelt personeel aan met CosmeticsDesign.com. Zelfs bewolking beschermt niet tegen de krachtige aanraking van de zon, dus bescherm uw huid tegen verder bruinen door voldoende zonnebrandcrème te gebruiken.

 9. Draag kleding die de donkere huid bedekt en beschermt die u wilt herstellen naar de normale huidskleur. De harde stralen van de zon hebben moeite met het doorboren van de lagen katoen of polyester die het lichaam bedekken. Draag gepaste kleding wanneer u op pad bent om verdere blootstelling te voorkomen.

 10. Scrub en exfolieer uw huid onder de douche om de andere dag. Hiermee worden dode huidcellen verwijderd en wordt het celverloop bevorderd om nieuwe huid zichtbaar te maken, leg het personeel uit met Living.Health.com. Gebruik zachte exfoliërende crèmes in combinatie met een luffaspons of een natuurlijke borstel voor het borstelen van de huid.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407