Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Oscarnomics 2017: The Brand Value of Awards

Ik wed dat je geen idee had hoe Quinoa eruitziet als het groeit

 1. Vorige maand startten de Golden Globes het Hollywood-awardsseizoen. Hoewel Golden Globe-winnaars slechts 40% van de tijd de Oscar hebben gewonnen, zijn sommigen van mening dat vanwege hun Globe-overwinningen La La Land en Moonlight het beste weten om de Oscar te winnen. Om de grootste omzetstijging te krijgen, worden films meestal uitgebracht en gedistribueerd in de laatste maanden van het jaar, zodat prijswinnaars het meest kunnen profiteren van de grote prijsuitreikingen, evenals disc- en online-verkopen (historisch gezien is 56% van de Oscar-genomineerden uitgebracht in november en december).

 2. Welke onderscheidingen doen de marketingproducten

 3. Naast het genereren van meer inkomsten, zijn er veel voordelen verbonden aan het winnen van prijzen. Dit zijn er slechts enkele:

 4. De prijs met de naam "Oscar"

 5. Aangezien Oscar de première-entertainmentprijs is, is het handig om te kijken hoe genomineerd en winnen bijdraagt ​​aan het succes van alle betrokkenen bij het maken en verspreiden van de toegekende films.

 6. Kostprijs van het beeldje

 7. De kosten voor het maken van een Oscar-beeldje, gemaakt van goud-geplateerd britannium, worden geschat tussen $ 500 en $ 900 - afhankelijk van de kosten van goud, dat, vanaf dit schrijven, $ 1,127 per ounce.

 8. Genomineerd worden voor een Oscar kan zich vertalen in een enorme betaaldag voor alle betrokkenen bij het maken van de film. Winnen kan veel meer opleveren. De Oscar is het iconische symbool van het merk Academy of Motion Picture Arts and Sciences dat dient om zowel de film als het talent dat betrokken is bij het maken van de film te valideren.

 9. Marketing van de films

 10. Bij gebruik in marketingcampagnes verhoogt deze validatiezegel de wens van bioscoopbezoekers om de films en het talent te eren. Het houdt de films ook langer in de bioscoop en verhoogt de kassabonnen. En het verhoogt de downstream-inkomsten van dvd-verkopen, streaming, downloads en kabel-tv-inkomsten aanzienlijk.

 11. Advertentie-inkomsten uit de uitzending

 12. Adverteren op de Oscars-uitzending levert een grote betaaldag op voor het netwerk dat de show draagt. Voor de uitzending van 26 februari 2017 verkoopt ABC een commerciële spot van 30 seconden voor $ 1,8 tot 2,2 miljoen.

 13. Uitbetaling voor het winnen

 14. Volgens IBIS World verdienden de beste fotowinnaars over vijf jaar (2008 tot en met 2012) na het winnen van de prijs $ 13,8 miljoen meer dan genomineerde films die niet wonnen. Winnaars verdienden 50,2% van de omzet van de box office voordat ze werden genomineerd, 31,8% na nominaties en vóór het winnen, en 18,1% na het winnen.

 15. In Hollywood schatten talentagenten en managers dat hun klanten een boost van 20% tot 60% krijgen voor hun volgende film als ze de prijs voor Beste Acteur of Actrice winnen - afhankelijk van de basis waar ze beginnen. Volgens schrijver en producent Stephen Follows kunnen winnaars van de beste acteurs een loonsverhoging van $ 3,9 miljoen verwachten, terwijl de winnaars van de beste actrice gemiddeld $ 500.000 verhogen. Omdat ze relatief onbekend was, verdubbelde Jennifer Lawrence haar loon na het winnen van haar eerste Oscar en het toetreden tot de A-lijst met filmsterren.

 16. Nominaties worden ook beloond

 17. Hoewel het winnen van de Oscar wonderen doet voor filmcarrières en kassabonnen, is het vaak een groot voordeel om alleen genomineerd te worden. Genomineerde films verdienen gemiddeld $ 12,7 miljoen meer dan films die niet zijn genomineerd. Volgens IBIS World hadden films die genomineerd waren voor de Best Picture Oscar van de toekenningsseizoenen van 2008 tot 2012 een gemiddeld productiebudget van $ 56,9 miljoen en verdienden ze $ 127,7 miljoen aan inkomsten uit kassa's voor een winstmarge van 55,7%. Dit is een aanzienlijk grotere winst dan het gemiddelde van de industrie van 7,5%. Genomineerde films die niet hebben gewonnen, verdienden 83,1% voordat ze werden genomineerd, 14,1% na hun nominatie en 2,8% na de prijsuitreiking.

 18. Nominaties omzetten in winst

 19. Rendement op de marketinginvestering

 20. De winnaars zijn ...Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407