Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Patriottisme gaat over het naleven van de idealen van het land

# 6 Clean Home

 1. Patriottisme moet op de een of andere manier meer zijn dan jaarlijkse herdenkingen en rituelen. Het moet meer zijn dan iets opgeroepen wanneer de regering oorlog wil voeren. Het moet deel uitmaken van onze toegewijde toewijding aan de idealen waarop het land is gegrondvest en worstelt met de evolutie van die definitie 233 jaar nadat het voor het eerst publiekelijk werd verklaard.

 2. Byron Williams is een pastoor in Oakland en syndicaal columnist en radiopresentator voor blog-talks. Hij is de auteur van Strip Mall Patriotism: Moral Reflections of the Iraq War. E-mail hem op [email protected] of bezoek zijn website: byronspeaks.com

 3. Dit weekend markeert de jaarlijkse herdenking van de onafhankelijkheid van dit land. De ballonnen, optochten, vuurwerk, barbecues en vlaggen kunnen het feit verbergen dat toen de Stichters 233 jaar geleden hun naam op de Onafhankelijkheidsverklaring plaatsten, ze bewust een doodvonnis tekenden als hun revolutionaire inspanningen faalden.

 4. Dit feit alleen al maakt het een waardige onderneming om periodiek de vraag nieuw leven in te blazen: wat is patriottisme en hoe zou het eruit moeten zien in de 21ste eeuw?

 5. Kunnen we eenvoudig concluderen dat patriottisme liefde voor het land is? Toont het openlijk rituele handelingen aan, zoals staan ​​wanneer het volkslied wordt gespeeld bij sportevenementen, zijn hand op het hart leggen en de belofte van trouw trouwen? We hebben voorbeelden gezien dat het nalaten om deze dingen te doen, kan oproepen dat iemand niet patriottisch is.

 6. Als we niet onderzoeken wat patriottisme voor elk van ons betekent, kan het gemakkelijk worden om te concluderen dat uiterlijke ritualistische uitingen duidelijke tekenen van patriottisme zijn, terwijl iemand die besluit om grondwettelijk beschermde vrije meningsuiting uit te oefenen afwijkende mening van de overheid is schuldig aan een niet-patriottische daad.

 7. Moeilijk te geloven, maar het was niet zo lang geleden toen een verleidelijk argument naar voren werd gebracht dat suggereert dat oorlogshandelingen uniformiteit van gedachten en onbetwiste steun van het plan van de regering vereisen, tenzij men als onpatriottisch wordt beschouwd.

 8. Openlijke rituelen, omdat ze weinig van ons vereisen, kunnen ons blind maken voor authentieke vormen van patriottisme. Hoewel ik me niet bewust ben van een vlag reversspeld die hij misschien heeft versierd, maar is er een groter voorbeeld van patriottisme in de laatste helft van de 20e eeuw dan Martin Luther King Jr.?

 9. We vergeten de burgerrechtenbeweging die haar rechtvaardiging baseerde op de idealen van de Onafhankelijkheidsverklaring en de Grondwet. Ze waren bereid om voor die overtuigingen te sterven, en sommigen deden dat.

 10. Als we het eens kunnen worden over de gedeelde definitie dat patriottisme liefde en toewijding is voor het land, hoe verschilt die liefde en toewijding dan van nationalisme?

 11. Patriottisme en nationalisme delen een gemeenschappelijke definitie van toewijding of liefde voor het land. Nationalisme wordt ook gedefinieerd als het vermogen van een natie om onafhankelijk te handelen. Er zijn meer dan voldoende historische gegevens om te suggereren dat Amerika dat deel van de definitie beheerst.

 12. Liefde en zorg voor het land, inclusief de mensen, is de patriottische verantwoordelijkheid van elke Amerikaan. Het volstaat niet om patriottisme te definiëren door consistente kiezersparticipatie of door op de hoogte te blijven van actuele kwesties. Het individu moet zijn of haar patriottisme buiten de ultieme sfeer van politieke verbondenheid plaatsen.

 13. Decibelniveau of herhaling suggereert evenmin een monopolie op patriottisme. Iemands vermogen om hun patriottisme luid en frequent aan te prijzen, betekent alleen dat - niets meer.

 14. Als ik nadenk over patriottisme, zou ik willen voorstellen dat één barometer misschien precies is hoe diep dat patriottisme is. Is het een authentieke liefde voor het land zoals het is, inclusief de hoge en lage historische momenten, of is het gebaseerd op wat men wenst te zijn - iets dat overeenkomt met onze vooropgezette folklore?

 15. Het is waarschijnlijk gemakkelijker om te definiëren wat patriottisme niet is dan om een ​​uitgebreide definitie toe te passen. Wij zijn niet de replica's van het patriottisme dat door de Stichters wordt getoond, en dat zouden wij ook niet moeten zijn. Patriottisme is echter gedefinieerd. het is onze plicht om ook rekening te houden met de verschillende manieren waarop het zich in de samenleving kan manifesteren.

 16. Patriottisme erkent niet uitsluitend de heldhaftigheid van onze strijdkrachten en verzuimt de miljoenen te erkennen wier werkloosheidsuitkeringen niet zolang duurden als hun voortdurende zoektocht naar een baan.

 17. King had gelijk; we zitten gevangen in een onontkoombaar netwerk van wederkerigheid dat verbonden is aan één kledingstuk van het lot. In deze uitdagende economische tijden wordt het duidelijker dat ons leven onvermijdelijk met elkaar verbonden is.

 18. Hoe graag we ook in de mythe van ruw individualisme willen geloven, ons lot is veel meer met elkaar verweven dan we vaak de tijd nemen om het te herkennen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407