Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pannen aanbraden heilbot

Rainbow Trout en Papillote

 1. Een veelzijdige en gemakkelijk te bereiden witte vis, heilbot combineert een lichte, zoete smaak met een stevige textuur. De vis zit ook boordevol voedingsvoordelen, waaronder veel eiwitten maar weinig calorieën, terwijl hij ook een gezonde portie kalium bevat. De milde smaak van heilbot maakt het mogelijk om te combineren met een breed scala aan kruiden, specerijen, kruiden en sauzen. Er zijn veel manieren om heilbot te bereiden; aanbraden van de pan geeft de vis een knapperige buitenkant maar zonder grote hoeveelheden olie op te nemen.

 2. Dep de heilbot droog met keukenpapier voordat u hem kookt. Overmatig vocht kan ervoor zorgen dat de vis aan de pan blijft kleven en stoom veroorzaakt, waardoor het voor de vis moeilijk wordt om een ​​knapperige buitenkant te krijgen. Breng de vis op smaak.

 3. Gebruik een koekenpan die bestand is tegen hoge temperaturen, zoals een die gemaakt is van gietijzer, roestvrij staal of aluminium.

 4. Verwarm uw koekenpan door deze op middelhoog tot hoog vuur op het fornuis te plaatsen. Voeg het gewenste type vet toe. Kies een vet dat bestand is tegen hoge temperaturen, zoals druivenpitolie, saffloerolie of koolzaadolie.

 5. Plaats de heilbot in de pan, indien nodig met de voorkant naar beneden. Druk licht op de vis met een spatel om hem plat in de pan te houden terwijl hij kookt.

 6. Laat de vis 3 tot 4 minuten koken, of totdat zich een korst op de bodem heeft gevormd. Draai de heilbot om, kook nog 1 minuut en haal hem dan van het vuur.

 7. Een veelzijdige en gemakkelijk te bereiden witte vis, heilbot combineert een lichte, zoete smaak met een stevige textuur. De vis zit ook boordevol voedingsvoordelen, waaronder veel eiwitten maar weinig calorieën, terwijl hij ook een gezonde portie kalium bevat. De milde smaak van heilbot maakt het mogelijk om te combineren met een breed scala aan kruiden, specerijen, kruiden en sauzen. Er zijn veel manieren om heilbot te bereiden; aanbraden van de pan geeft de vis een knapperige buitenkant maar zonder grote hoeveelheden olie op te nemen.

 8. Dep de heilbot droog met keukenpapier voordat u hem kookt. Overmatig vocht kan ervoor zorgen dat de vis aan de pan blijft kleven en stoom veroorzaakt, waardoor het voor de vis moeilijk wordt om een ​​knapperige buitenkant te krijgen. Breng de vis op smaak.

 9. Gebruik een koekenpan die bestand is tegen hoge temperaturen, zoals een die gemaakt is van gietijzer, roestvrij staal of aluminium.

 10. Verwarm uw koekenpan door deze op middelhoog tot hoog vuur op het fornuis te plaatsen. Voeg het gewenste type vet toe. Kies een vet dat bestand is tegen hoge temperaturen, zoals druivenpitolie, saffloerolie of koolzaadolie.

 11. Plaats de heilbot in de pan, indien nodig met de voorkant naar beneden. Druk licht op de vis met een spatel om hem plat in de pan te houden terwijl hij kookt.

 12. Laat de vis 3 tot 4 minuten koken, of totdat zich een korst op de bodem heeft gevormd. Draai de heilbot om, kook nog 1 minuut en haal hem dan van het vuur.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407