Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Op zoek naar Amerika # x27; s Beste Red Velvet Cake

De slowcooker hackt hacks die je hebt gemist

 1. Iets meer dan achttien maanden geleden ondernam ik de opdracht van een gek: ik ging op zoek naar de beste Red Velvet Cake in Amerika. Ik begon overal taarten te proeven, van Seattle tot Springfield tot Santa Fe. En ik begon te werken aan een lijst met beoordelingscriteria: iets verfijnder dan mijn normale "jammie" -schaal. Ik heb contact opgenomen met veel chef-koks, bakkers, bakkerijmanagers en verschillende Red Velvet-experts (ook bekend als: moeder en haar vrienden) om een ​​lijst met te beoordelen kwaliteiten te ontwikkelen. Helaas voor mij waren hun antwoorden zo breed en gevarieerd over wat het meest essentieel was voor een ideaal rood fluweel, ik begon te verlangen naar de "yum" -schaal. Hoe kunnen al deze dingen ertoe doen - en er zoveel toe doen: de voordelen van het gebruik van kersen versus bietensap, de hoeveelheid rode kleurstof, de precieze verhouding tussen karnemelk, suiker en azijn. Ik heb mijn eerlijke hoeveelheid cakes gebakken (en gegeten), maar ik leerde snel dat Red Velvets geen eye-it type operatie was. De Amerikaanse kookkunst van James Beard verwijst naar drie verschillende soorten rode fluwelen. En laat een Red Velvet-bakker niet beginnen met de complicaties van glazuur. Ik kan nu vol vertrouwen een scriptie schrijven over het voordeel van roomkaas glazuur boven een puur botersuikerglazuur; en een over waarom een ​​botersuikerglazuur authentieker is dan zijn suikerachtige vanille-tegenhanger.

 2. Maar misschien moet ik eerst uitleggen wat deze missie heeft aangespoord. In mijn nieuwste roman, The Divorce Party, speelt Red Velvet Cake een centrale rol. De roman richt zich op een familie aan de oostkant van Long Island - die al generaties lang in de prachtige stad Montauk woont - en die nu moeite hebben om zichzelf (en hun huis) bij elkaar te houden tijdens een bepalend weekend, waarin de oudste zoon brengt zijn verloofde voor het eerst op bezoek. Een onconventioneel feest staat centraal in het weekend. En, in het middelpunt van het feest, staat een ongerepte en heerlijke Red Velvet Cake.

 3. Maar de passie van mensen voor de taart heeft me laten zien dat ik de taart niet als een deel van het verhaal van The Divorce Party kan zien. In mijn zoektocht naar The Best Red Velvet heb ik geleerd dat deze cake een eigen verhaal heeft. . . en het is emotioneel.

 4. Er is een stedelijke legende dat een bakker in het Waldorf Astoria Hotel halverwege de eeuw de allereerste Red Velvet Cake bakte. Volgens de legende vroeg een klant in het restaurant om het recept voor de unieke cake en ontving hij honderden dollars. Als vergelding verspreidde ze het recept onder al haar vrienden. Het is een charmant verhaal, maar een legende van begin tot einde. De echte geschiedenis van de oorsprong van de cake lijkt ergens in de jaren 1920 in het Amerikaanse Zuiden te beginnen. Precies wie was verantwoordelijk? Dat is nog steeds een kwestie van debat. En alle versies die ik heb gehoord, zitten vol emotie. Mijn favoriet - en degene die ik in mijn roman heb gebruikt - draait om een ​​zuidelijke bakker die een cake wilde maken die het contrast tussen goed en kwaad symboliseerde: het goede vertegenwoordigd door de lelie, wit glazuur, het kwaad vertegenwoordigd door de rode cake. Ze wilde een cake maken die een emotionele impact zou hebben op degenen die het aten, zelfs als ze niet helemaal begrepen waarom.

 5. En hoewel ik bang ben om een ​​huidige koploper te noemen in mijn eigen zoektocht, zal ik zeggen dat ik die eerste bakker in gedachten houd terwijl ik verschillende opties probeer: zoals het prachtige stuk Red Velvet Ik heb onlangs gegeten in een schilderachtig restaurant in de Eagle Rock-sectie van Los Angeles genaamd Auntie Em's Kitchen.

 6. Kan ik je vertellen waarom ik er zo van heb genoten? Misschien niet. Maar ik ben ermee bezig. En ik beloof dat het niet zomaar iets is. Het is een emotionele.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407