Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Positieve actie Voordelen voor iedereen - inclusief Aziatische Amerikanen

10 dingen die u nu kunt doen om later belastingen en stress te besparen

 1. Een kleine maar vocale groep Aziatische Amerikanen heeft bezwaar gemaakt tegen positieve actieprogramma's - met name bij elite-hogescholen en universiteiten - die klachten indienen tegen Brown, Dartmouth, Yale en Harvard. Deze groep wordt geleid door een juridisch anti-burgerrechtenstrateeg en wordt gefinancierd door dezelfde conservatieve groepen die de afgelopen twee decennia hebben geprobeerd positieve actie te elimineren.

 2. Pas recent hebben ze Aziatische Amerikanen aangeworven voor hun zaak. Deze conservatieve groepen zijn alleen geïnteresseerd in het ontmantelen van bevestigende actie op alle mogelijke manieren en met behulp van elke geschikte etnische groep. Hun einddoel is Aziatische Amerikanen niet te beschermen tegen discriminatie.

 3. Beleid voor positieve actie voor educatieve kansen is vooral belangrijk voor Aziatische Amerikanen. In 2016 ontdekte een nationale peiling, mede gesponsord door mijn organisatie, Aziatische Amerikanen Advancing Justice - AAJC, dat 64 procent van de Aziatische Amerikaanse kiezers voorstander is van programma's die zijn ontworpen om Afro-Amerikanen, vrouwen en andere minderheden toegang te geven tot hoger onderwijs. Aziatische Amerikanen behoren zelfs tot de grootste directe begunstigden van verschillende positieve actieprogramma's.

 4. Aziatische Amerikanen ondersteunen positieve actie omdat ze weten dat ze nog steeds geconfronteerd worden met discriminatie en stereotypen op veel gebieden, waaronder werkgelegenheid, aanneming en huisvesting. Positieve actieprogramma's helpen ervoor te zorgen dat achtergestelde groepen niet over het hoofd worden gezien en achterblijven.

 5. Positieve actieprogramma's in het hoger onderwijs zijn al sinds 2016 bevestigd door het Hooggerechtshof. Het begrip is dat diversiteit een dwingende interesse is in het hoger onderwijs, en programma's die zorgen voor een divers studentenlichaam belangrijk omdat het cross-raciaal begrip mogelijk maakt, stereotypen wist en studenten voorbereidt op een steeds diverser wordende beroepsbevolking en samenleving. Deze doelen komen iedereen ten goede, inclusief Aziatische Amerikanen.

 6. In 2017 verwelkomde Harvard University een inkomende klas waarin meer dan 50 procent van de studenten uit gemeenschappen van kleur komen - met Aziatische Amerikanen voorop als 22,1 procent van die inkomende klas. De recent vrijgegeven statistieken voor 2018 zijn vergelijkbaar. Voor de eerste keer zal meer dan 50 procent van de inkomende klas vrouw zijn, en opnieuw komt meer dan 50 procent van de inkomende studenten uit gemeenschappen van kleur. Aziatische Amerikanen vormden 22,2 procent van de inkomende klasse.

 7. Het ministerie van Justitie heeft onlangs aangekondigd dat het een claim van sommige Aziatische Amerikaanse groepen zou onderzoeken dat Harvard University Aziatische Amerikaanse studenten discrimineert door rasbewust beleid. Dit is een ongewone stap voor het ministerie van Justitie, dat zich de afgelopen twee jaar heeft gericht op het burgerrechtenbeleid en de vooruitgang die decennia lang is geboekt, omkeert. Dat de afdeling politieke aangestelden lijkt aan te werven voor deze inspanning in plaats van gebruik te maken van loopbaanambtenaren van de Civil Rights Division toont het politieke karakter van dit onderzoek aan. Nogmaals, het is duidelijk dat het doel niet de bescherming van Aziatische Amerikanen is. Het is eerder het ontmantelen van bevestigende actie.

 8. De meeste Aziatische Amerikanen die we hebben gesproken, geloven dat de klachten misleidend en misplaatst zijn. Aziatische Amerikanen bevorderen gerechtigheid - AAJC zou zeker optreden tegen opzettelijke discriminatie van Aziatische Amerikanen of het gebruik van quota. Maar discriminatie van een bepaalde groep verschilt fundamenteel van een programma dat eenvoudig het belang van diversiteit erkent. Deze opzettelijke benadering van het bevorderen van een cultureel diverse leeromgeving resulteert ook in het uitbreiden van educatieve kansen voor alle kleurgemeenschappen. Dit is wat beleid met positieve actie doet en al jaren rechtmatig doet.

 9. Bovendien is hoe goed u presteert op een gestandaardiseerde test geen indicator voor collegiaal succes. Hoewel de oorzaak van hiaten in de testscore nader moet worden onderzocht, is bevestigende actie geen oorzaak voor de kloof.

 10. Aziatische Amerikanen moeten Aziatische Amerikanen verdedigen en alle gekleurde gemeenschappen ondersteunen bij het bestrijden van pogingen om positieve actieprogramma's te ontmantelen. Laten we manieren vinden om de voordelen van positieve actie te blijven vieren in plaats van wedgepolitiek te gebruiken en de ene gemeenschap tegen de andere te proberen te proberen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407