Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Paaseierol met witte huis (VIDEO, FOTO'S, UPDATES)

20 Spot-On Tweets voor mensen die een hekel hebben aan paddestoelen

 1. * Scroll naar beneden voor VIDEO, FOTO'S en lopende UPDATES *

 2. Vandaag is de jaarlijkse Easter Egg Roll van het Witte Huis, wat één ding betekent: PARTY! Entertainment omvat uitvoeringen van Sara Bareilles, Yo Gabba Gabba, de cast van "Glee", Justin Beiber, Sesame Street, Billy Jonas, en verhalen gelezen door Reese Witherspoon, Betty DeGeneres (Ellen's moeder), Mariska Hargitay, Marian 'First Granny' Robinson , JK Rowling, Dylan Sprouse, Cole Sprouse en Apolo Ohno. Lees HIER meer over de Easter Egg Roll.

 3. SCROLL OMLAAG VOOR VIDEO

 4. UPDATES Poolrapport # 3:

 5. Nadat de eerste familie klaar was met het rollen van eieren, werd uw pooler naar de basketbal- en tennisbanen van het Witte Huis gebracht.

 6. Uw pooler telde 17 kinderen met manden en zes "Baby Goes Pro" -coaches die hen hielpen met hun balbeheersingsvaardigheden. Een van de coaches was Delaney Rudd, voorheen van de Utah Jazz.

 7. Volgens de Baby Goes Pro-website werd "Baby Goes Pro opgericht door twee moeders, kampioens tennisser Gigi Fernandez en Valerie Stern, een zelfbenoemde" voetbalmoeder ", wiens missie het was om kinderen kennis te laten maken met sport. Met dat in gedachten creëerden ze Emkei the Monkey, een vertederend geanimeerd personage dat kinderen de basis van vijf sporten leert: honkbal, tennis, basketbal, golf en voetbal. Samen willen ze kinderen de voordelen leren van het leiden van een actieve levensstijl en tegelijkertijd een generatie inspireren om te bewegen. "

 8. Rudd, Fernandez en Stern kwamen langs om te chatten met je pooler. Ze zeiden dat het Witte Huis hen vroeg om vijf sporten - basketbal, tennis, voetbal, honkbal / softbal, golf - mee te nemen naar het paasevenement.

 9. "We proberen kinderen alleen maar te inspireren om te bewegen," zei Stern.

 10. "Het is een stimulans en initiatief om kinderen in beweging te krijgen, hetzelfde als het thema van vandaag," zei Rudd. "Het is om kinderen aan het sporten te krijgen."

 11. POTUS arriveerde met veel gejuich. Een blond meisje gooide hem een ​​basketbal en hij begon onmiddellijk de bal heen en weer tussen zijn benen te druppelen. Het blonde meisje slaagde erin de bal terug te stelen en POTUS begroette de menigte.

 12. "Hoe gaat het met iedereen vandaag?" hij vroeg. Hij liep over het veld en vroeg de kinderen namen en handen schudden.

 13. Een ouder aan de zijlijn riep: "Hé Obama!" En toen ging hij om de ouders te ontmoeten en foto's te maken.

 14. POTUS kwam in de rij aan de noordkant van het veld, waar kinderen vrije worpen schoten. POTUS 'eerste schot stuiterde over de rand, een misser. Hij kwam terug in de rij. En hij liet zijn tweede schot vallen.

 15. POTUS snelde naar de zuidkant van het veld om nog meer vrije worpen te schieten. Hij juichte de kinderen toe: "Oh, dat is een goeie!" - en maakte een mand.

 16. "Ik wil gewoon dat iedereen weet dat ik zo opgewonden ben om jullie hier te hebben," zei hij. "Ik zie dat je een aantal geweldige atleten op het veld hebt. Sommigen van jullie zijn niet veel groter dan de bal, dus het is misschien een beetje moeilijk te bereiken, maar blijf erbij. Jullie zullen geweldig zijn."

 17. "Laten we?" hij moedigde de menigte aan ... "Verplaatsen!"

 18. POTUS snelde naar de rechterhoek, driepuntsmarkering op het veld. Probeer een, gemist. (Oooh!) Poging twee, gemist. (Owww!) Poging drie, swoosh. (Yaay!)

 19. En hij zwaaide tot ziens.

 20. Poolrapport # 2:

 21. POTUS leest Dr. Seuss '"Groene eieren en ham" (om voor de hand liggende redenen een favoriet van uw pooler). Ongeveer 25 kinderen verzamelden zich rond (ze werden van tevoren gewaarschuwd om "onze tushies op de grond of in onze stoelen te houden") om POTUS te horen lezen. Toen hij zich omdraaide om te gaan zitten, had Sasha plaatsgenomen maar had hij het opgegeven voor haar vader.

 22. "Ik denk dat ze dachten dat ik te oud was en dat ik moest gaan zitten," zei hij.

 23. POTUS merkte het oefeningsthema van de dag op, maar zei tegen de kinderen: "Je moet je hersenen oefenen net zoals je je lichaam traint."

 24. POTUS noemde "Green Eggs and Ham" "een van de klassiekers en voegde eraan toe:" Ik ga proberen de beste versie van Green Eggs and Ham te maken. "

 25. POTUS gebaarde wild terwijl hij las en nam de kinderen op in een lees- en antwoordtype van het boek.

 26. Pool werd geëscorteerd en op weg naar het Nats-spel. Zal op jeans kijken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407