Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Op 28 december eindigen de WW-uitkeringen voor 1,3 miljoen gezinnen - Vrolijk kerstfeest van de GOP

# 6 Clean Home

 1. Drie dagen na Kerstmis eindigen de werkloosheidsuitkeringen voor 1,3 miljoen mensen die hun wettelijke werkloosheidsuitkering hebben uitgeput, maar nog steeds geen baan kunnen vinden.

 2. Om in aanmerking te komen voor een werkloosheidsuitkering, moet u actief op zoek zijn naar een baan. Vrijwel al deze mensen werken liever, maar kunnen in de huidige economie geen baan vinden waar voor elke beschikbare baan drie sollicitanten zijn.

 3. Maar toen de budgettaire deal in de afgelopen weken in het Congres werd onderhandeld, weigerden Republikeinse onderhandelaars ermee in te stemmen die werkloosheidsuitkeringen voort te zetten. En tegelijkertijd eisten ze de voortzetting van belastingvoordelen voor grote oliemaatschappijen en mazen voor Wall Street-miljardairs die hun inkomsten uit hedgefondsen halen.

 4. Vrolijk kerstfeest van de GOP.

 5. Natuurlijk komt dit soort kerstsfeer van dezelfde bende die routinematig de versleten aanklacht sleept die progressieven en democraten voeren in een 'oorlog tegen Kerstmis'. Misschien moet iemand Republikeinse congresleden dwingen om "A Christmas Carol" te laten zien en dan uitleggen waarom zij denken dat Ebenezer Scrooge de held is.

 6. Extreem rechts, dat nu de GOP domineert, heeft het afgelopen decennium een ​​echte oorlog gevoerd tegen de waarden die we met Kerstmis vieren.

 7. In het geval ze het gemist hebben, gaat Kerstmis over het geven en delen en houden van je buurman. Het gaat over familie. Kerstmis heeft niets te maken met hebzucht of egoïsme of het betalen van armoedelonen aan mensen, zodat u uw winst kunt maximaliseren.

 8. De kerstsfeer gaat niet over het afsnijden van een economische levenslijn voor meer dan een miljoen mensen, zodat de rijksten in het land kunnen blijven bloeien boven het verbeelding. En vergeet niet dat veel van diezelfde rijke mensen die het zo goed doen, persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de roekeloosheid die de Grote Recessie veroorzaakte en de banen kosten van degenen wier werkloosheidsuitkeringen ze nu geloven dat we "niet langer kunnen betalen"

 9. Je hoort veel van de rechtervleugel over het moeten maken van "moeilijke keuzes" omdat sommige dingen "we ons gewoon niet kunnen veroorloven." Ironisch genoeg omvatten die "dingen die we ons niet kunnen veroorloven" nooit de dingen die de rijksten ten goede komen. [! 4937 => 1140 = 1!

 10. Dat is erg genoeg. Maar dan erop te staan ​​dat ons land "het zich niet kan veroorloven" om werkloosheidsuitkeringen te blijven betalen aan mensen die geen baan kunnen vinden - en trouwens - hun uitkeringen drie dagen na Kerstmis afsnijden - dat is een schande.

 11. Velen aan de rechterkant hebben zo weinig contact met gewone Amerikanen dat ze beweren dat het verstrekken van werkloosheidsuitkeringen mensen "afhankelijk" maakt. Dit negeert natuurlijk volledig het feit dat je om in aanmerking te komen moet hebben gewerkt en je baan moet hebben verloren zonder je eigen schuld; je moet actief op zoek zijn naar werk; en de maximale voordelen in veel staten zijn erg laag.

 12. Vraag de broers Koch om een ​​gezin te steunen met het maximale voordeel van $ 258 per week in Louisiana, of het maximale voordeel van $ 275 per week in Florida - of zelfs het maximale voordeel van $ 524 per week in Ohio.

 13. Mensen willen geen werkloosheidsuitkering behouden. Ze willen een baan vinden die hen inkomen en voordelen biedt waarmee ze hun gezin en hun kinderen een beter leven kunnen geven. Ze willen een bijdrage leveren en voelen dat ze de moeite waard zijn om te werken. De meeste Amerikanen willen trots zijn op wat ze voor de kost doen - ze willen niet "afhankelijk" van iemand zijn.

 14. Je moet van een andere planeet zijn om te geloven dat de meeste mensen "afhankelijk" worden van een totaal inkomen van $ 275 per week.

 15. Werkloosheidsuitkeringen bieden werknemers en hun gezinnen een economisch schot in de arm om hen te helpen ontslagen te worden in een economie wanneer banen nog moeilijk te vinden zijn.

 16. In feite blijkt dat het "morele" ding om te doen - het "juiste" ding om te doen - ook het "slimme" ding is om te doen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407