Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


PSA: Eieren zijn niet zuivel, ondanks dat ze in het gangpad worden verkocht

Sport combineren met de militaire zwakte democratie

 1. Het is een veel voorkomende misvatting. We lopen door het gangpad van de supermarkt, pakken onze eieren, vervolgens de melk, kiezen onze kaas en pakken wat yoghurt en zonder zelfs maar te denken dat onze hersenen ervan uitgaan dat al die voedingsmiddelen onder dezelfde classificatie vallen; dat ze allemaal zuivelproducten zijn. En afbeeldingen zoals deze hieronder maken het alleen maar verwarrender.

 2. Waarom nemen mensen foto's van eieren met melk, boter en kaas? Omdat ze verward zijn. Laten we het record dus rechtzetten: eieren zijn geen zuivelproducten. Nooit geweest, nooit zal zijn - het maakt niet uit hoe vaak mensen ze samen fotograferen of hoeveel supermarkten ze naast elkaar plaatsen.

 3. Het lijkt een beetje voor de hand liggend als je erover nadenkt, maar wie houdt echt op met nadenken over de indeling van eieren? Wij juichen het toe als u een van de weinigen bent die dit heeft gedaan, maar als u dat niet hebt gedaan, laat het ons dan uitleggen. Zuivel is een product van de borstklier van zoogdieren. Kort gezegd verwijst het naar melk en alles gemaakt van melk, zoals kaas, boter en yoghurt. En eieren worden niet gemaakt van melk. Ze komen niet eens van een melkproducerend dier. De eieren die we eten zijn afkomstig van pluimvee, voornamelijk kippen.

 4. Hoewel we vermoeden dat de verwarring allemaal te wijten is aan de indeling van supermarkten en misleidende afbeeldingen, is een andere verklaring dat eieren een bijproduct van dieren worden genoemd. Dierlijk bijproduct, zuivelproduct - tot-mei-tot-tot-mah-tot - het klinkt allemaal zo vergelijkbaar. Maar nu weten we dat eieren gewoon eieren zijn - en melk, kaas, boter, yoghurt, ijs, dat zijn allemaal zuivelproducten.

 5. Het is een veel voorkomende misvatting. We lopen door het gangpad van de supermarkt, pakken onze eieren, vervolgens de melk, kiezen onze kaas en pakken wat yoghurt en zonder zelfs maar te denken dat onze hersenen ervan uitgaan dat al die voedingsmiddelen onder dezelfde classificatie vallen; dat ze allemaal zuivelproducten zijn. En afbeeldingen zoals deze hieronder maken het alleen maar verwarrender.

 6. Waarom nemen mensen foto's van eieren met melk, boter en kaas? Omdat ze verward zijn. Laten we het record dus rechtzetten: eieren zijn geen zuivelproducten. Nooit geweest, nooit zal zijn - het maakt niet uit hoe vaak mensen ze samen fotograferen of hoeveel supermarkten ze naast elkaar plaatsen.

 7. Het lijkt een beetje voor de hand liggend als je erover nadenkt, maar wie houdt echt op met nadenken over de indeling van eieren? Wij juichen het toe als u een van de weinigen bent die dit heeft gedaan, maar als u dat niet hebt gedaan, laat het ons dan uitleggen. Zuivel is een product van de borstklier van zoogdieren. Kort gezegd verwijst het naar melk en alles gemaakt van melk, zoals kaas, boter en yoghurt. En eieren worden niet gemaakt van melk. Ze komen niet eens van een melkproducerend dier. De eieren die we eten zijn afkomstig van pluimvee, voornamelijk kippen.

 8. Hoewel we vermoeden dat de verwarring allemaal te wijten is aan de indeling van supermarkten en misleidende afbeeldingen, is een andere verklaring dat eieren een bijproduct van dieren worden genoemd. Dierlijk bijproduct, zuivelproduct - tot-mei-tot-tot-mah-tot - het klinkt allemaal zo vergelijkbaar. Maar nu weten we dat eieren gewoon eieren zijn - en melk, kaas, boter, yoghurt, ijs, dat zijn allemaal zuivelproducten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407