Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Onafhankelijkheidsdag door de ogen van een overlevende van borstkanker

IN VERBAND ...

 1. 4 juli was altijd een groot feest in ons land om onze onafhankelijkheid van Engeland zoveel eeuwen geleden te herdenken. Er zijn optochten en cook outs en vuurwerk in overvloed. Veel mensen reizen op dit moment omdat de kinderen niet naar school gaan en de vakantie zorgt voor een extra vakantiedag. Maar ik kan het niet helpen, maar vraag me af of de ware betekenis van de vakantie vaak verloren gaat te midden van deze luie, wazige dag van de zomer.

 2. Ik neem aan dat de jaren verstrijken, ik kan het niet helpen dat ik zo veel meer waarde hecht aan de vrijheden en onafhankelijkheid die we in dit land hebben. We kunnen geloven en oefenen in alle politieke en religieuze en persoonlijke overtuigingen die we hebben. We hebben tal van voordelen die worden gerealiseerd door vrije concurrentie op de markt en de mogelijkheid om onze eigen bedrijven te bezitten als onderdeel van onze gratis bedrijfssystemen. En een uitgroei hiervan die ik als borstkankerpatiënt ben gaan waarderen, is dat ik opties heb voor behandeling en reconstructie die vrouwen in andere landen niet kennen en misschien nooit kunnen openen.

 3. Terwijl ik contact maak met meer mensen van over de hele wereld, heb ik ontdekt dat veel mensen weinig of geen mogelijkheden hebben voor behandelingen van kanker, laat staan ​​reconstructie na de operatie. We zijn zo gelukkig dat als gevolg van ons gratis enterprise-systeem, bedrijven constant werken aan een remedie voor alle soorten kankers en voortdurend nieuwe behandelingen onderzoeken om de overlevingskansen te verhogen met nieuwe medicijnen en behandelingen. We merken dat steeds meer mensen de kansen en het leven verslaan die een veel betere kwaliteit hebben dan wat een paar jaar geleden had kunnen worden gedacht. Deze kansen zijn het resultaat van de vrijheden die we in dit land hebben die anderen misschien nooit zullen weten. Voor mij is dit wat onze voorouders hebben gevochten om voor ons te zorgen, zodat we de levens en de toekomst hebben die we vandaag zien.

 4. Dus voor mij zal ik dit jaar op 4 juli op een heel andere manier vieren. Ik realiseer me en erken dat we een vrij land en een vrije samenleving hebben die onze voorouders voor ons hebben verzekerd, maar er is zoveel meer dat ze voor ons hebben gedaan dat meestal niet wordt erkend. Onze vrije ondernemingsmaatschappij heeft me een leven en een levensstijl gegeven die velen zich alleen maar kunnen voorstellen. Ik heb de mogelijkheid om voedsel en onderdak te krijgen en zowat alles wat ik van een open marktplaats wil verkrijgen. Ik kan een baan veiligstellen met een inkomen dat geschikt is voor mij als ik bereid ben om te studeren en hard te werken wanneer ik de kansen krijg. Ik kan voor mezelf het perfecte leven voor me creëren vanwege de vrijheden die we elke dag genieten in dit land.

 5. Daarom ga ik dit jaar op 4 juli niet alleen ons land en alles wat we als land hebben doorstaan ​​vieren om onze vrijheid te waarborgen en te behouden, maar ook de rechten en kansen die we ook genieten. We zijn gewoon zo gelukkig Amerikanen te zijn en dat is voor mij zeker het vieren waard.

 6. 4 juli was altijd een groot feest in ons land om onze onafhankelijkheid van Engeland zoveel eeuwen geleden te herdenken. Er zijn optochten en cook outs en vuurwerk in overvloed. Veel mensen reizen op dit moment omdat de kinderen niet naar school gaan en de vakantie zorgt voor een extra vakantiedag. Maar ik kan het niet helpen, maar vraag me af of de ware betekenis van de vakantie vaak verloren gaat te midden van deze luie, wazige dag van de zomer.

 7. Ik neem aan dat de jaren verstrijken, ik kan het niet helpen dat ik zo veel meer waarde hecht aan de vrijheden en onafhankelijkheid die we in dit land hebben. We kunnen geloven en oefenen in alle politieke en religieuze en persoonlijke overtuigingen die we hebben. We hebben tal van voordelen die worden gerealiseerd door vrije concurrentie op de markt en de mogelijkheid om onze eigen bedrijven te bezitten als onderdeel van onze gratis bedrijfssystemen. En een uitgroei hiervan die ik als borstkankerpatiënt ben gaan waarderen, is dat ik opties heb voor behandeling en reconstructie die vrouwen in andere landen niet kennen en misschien nooit kunnen openen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407