Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Powerball tweede-plaats Winnaar gekocht ticket bij San Jose 7-Eleven

Gebakken weegbree salade

 1. SAN JOSE - Ze hebben niet de grote, instant-tycoon, met pensioen naar de Bahama's loterijprijs gewonnen, maar ergens op de loer in San Jose is een Powerball-winnaar van $ 2 miljoen.

 2. De persoon kocht het gelukskaartje van een 7-Eleven-winkel op 2440 Almaden Expressway, volgens functionarissen van de California Lottery.

 3. Die koper is een van de twee in Californië - het andere ticket is gekocht in de stad Taft in Kern County - die op de juiste manier vijf van zes nummers heeft gekozen in de mega-miljoen Powerball jackpot van zaterdag. Elk wint $ 2.309.228.

 4. "Dat is een mooi klein rendement op een investering van $ 2," zei de prijs van een Powerball-kaart, woordvoerster van de California Lottery, Donna Cordova. De prijs zal een eenmalige uitbetaling zijn, en in tegenstelling tot de hoofdprijs wordt niet de optie van betalingen in de loop van de tijd geleverd.

 5. Minus de 25 procent federale belasting (er is geen staats- of lokale belasting ingehouden op California Lottery-prijzen), die verse meevaller komt op ongeveer $ 1,73 miljoen. En dat is genoeg om drie luxe suites te kopen in het nieuwe 49ers-stadion in Santa Clara, of zes kinderen naar Stanford University te sturen of een bescheiden huis in Los Altos te kopen.

 6. De vijf winnende nummers: 22, 10, 13, 14, 52. De twee "tweede plaats" winnaars misten het zesde Powerball nummer 11.

 7. Bij de San Jose 7-Eleven op zondag, zei bediende Juan Gonzalez dat de Powerball-kaartverkoop zaterdag stevig was, de dag dat $ 23,7 miljoen aan Powerball-kaarten in Californië werd verkocht. Meer verkopen maakten de pot vetter voor de winnaars van Californië.

 8. Degenen die met ten minste één nummer overeenkwamen, wonnen minder uitbetalingen.

 9. Californië begon tickets te verkopen in het multi-state Powerball-spel 8 april; zoals staatsloterijkaarten, komt een deel ten goede aan openbaar onderwijs. Een ticket verkocht in Florida sloeg de jackpot, ter waarde van naar schatting $ 590,5 miljoen. De kansen om alle zes nummers te selecteren was één op 175,2 miljoen. Waaronder de twee in Californië, wonnen 33 tickets de tweede plaats; de prijzen varieerden per staat.

 10. Loterijfunctionarissen adviseren de kleine winnaar om het winnende ticket te ondertekenen en binnen 180 dagen naar een loterijkantoor te brengen. In de Bay Area bevinden ze zich in Hayward en South San Francisco.

 11. Noch de Almaden Expressway 7-Eleven winkelmanager noch de eigenaar konden worden bereikt voor commentaar. In tegenstelling tot het winnen van tickets voor de California Lottery, krijgt de winkel die een Powerball-ticket op de tweede plaats verkoopt geen bonus. "Maar ze hebben wel veel leuke publiciteit gekregen," zei Cordova. "Ze worden officieel in de ogen van veel mensen gebrandmerkt als een gelukkige detailhandelaar."

 12. Neem contact op met Sharon Noguchi op 408-271-3775. Volg haar op Twitter.com/NoguchiOnK12. ___

 13. (C) 2013 het San Jose Mercury News (San Jose, Californië)

 14. Bezoek het San Jose Mercury News (San Jose, Californië) op www.mercurynews.com

 15. Gedistribueerd door MCT Information Services

 16. SAN JOSE - Ze hebben niet de grote, instant-tycoon, met pensioen naar de Bahama's loterijprijs gewonnen, maar ergens op de loer in San Jose is een Powerball-winnaar van $ 2 miljoen.

 17. De persoon kocht het gelukskaartje van een 7-Eleven-winkel op 2440 Almaden Expressway, volgens functionarissen van de California Lottery.

 18. Die koper is een van de twee in Californië - het andere ticket is gekocht in de stad Taft in Kern County - die op de juiste manier vijf van zes nummers heeft gekozen in de mega-miljoen Powerball jackpot van zaterdag. Elk wint $ 2.309.228.

 19. "Dat is een mooi klein rendement op een investering van $ 2," zei de prijs van een Powerball-kaart, woordvoerster van de California Lottery, Donna Cordova. De prijs zal een eenmalige uitbetaling zijn, en in tegenstelling tot de hoofdprijs wordt niet de mogelijkheid geboden om in de loop van de tijd te betalen.

 20. Minus de 25 procent federale belasting (er is geen staats- of lokale belasting ingehouden op California Lottery-prijzen), die verse meevaller komt op ongeveer $ 1,73 miljoen. En dat is genoeg om drie luxe suites te kopen in het nieuwe 49ers-stadion in Santa Clara, of zes kinderen naar Stanford University te sturen of een bescheiden huis in Los Altos te kopen.

 21. De vijf winnende nummers: 22, 10, 13, 14, 52. De twee "tweede plaats" winnaars misten het zesde Powerball nummer 11.

 22. Bij de San Jose 7-Eleven op zondag, zei bediende Juan Gonzalez dat de Powerball-kaartverkoop zaterdag stevig was, de dag dat $ 23,7 miljoen aan Powerball-kaarten in Californië werd verkocht. Meer verkopen maakten de pot vetter voor de winnaars van Californië.

 23. Degenen die met ten minste één nummer overeenkwamen, wonnen minder uitbetalingen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407