Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Ontvangers van voedselzegels gewaarschuwd om vroege betalingen te budgetteren bij afsluiten

Ga gewoon.

 1. Amerikanen die voedselbonnen ontvangen, krijgen hun volgende ronde van uitkeringen vroeg, maar staten waarschuwen hen om verstandig te besteden naarmate de sluiting van de regering vordert.

 2. Ondanks onzekerheid over de financiering van het Supplemental Nutrition Assistance Program, heeft het ministerie van Landbouw vorige week aangekondigd dat het ervoor zou zorgen dat de deelnemers hun februari-voordelen vroeg ontvingen. Er was echter geen garantie wanneer toekomstige betalingen zullen worden gedaan tenzij de overheid heropent.

 3. De Association of Arizona Food Banks adviseerde SNAP-ontvangers in de staat dat de voordelen van volgende maand tegen 20 januari zichtbaar zouden zijn, maar dat extra fondsen mogelijk pas in de eerste week van maart zouden arriveren. Dat zou kunnen betekenen dat degenen die op SNAP vertrouwen, voordelen moeten hebben die meer dan een maand duren tussen de betalingen. De vereniging waarschuwde de deelnemers dat ze "mogelijk geen voordelen meer zouden krijgen" totdat de regering is heropend.

 4. Een bericht van het Department of Social Services in Californië aan de welzijnsdirecteuren van de provincie verklaarde dat SNAP-ontvangers hun betalingen tussen 16 en 20 januari konden verwachten, maar zei dat er geen assurance-fondsen beschikbaar zouden zijn in Maart. Het bureau adviseerde SNAP-ontvangers "u moet uw voedselbudget plannen, wetende dat deze voordelen de enige voordelen zijn die tot eind februari worden geboden."

 5. Texas adviseerde ook dat er "onzekerheid was over de toekomstige financiering van het federale programma", aldus Dr. Courtney N. Phillips, uitvoerend commissaris voor gezondheid en menselijke diensten.

 6. Meer dan 42 miljoen mensen in het hele land ontvangen SNAP-voordelen in een jaar, volgens Feeding America, een non-profit gericht op het beëindigen van honger.

 7. Amerikanen die voedselbonnen ontvangen, krijgen hun volgende ronde van uitkeringen vroeg, maar staten waarschuwen hen om verstandig te besteden naarmate de sluiting van de regering vordert.

 8. Ondanks onzekerheid over de financiering van het Supplemental Nutrition Assistance Program, heeft het ministerie van Landbouw vorige week aangekondigd dat het ervoor zou zorgen dat de deelnemers hun februari-voordelen vroeg ontvingen. Er was echter geen garantie wanneer toekomstige betalingen zullen worden gedaan tenzij de overheid heropent.

 9. De Association of Arizona Food Banks adviseerde SNAP-ontvangers in de staat dat de voordelen van volgende maand tegen 20 januari zichtbaar zouden zijn, maar dat extra fondsen mogelijk pas in de eerste week van maart zouden arriveren. Dat zou kunnen betekenen dat degenen die op SNAP vertrouwen, voordelen moeten hebben die meer dan een maand duren tussen de betalingen. De vereniging waarschuwde de deelnemers dat ze "mogelijk geen voordelen meer zouden krijgen" totdat de regering is heropend.

 10. Een bericht van het Department of Social Services in Californië aan de welzijnsdirecteuren van de provincie verklaarde dat SNAP-ontvangers hun betalingen tussen 16 en 20 januari konden verwachten, maar zei dat er geen assurance-fondsen beschikbaar zouden zijn in Maart. Het bureau adviseerde SNAP-ontvangers "u moet uw voedselbudget plannen, wetende dat deze voordelen de enige voordelen zijn die tot eind februari worden geboden."

 11. Texas adviseerde ook dat er "onzekerheid was over de toekomstige financiering van het federale programma", aldus Dr. Courtney N. Phillips, uitvoerend commissaris voor gezondheid en menselijke diensten.

 12. Meer dan 42 miljoen mensen in het hele land ontvangen SNAP-voordelen in een jaar, volgens Feeding America, een non-profit gericht op het beëindigen van honger.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407