Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Over de voordelen: de meest gehate vrouw van Groot-Brittannië

7. Je voeten zullen comfortabeler zijn.

 1. Denk terug aan eerder dit jaar. Een verhaal overheerste de pers over een grootmoeder die had beweerd dat ze in het bezit was van een winnend Euromillions-lottoticket. De grootmoeder in kwestie beweerde dat het ticket zelf zijn weg naar een wasmachine had gevonden en dat het was gewassen samen met haar spijkerbroek; onleesbaar geworden. Camelot wees de beweringen van de vrouw dat ze een winnaar was snel af en mevrouw Hinte bevond zich over de tabloids naast koppen die lezen dat Gran in PS33m Lotto-raadsel 'topless selfie naar trucker stuurde en vervolgens om contant geld vroeg' en Gran die ten onrechte een PS33m-jackpot claimde spat op in een jacuzzi - en daar betaal je voor.

 2. De laatste kop is een van de belangrijkste aandachtspunten van de show die ik gisteravond heb bekeken. Recht op voordelen: de meest gehate vrouw van Groot-Brittannië, mevrouw Hinte lijkt schijnbaar niet apologetisch over de voordelen die zij ontvangt.

 3. Een show die duidelijk is ontworpen om woede en emoties bij het publiek op te wekken, ik kon gewoon mijn ogen en oren niet geloven tijdens het kijken naar de urenlange, bloedstollende documentaire. Zozeer zelfs, ik moest een vinger op het toetsenbord leggen en mijn gedachten documenteren.

 4. Ik merkte dat ik zo veel tegen de tv schreeuwde dat ik niet op zijn plaats had gekeken in de Gogglebox van Channel 4. De televisie ging op een gegeven moment bijna door het raam als gevolg van mijn gloeiende woede.

 5. Het is niet alleen mevrouw Hinte die aan dit programma heeft deelgenomen (hoewel ik, gezien haar recente bekendheid, verbaasd ben dat ze niet werd gevraagd om te schitteren in een andere Channel 5-serie - Celebrity Big Brother ; Ik denk dat ze daar goed zou passen). De documentaire kijkt ook naar andere personen die een uitkering ontvangen.

 6. Suzanne Hinte wil haar versie van evenementen met betrekking tot LottoGate overbrengen. Voor dit stuk neemt ze een zacht gesproken stem aan, vertelt ze de camera in haar eigen woorden hoe ze "haar jeanszak is binnengekomen" (je zegt toch gewoon dat je je hand erin steekt?) En eruit trok wat volgens haar opgedroogde stukjes weefsel was. Het blijkt dat dit een lot was en de rest is volgens hen geschiedenis. Dit katapulteerde haar al snel tot beruchtheid om alle verkeerde redenen.

 7. Ze wil graag pronken met haar onlangs gekochte Vauxhall Astra Limited Edition Sport Coupe (verhuurd en betaald via haar maandelijkse uitkering voor een totaal van PS1.600), Suzanne vertelt de camera hoe ze moest kiezen de kleur was ze als een kind in een snoepwinkel en moest gewoon voor wit gaan omdat het meer opvalt. Het is belangrijk voor Suzanne om een ​​auto te hebben, schijnbaar een auto die maar liefst PS28.000 waard is. Maak daarvan wat je wilt.

 8. We maken kennis met Karl, een heer van in de vijftig, hij is erg trots op zijn 'vrijgezellenkussen', compleet met een stijlvol damesbroekje dat in al zijn glorie aan de muur is opgehangen . Karl lijdt aan een ademhalingsstoornis en besloot zijn baan als taxichauffeur op te geven om voordelen te ontvangen. "Om eerlijk te zijn, ik kan niet tegen het uitkeringssysteem kloppen, ze zijn goed voor mij", vertelt hij de camera. Ja, ik wed dat je Karl niet kunt, wat met je koelkast volgepakt met blikken cider en pils, compleet met tabaksproducten op het keukenblad. Hoe gaat die ademhalingsaandoening van jou om met de flikkers, liefje? "Ik besteed veel van het geld dat ik ontvang aan alcohol en sociale contacten", zegt Karl. Sta dat toe te zinken als je dit leest op weg naar je werk vanmorgen lieve lezers van mij.

 9. Aan de andere kant van het spectrum hebben we een 33-jarige alleenstaande vader; Craig. Craig woont in Bradford met zijn 7-jarige zoon Brooklyn, hij scheidde een paar jaar geleden van de moeder van zijn zoon en voedt nu zijn zoon alleen op. De uitkering die Craig ontvangt, is minder dan het inkomen dat hij ontving toen hij werkte. Zijn beslissing om te stoppen met werken heeft Craig in staat gesteld om al zijn tijd met zijn zoon door te brengen, een beslissing waarvan hij zegt dat hij blij is en betekent dat zijn zoon het goed doet op school.

 10. Craig lijkt anders dan Karl met zijn liefde voor alcohol en Suzanne met haar liefde voor haar dure sportwagen. Hij is vastberaden in zijn mening dat hij slechter af zou zijn als hij zou werken omdat hij het minimumloon zou verdienen en een aanzienlijk bedrag voor kinderopvang zou moeten betalen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407