Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


New York Times Staffers om 'Informational Picket' te contracteren over contract

12 Offbeat Smoothie-recepten om u uit uw Rut te halen

 1. Medewerkers van de New York Times zullen woensdagmiddag buiten hun gebouw ophalen met borden en flyers.

 2. Volgens een persbericht van The Huffington Post: "Het personeel van Times zal vanaf 16.00 uur borden doorgeven en informatieve literatuur doorgeven aan andere werknemers en het publiek tot 5.30 uur. De evenement is alleen informatief en is geen taakactie of een poging om werknemers te stoppen met werken. "

 3. Grant Glickson, voorzitter van de krant Guild of New York at the Times, kondigde het plan dinsdag aan de staf aan. Hij drong er bij medewerkers op aan om mee te doen en te schrijven: "Het is tijd om onze boodschap buiten het gebouw te brengen."

 4. De verhuizing valt samen met een inspanning op sociale media. Times-medewerkers gingen woensdag naar Twitter en schreven: "Retweet dit om ondersteuning te tonen voor @nytimes-journalisten die vechten tegen lonen en bezuinigingen op #saveourtimes."

 5. Medewerkers zeiden dat de situatie "giftig wordt" in een open brief aan uitgever Arthur Sulzberger Jr. "De woede in de nieuwskamer groeit met de dag", luidde het. "Eerlijke compensatie - lonen en voordelen die we meer dan verdiend hebben en die het bedrijf zich kan veroorloven om te betalen - vormt de kern ervan."

 6. De initiatieven van woensdag wijzen op de bereidheid van de vakbond om haar strijd voor het publiek te voeren. Het management van Guild en Times heeft de afgelopen twintig maanden gevochten over een nieuw contract. Het geschil heeft vele wendingen genomen, waaronder een staking van medewerkers eerder deze maand.

 7. Nu overwegen medewerkers van Times een byline-aanval. De twee partijen zijn momenteel in bemiddeling om de impasse te helpen doorbreken onder andere pensioenregelingen, lonen en gezondheidszorg.

 8. Het piket komt slechts twee dagen nadat vakbondsleden de nieuwe CEO Mark Thompson verwelkomden met een groepsfoto (hierboven weergegeven). Het bericht was "bedoeld om vriendelijk te zijn", volgens Times wetenschapscorrespondent Donald G. McNeil Jr., "maar om hetzelfde bericht te verzenden [!als de staking

 9. Klik hier om de volledige tekst van de open brief van de werknemers aan Times management te lezen.

 10. Medewerkers van de New York Times zullen woensdagmiddag buiten hun gebouw ophalen met borden en flyers.

 11. Volgens een persbericht van The Huffington Post: "Het personeel van Times zal vanaf 16.00 uur borden doorgeven en informatieve literatuur doorgeven aan andere werknemers en het publiek tot 5.30 uur. De evenement is alleen informatief en is geen taakactie of een poging om werknemers te stoppen met werken. "

 12. Grant Glickson, voorzitter van de krant Guild of New York at the Times, kondigde het plan dinsdag aan de staf aan. Hij drong er bij medewerkers op aan om mee te doen en te schrijven: "Het is tijd om onze boodschap buiten het gebouw te brengen."

 13. De verhuizing valt samen met een inspanning op sociale media. Times-medewerkers gingen woensdag naar Twitter en schreven: "Retweet dit om ondersteuning te tonen voor @nytimes-journalisten die vechten tegen lonen en bezuinigingen op #saveourtimes."

 14. Medewerkers zeiden dat de situatie "giftig wordt" in een open brief aan uitgever Arthur Sulzberger Jr. "De woede in de nieuwskamer groeit met de dag", luidde het. "Eerlijke compensatie - lonen en voordelen die we meer dan verdiend hebben en die het bedrijf zich kan veroorloven om te betalen - vormt de kern ervan."

 15. De initiatieven van woensdag wijzen op de bereidheid van de vakbond om haar strijd voor het publiek te voeren. Het management van Guild en Times heeft de afgelopen twintig maanden gevochten over een nieuw contract. Het geschil heeft vele wendingen genomen, waaronder een staking van medewerkers eerder deze maand.

 16. Nu overwegen medewerkers van Times een byline-aanval. De twee partijen zijn momenteel in bemiddeling om de impasse te helpen doorbreken onder andere pensioenregelingen, lonen en gezondheidszorg.

 17. Het piket komt slechts twee dagen nadat vakbondsleden de nieuwe CEO Mark Thompson verwelkomden met een groepsfoto (hierboven weergegeven). Het bericht was "bedoeld om vriendelijk te zijn", volgens Times wetenschapscorrespondent Donald G. McNeil Jr., "maar om hetzelfde bericht te verzenden [!als de staking

 18. Klik hier om de volledige tekst van de open brief van de werknemers aan Times management te lezen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407