Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pompoendarmen koken

Vezel- en bloedsuikerbalans

 1. Door de binnenkant van een pompoen of de ingewanden te koken voor gebruik in andere recepten, kunt u bepalen welke additieven in de gekookte pompoen gaan. Je kunt het gebruiken in pompoentaart, brood, parfaits en soep. Gebruik bakpompoenen in plaats van de grotere pompoenen die je rond de vakantie ziet, omdat de grotere pompoenen niet zo zoet zijn en de neiging hebben om een ​​korrelige textuur te hebben. Een kop zelfgemaakte pompoen heeft ongeveer 75 calorieën.

 2. Snijd een pompoen van 6 tot 7 lb horizontaal in de helft met een scherp, gekarteld mes.

 3. Reinig het zaad en de snaren van de binnenkant van de pompoen met behulp van de zijkant van een metalen lepel. Verwijder alleen de zaden en snaren en laat zoveel mogelijk vlees - of ingewanden - in de pompoen achter. Reinig de binnen- en buitenkant van de pompoen onder stromend water.

 4. Plaats de pompoenhelften in een grote bakvorm met de open zijden naar beneden. Plaats de pompoen helften in een oven voorverwarmd tot 375 graden Fahrenheit.

 5. Bak de pompoen 1 1/2 tot twee uur, of totdat de binnenkant van de pompoen zacht genoeg is om met een vork te snijden.

 6. Haal de pompoenhelften uit de oven en laat ze afkoelen totdat u de pompoen veilig kunt aanraken zonder uw handen te branden.

 7. Schraap de ingewanden van de pompoen uit de schaal van de pompoen en breng de ingewanden, een kleine hoeveelheid tegelijk, over naar een keukenmachine en pureer de pompoen.

 8. Voeg het zout toe aan de puree en meng opnieuw.

 9. Door de binnenkant van een pompoen of de ingewanden te koken voor gebruik in andere recepten, kunt u bepalen welke additieven in de gekookte pompoen gaan. Je kunt het gebruiken in pompoentaart, brood, parfaits en soep. Gebruik bakpompoenen in plaats van de grotere pompoenen die je rond de vakantie ziet, omdat de grotere pompoenen niet zo zoet zijn en de neiging hebben om een ​​korrelige textuur te hebben. Een kop zelfgemaakte pompoen heeft ongeveer 75 calorieën.

 10. Snijd een pompoen van 6 tot 7 lb horizontaal in de helft met een scherp, gekarteld mes.

 11. Reinig het zaad en de snaren van de binnenkant van de pompoen met behulp van de zijkant van een metalen lepel. Verwijder alleen de zaden en snaren en laat zoveel mogelijk vlees - of ingewanden - in de pompoen achter. Reinig de binnen- en buitenkant van de pompoen onder stromend water.

 12. Plaats de pompoenhelften in een grote bakvorm met de open zijden naar beneden. Plaats de pompoen helften in een oven voorverwarmd tot 375 graden Fahrenheit.

 13. Bak de pompoen 1 1/2 tot twee uur, of totdat de binnenkant van de pompoen zacht genoeg is om met een vork te snijden.

 14. Haal de pompoenhelften uit de oven en laat ze afkoelen totdat u de pompoen veilig kunt aanraken zonder uw handen te branden.

 15. Schraap de ingewanden van de pompoen uit de schaal van de pompoen en breng de ingewanden, een kleine hoeveelheid tegelijk, over naar een keukenmachine en pureer de pompoen.

 16. Voeg het zout toe aan de puree en meng opnieuw.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407